ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 31. januar 2009

Gubben improviserer

Gubben begynner saaakte men sikkert å bli litt bedre etter skulderoperasjonen. Stakkars, han var helt hjelpesløs en stund. Men han er jo ikke kjent for å ligge på latsiden. Så her viser han meg hovrdan man skjærer brød med èn arm.
Selv synes jeg dette var litt spesielt... men la gå. Oppfinnsomheten får han jo poeng for.


Ellers lite på hagefronten. Har så lyst til å sette igang med sommerblomstsåingen. Men siden jeg ikke helt vet hva som ligger foran meg i husfronten. Så venter jeg litt.
Vi har hatt visning. Gikk kjempebra. Flere som skrev seg på listen. Så får vi bare se.
Vi behøver jo ikke å flytte. Så hvis vi ikke får den prisen vi ønsker. Så blir vi bare. Enkelt og greit.
Men det er en stressende periode. Jeg liker ikke å sveve sånn blandt ting. Er litt kontrollfrik antar jeg. Jeg må liksom vite hvor jeg ligger i livets "løype".
Gubben tar det hele med knusende ro. Heldig...

Så det store spørsmålet. Skal jeg så Petunia eller skal jeg ikke så Petunia?
Jeg har prøvd å kjøpe småstiklinger og sådd selv.
Stiklinger er jo utrolig kjekt. Men vasnkelig å vite hva du får. Dårlig merket.
Frø tar så lang tid... hmmm.

Men i kveld blir det skalldyr og Sushi hos noen gode venner på Flekkerøya! Gleder meg til det. Tror Gubben også gleder seg til å bli luftet litt.
Blogglisten

fredag 30. januar 2009

møte

Salgsmøte. Huff så slitsomt.
Blogglisten

En tilbudskoordinators arbeidshylle


Om dette er min eller en av mine kollegaers hyller skal være usagt. Men kult utstyr spør du meg. Bildet skal være klikkbart.
Blogglisten

søndag 25. januar 2009

Enda mer dritt..skulle da bare mangle.

Vel.. siden jeg nå har en mann med forferdelige smerter som jeg ikke kan gjøre noe med. En sønn som ikke sover om natten.( Nå ser det ut som han får feber også her. ) En datter som ikke orker å være sosial. Et hus som skal selges. Et loft som må tørkes og det henger ledninger og slanger ned fra loftet og ut i gangen så vi må krype under hele tiden. Et hus som selgeren ikke vil selge til den prise vi kan tilby ( dust.. ) . Og det eneste huset jeg har sett ellers koster bortimot 6 mill... ( himmel! ) Og i morgen er det mandag, og jeg har tusenogfemtiåtte ting å gjøre på jobben som haster, men er opptatt i møter hele dagen??

Så da passet det jo med en liten nyhet.... Lus.... luuuuuuuuuus!! LUUUUUUUUS!!!! Hele drivhuset er fullt... sånn plutselig. Jaaada. Marihønen fra forrige inlegg hadde sikkert trivdes der. Men jeg tror ikke den alene kunne klare den jobben nei.

Så da bar det i vei til Plantagen.. DECIS.... he-he... Rå latter.
Har nå sprayet alle plantene der inne og ellers sånn ut i luften der. Så lukket jeg godt og gikk. Skal sjekker situasjonen om noen dager så gjentar jeg det.

The only way is up? Håper det.

Ellers en koselig utfordring fra Ninni og Ida. Finn det 6 bildet i den 6 mappa på pcèn din.
Og av en eller annen grunn-mine er sortert etter dato ble det dette.

Lillegutt som pynter Juletreet i 2007.

Jeg burde vel egentlig ikke skrive noen innlegg når jeg er forbanna. Men dette er jo en blogg om mitt rot i liv og hage. Ikke så mye hage å skryte av for tiden... ellr JOOOOO!! Det hadde jeg glemt!!
En skrekkelig hyggelig nyhet forresten!!! Det er en knopp på Kameliaen ute!! Hurraaa!!!
Blogglisten

lørdag 24. januar 2009

Sommerbesøk i stua.



Tenk! Mens jeg satt her lettere henslengt i stua, og prøvde å late som jeg klarer å følge med på skiskyting eller hva det nå var Gubben ville se på, så spankulerte denne her karen forbi på stuebordet.
Lurere på om det er den samme som jeg så til jul når jeg tenker over det. Kom vel inn med mosen jeg tok inn for å lage juledekorasjonene av.
Han så litt "lost" ut. Men han fikk låne telefonen så han kunne ringe å si hvor han var.

Nå leier han husly i noen Amarylliser her. Tror det er ok.
Ellers dagens bidrag til Petunias Fotosafari.
Det er min sønn ( 3 ) som står for fotograferingen.. igjen.


Bildet er klikkbart.
Blogglisten

fredag 23. januar 2009

Huset mitt på nett

Ja nå er det lagt ut da. Men tror du bildene fra hagen er med???? Neeeeida. Megler sier at det kommer i morgen. ( Han har glemt det!! Innrøm det for pokker!! )

Takstmannen har skrevet en sinnsyk rapport. Vi må få opp en ny her. Ingenting går vår vei. Nei faderullan nå er jeg forbanna...

"snufs".

http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=16151502&sid=xz3cbaIozfE362808&WT.svl=Bilde

Edit: Tror han skjønte at jeg ble forbanna. For nå kom bildene fra hagen også gitt.
Blogglisten

torsdag 22. januar 2009

Huff er vel det eneste jeg kan si.

Turbulens til Flesland. Glad og lettet over at turen var ferdig. Se forrige innlegg.
Vi dro til sykehuset og han ble tatt inn med en gang. Jeg fikk beskjed om å vente utenfor. Og resepsjonsdamen sa at jeg kunne ta meg en tur i handlegaten der. Og det gjorde jeg. Prøvde mange dyre plagg jeg ikke hadde råd til. Heldigvis passet ingen av dem-he-he.

Så da jeg kom tibake klar for å hente han, fikk jeg sjokk. Jeg ble hentet inn på gangen. Der sto han med sjelvetokter. Totalt i sjokk og med store smerter. Jeg måtte lukke smekken hans for det kunne ikke de gjøre. Så var det takk og farvel.

Jeg ble livredd. Jeg skjønner jo at det er en bivirkning av narkosen. Men jeg synes da mannen kunne ventet litt før han ble sendt ut. Himmel og hav.
Smertene han hadde var skremmende. Jeg har aldri sett et menneske slik. Og ingenting jeg kunne gjøre.
Utenfor flyplassen besvimte han og jeg sto der å prøvde å holde en voksen mann oppe uten å ta på skulderen hans. Ikke lett. Men det gikk greit. Han kom seg fort igjen. Museskritt om gangen fikk vi booket et tidligere fly. Her var det bare å komme seg hjem.
Midt i alt dette var det budrunde på huset vi ville ha. ( Noen andre hadde bydd mens vi ventet. ) Men nå har selger satt OPP prisen???!!!!!! Er det mulig? Megler har prøvd å fortelle han at han ikke vil få dette, men han nekter. Huset har vert til salgs et år, og vi er de som har bydd høyest. Ja ja. Da var det ikke meningen at vi skulle bo der da.
Et nytt hus kommer nok opp etterhvert. "snufs".

Gubben er nå her hjemme. Jeg løper som en strikk for å prøve å gjøre det litt greit. Men det er ikke så lett. Jeg kan jo ikke gi ham mer medisin enn han har fått. Jeg mener selv med min lille erfaring i faget at dosen er alt for lav for en slik operasjon.

De har festet skulderen fast med flere skruer. Legen synes det var helt for jævlig ( de ordene brukte han ) at han hadde gått med dette i et år. Og han sa Gubben hadde vert utrolig heldig som hadde hatt skulderen ute av ledd kun 3 ganger. For den hang nesten ikke fast i sokkelen i det hele tatt. Utrolig enkelt forklart.

Huff dette hadde vi ikke helt forberedt oss på. Vi var vel litt naive her. De sier at han kommer til å ha det slik i ca 3 dager. Så skal det bli bedre.

Ellers blir huset våres lagt ut på Finn i morgen. Bildene ble veldig bra. Hagen ble helt grusom. Men de skulle legge inn noen av mine sommerbilder også. Godt!
Så får vi se om vi får napp.
Rommene ser enorme ut. I virkeligheten er de ganske små. Ja-ja.

Får håpe på en bedre dag i morgen. Stakkars vennen min. Skulle ønske jeg kunne ta bort all smerten. Men vet ikke helt hva jeg kan gjøre.
Blogglisten

turbulens

Med min flyskrekk var det ikke gøy når kapteinen ba oss spenne setebeltene pga turbulens! Jeg var livredd men klarte alikevel å holde meg rolig. Utrolig lettet når vi landet. To tårer rant ned i lettelse. Så flaut. På bildet sees avgangene til de forskjellige plattformene. Guri så glad jeg er for å ikke jobbe offshore! Nå gubbens operasjon neste.
Blogglisten

onsdag 21. januar 2009

Prikling for dummies

Ofte når jeg babler i vei om frø og annet, blir venner og bekjente fristet til å så. Og det er jo helt supert. Men mange mister motet når de strålende viser fram sine potter med mange små spirer tett i tett, og jeg da sier at de må prikle. Ordet prikle virker tydeligvis skremmende på mange.

Men det er jo det gøyeste av alt spør du meg.
Så her er en liten demonstrasjon av hvordan jeg prikler. Jeg sier ikke at dette er en fasit. For alle gjør det jo litt forskjellig. Men slik fungerer bra for meg. Jeg er veldig glad i ditt og datt for dummies versjoner. Derav tittelen i inlegget mitt.

001 003
Her er utstyret jeg bruker. Priklepinne i tre og en i metall, siste formet som en skjed. Hva som helst kan brukes. Skjeen eller en neglefil kanskje, bruker jeg til å vippe løs jorden rundt spirene.
004 005
Så løfter jeg opp spirene etter frøbladene. Aldri stilken. På forhånd har jeg laget huller med pinnen til spirene. Her bruker jeg ca 2 i hver potte. Jeg er gjerrig på plassen.
006 007
Hver spire får plass i hvert sitt hull. Så langt ned at frøbladene kommer rett over jorden. Disse spirene hadde stått litt for lenge og hadde blitt for lange. Men så godt som.
010 008
Dusjer spirene på toppen. Merker hver potte. Heller litt vann i bunnen så pottene trekker til seg vann.
009
Og her til venstre ser man typisk eksempel på alt for mange frø og alt for tett sammen. Men noen ganger vet jeg jo ikke spireprosenten når det er egne frø. Så mange MÅ i søpla.

Ellers.

Gubben skal operere skulderen i morgen i Bergen. Så vi flyr dit i morgen tidlig. Opp og ned på dagen, veldig kjekt. Tror han er passe nervøs nå ja. Jeg er mer nervøs for flyturen. Er ei pingle på turbulens ja. Huff..

Ellers ringte megleren og la seg flat i dag. Hun ba om unnskyldning og mente vi hadde misforstått. Hun spurte om vi var intressert i å gi et nytt bud. Men Gubben sa at det tvilte han på, så vi måtte tenke på det. Ja ja.. ;-) Nå kan de sitte der å lure.

Fotografen var her og tok bilder av vårt hus i dag. Kommer på nettet på fredag. Guri så spennende.
Hjelpes meg.. håper det kommer noen på visning, ca 1 uke etter.

Blogglisten

tirsdag 20. januar 2009

Ingenting

Midt i budrunden ville megler hjem...
Vi fikk bare beskjed om at de ikke godtok vårt bud, og at de trakk seg. Ja-ja. Da får vi finne noe annet. Vi kunne budt mer vi, men det var ikke megler intressert i å videreformidle.
Blogglisten

mandag 19. januar 2009

Hagedrømmer

Ja i disse hussøkende tider. Er nerver og alt på spenn. Et øyeblikk tror man at man har funnet drømmehuset, og i neste tror man aldri man finner det.

Vel i mens kan jeg jo tenke litt på hagedrømmer. Nå blir det jo en helt annen type hage. Skal i alle fall ikke kjøpe en tomt med samme stress som her.

Jeg sa opp bladet, Norsk Hagetidend, da jeg rett og slett synes det ble litt kjedelig. Så nå abbonerer jeg heller på The English Garden. Nydelig blad. Skikkelig sikleblad.

005 004
Her er siste utgave. Lifsfarlige bilder. Tenk å eie noe sånt!
009 008
Og det er mange forhandlere. Bare ikke penger på min konto… Kanskje jeg skulle satse på noe slikt i neste hage?
006 007
Eller kanskje en dam? Litt orden på plenkantene?

Vel. Tiden vil vise hva som dukker opp. I morgen er en spennende dag. Mer sier jeg ikke. Men jeg tror nok ikke vi får det vi tenker på. Litt for mange på visning der. Men det er likegreit å få vite det raskt. Så kan en legge det bort og tenke på noe annet.

I dag har jeg ryddet som en gal her. På onsdag kommer fotografen, og på tirsdag kveld kommer de fantastiske Vågsbygd Hagegale.. som jeg antar vi må kalle Hagegale Sør snart. Vi får ta det opp på treffet.

Masse å henge fingrenen i på jobb. Heldigvis, hvis ikke hadde jeg blitt ko-ko. Jeg tror ikke jeg har noe framtid som pokerspiller. Eeeehhh-nei.

Alle bilder er fotografert fra bladet The English Garden.

Men jeg skjønner ikke hvorfor Windows Live Writer, lager så rare lenker? Jeg ser at lenken til Vågsbygd Hagegale blir helt feil. Den legger turbolotte.. foran i adressen….

Blogglisten

lørdag 17. januar 2009

Neeeei....

Det billigste huset var det beste. Hagen var litt rar, men hadde absolutt potensiale, og plass til drivhuset.
Men romfordelingen inne i huset var ikke bra. Mange ganger og trapper for å kommer rundt omkring. Og INGEN plass til skap på soverommene. Skråtak i alle rom. Ikke praktisk i det hele tatt.
Vi kunne ikke stå oppreist i gangene eller noen av rommene heller. Ikke noe greit. Ellers dritkoselig gate og alt.
Det dyre, var mimi-mini hage i forhold til bildet. God fotograf her. Huset var gammelt og kjentes gammelt ut. Ikke noe sted for barn. 100% sikker på at det spøkte der. Jeg ble fysisk uvel når jeg var der inne.

Så jakten fortsetter!!
Blogglisten

Veeeeldig spent nå ja

Vi skal til Lillesand i dag å se på to hus.

Det ene er mest akutelt. Men har liten hage. Men den har potensiale ja. Her blir det jo mer sånn Ellea-hage. Dvs masse lekre krukker og småbed. Yes.. ser mulighetene. Men må se det live, først.
Tenker meg alle pellisene på trappa foran huset da. Det er jo koselig.
http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15501815&sid=xz9scgmtQ0l348719&WT.svl=Link

Lite å pusse opp her. Men gulvene MÅ males i stua. Orker ikke mere furu altså. Men som sagt, vanskelig å se på bildene hvordan det er.

Så skal vi se på dette etterpå.
http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15476604&sid=xz9scgmtQ0l348719&WT.svl=Link

Dette har jo en perfekt hage. Alt for perfekt!! Men her er det visst en del å gjøre inne. Men vi må se. Dessuten er det en leieboer som følger med tror jeg. Og det vet jeg ikke...
Men prisen er for høy. Vel-vel...

Det er så vanskelig. Plutselig føler man at Ja,, Flekkerøy er tingen. Det er så bra for ditt og datt Men så ser man noe annet, prater med noen andre.. og så har en skiftet mening. Lillesand er topp. Osv.
Jeg er helt nervevrak jeg....

Nå må jeg helle inpå litt mere kaffe...

Men hvis det blir Lillesand, så håper jeg at de andre medlemmene av Vågsbygd Hagegale går med på at vi kanskje skifter navn til Hagegale Sør?
Blogglisten

fredag 16. januar 2009

Uro...



Litt uro for tiden.

Hva skal skje? Får vi huset vi har lyst på? Får vi i det hele tatt solgt våres? Hva med alle plantene mine? Hva med drivhuset?
Flyttesjau.. visninger... huff. Jeg har mye på gang i hodet for tiden.
Vanskelige avgjørelser å ta.

Men i morgen skal vi på visning i Lillesand. Vi lurer litt på å sette kursen derbort. Lillesand er en flott by. Og Gubben kommer da nærmere alle hestene. Jeg kommer også nærmere jobb.
For storesøster her som ikke liker så godt å stresse med å finne ut av ting, kunne kanskje trives bedre på et lite sted?

Det er ikke langt til Kristiansand heller. Bare en svipptur. Så det blir spennende å se.



Utsikt fra vinduet her en kveld. Egentlig ble ikke bildet så skarpt, men ganske stilig for det.

Skulle gjærne sådd litt. Men vet jo ikke helt om det er noe vits. Så da blir det ikke den samme entusiasmen nei.

Vi har sett et hus i Lillesand vi tror vi liker. Men det ser ut som det ikke er plass til Drivhuset der. Og det blir jo dumt.

Men det er et annet som er fantastisk, og som har en perfekt hage.

Men de er prisen litt feil. Men man vet aldri.
Blogglisten

onsdag 14. januar 2009

Jeg har fått meg hushjelp

Utrolig stilig. Har altid ønsket meg hushjelp ja. Men så er det å finne noen en stoler på, og som ikke skal ha mer enn jeg tjener.. da kunne jeg jo vært hjemme fra jobb å gjort det selv. Vel. Vanskelig med andre ord.

Så fikk jeg Alma. Hun har jobbet her siden jul. Spiser ingeting heller. Ikke stjeler hun, ikke kikker hun i skaper og skuffer. Og ikke legger hun an på Gubben heller.

Stille og rolig tusler hun rundt å gjør rent der jeg vil.

004 007

Her er Almas hjem. Men Vilja er skeeeeeeptisk!

005

Vilja kikker nysgjerrig mens Alma jobber. Hun har såååå lyst til å hoppe på henne. Men er litt usikker. Så hun holder fåreløpig god avstand.

Lillegrå bryr seg ikke som vanlig.

Her er en liten video av vidunderet. Kattehår og hybelkaniner er ingen match for henne.





Ellers har megler gitt oss en pris i dag. Jeg ble overrasket! Trodde myye værre. Så da prøver vi å legge det ut for salg, så får vi håpe på det beste.
Mulig vi legger inn bud på det vi har sett på også. Vi får se.
Jeg håper engelen Thor som henger her hjelper til.

Så glemte jeg jo å si at jeg har fått en Award!!!
Tusen takk Ellea. Den må jeg sende videre, og må tenke litt først.

Jeg er rørt!!
Blogglisten

tirsdag 13. januar 2009

En engel er kommet!!

Hurra!! Engelen fra GundaM er kommet. Holdt på å le meg ihjel når jeg åpnet pakken. Har du sett for en stilig kar!! Denne var helt etter min smak. Litt sånn  søt med hendene rett ut på hver side. Litt mage nederst og et artig vesen. Akkurat en slik jeg trenger. Tusen takk GundaM du valgte helt riktig.

011 012

Ellers har megler vært her i dag. Tja, får en jo si. Får vite mer i morgen. Men det ser ikke så lyst ut. Vi får kanskje bare vente. Vi får se. Håper engelen hjelper meg litt. Hva skal han hete tro? Eller er det en henne? Jeg tror jeg døper den Thor. Som Pappa.

I kveld hadde storesøster og resten av 7nde klassene  ABBA-show i dag på skolen. Utrooolig bra. Jeg tør ikke legge ut bilder her, uten tillatelse av foreldre. Men siden det var fra generalprøven på tvèn i dag, så prøver jeg å legge inn link fra der. Hun sang ikke solo. Men jeg har herved oppdaget at jenta har et stort talent i dans!! Sees ikke her på videoen. Men de zoomer henne inn på slutten blandt koret. Hun har sølv-hårbånd i håret. Hun skulle liksom være en gutt fra 70 tallet da.

Blogglisten

mandag 12. januar 2009

Fotosafarilogo konkurranse


I dag er jeg trøtt... mye å gjøre på jobben. Det er jo bra. Men det er ikke noe gøy hvis man føler at man ikke har 100% kontroll, så blir man sliten i hodet.

Men i morgen er en ny dag, og jeg håper kontrollen kommer hoppende på meg.

Ellers så har Petunia laget en konkurranse. Hun etterlyser en ny logo for Fotosafari. Jeg trodde jeg kunne finne på noe gøy. Men ser ikke ut til at jeg får det til i dag. Her er et lite bidrag da. Prøver å få fram det med foto og det med safar.. uten at det behøver alltid å være løver og tigre?
Men jeg er ikke i det kreative hjørnet.
Vi har sett et hus vi har lyst på. Men vi kan jo ikke by på noe før vi har solgt dette heller? Har vi lagt vårt ut på markedet? Nei.. ikke enda. Men megler kommer i morgen, så får vi se hvor vi ligger i terrenget da.

Litt tunellsyn her? Ja...
Blogglisten

lørdag 10. januar 2009

Dritprat

I min familie var ikke avføringsvaner et åpent tema rundt middagsbordet akkurat. Har inntrykk at det egentlig ikke er et åpent tema i så veldig mange hjem i Norge.
Så forbauselsen var ganske stor, da jeg flyttet til Italia, og alle snakket åpenlyst om deres dovaner. “Har du vert på do i dag?” “Hvordan var det? “ “Gikk deg greit?” Osv… var vanlige spørsmål der nede.

Det var en enorm fokus på regelmessig avføring der nede. Reklamer på tv for Yoghurter og annet som fikk en til å gå regelmessig på do, strømmet over tv-skjermen i tide og utide.
Man kunne nesten ikke plinge i et glass to ganger uten at noen måtte tisse. ( Det var en reklame for et flaskevann med en lekker dame som drakk masse vann for da kan man gjøre masse: “pling-pling!!” Som da mente å tisse masse. )

Da mine venner fikk snusen i at jeg egentlig ikke husket når jeg var på do sist, så ble de helt fortvilet. Jeg og mine dovaner var  daglige samtaleemner. Hadde jeg endelig fått gått på do, så klappet de alle i begeistring. Himmel og hav! Man får jo forstoppelse av mindre!

Så da jeg flyttet tilbake til Norge la jeg fra meg dopraten i Italia kan man si. –Helt til jeg møtte min mann. Han og hans familie har et helt avslappet forhold til dette.  Men jeg har jo glidd inn i mine: “dette er ting som ikke eksisterer” vaner. –Noe min mann synes er festlig.
Så i dag skulle min han og barna ut å hente noe, og jeg tenkte at jaaaa da har jeg litt tid for meg selv. Men dette er hva jeg så på speilet på badet…

001
Himmel så vittig. Egentlig skulle jeg blitt sint av 3 grunner.

  1. Fordi han har skitnet til speilet, lebestift er noe herk å få av.
  2. Fordi han har brukt min lebestift som jeg har lite igjen av.
  3. Fordi han bruker et sånt ekkelt ord, som man ikke sier.

Men jeg kan jo ikke la være å le da. Noe så dumt!

Ellers så har vi fått pc`en til gubben Up and running! Nå har jeg endelig fått til å lagre nettverket så han slipper å legge inn passord og hele sulamitten hver gang han logger seg på. MSN funker også! Hi-hi..

008

Så nå kan jeg sitte å irritere han med meldinger mens han leser om trav. “Gi pokker i å skriv til meg!” Sier han surt, mens han studerer stamtavler og rundetider, eller hva i huleste han driver med. Hadde han enda spilt på hest, og vunnet milioner, ( han er for forsiktig til det  ) så jeg kunne fått dette:

007

Men det ser ut til at det blir solgt før vi får solgt vårt…. *legger meg ned å griner*

Blogglisten

fredag 9. januar 2009

Vi er pcgale hele gjengen!!

For en familie! Ut på tur i skogen? –Nei. Spille et spill sammen? –Nei.. Bake?-Nei..

Her sitter vi hele gjengen med hver vår skjerm. Hvordan gikk dette til?

Jo, Gubben ytret litt frampå om at jeg var litt VEL usosial med pc`en i fanget hele tiden.
Vi har jo en Pc til, men den står i gangen her ute og er som regel okkupert av 12-åringen. ( Selv med restriksjoner )  Så da gikk jeg til innkjøp av en liten nettsurfepc til Gubben. Litt skeptisk med dog glad, ble han.

Som alt annet vi kjøper i denne familien, så virket jo ikke alt som det skulle med en gang. Men heldigvis kom en reddende engel fra Hagegal til unnsetning. Jeg vet ikke helt hva jeg tyrkket på i de innstillingene han fant for meg. Men nå er Gubben på nett.
Egen email har han fått også!

Så nå sitter vi da her, som skikkelig dårlige foreldre og late barn.

Jeg med min i sofaen, Gubben i stolen og Camilla rett bortenfor i gangen. Bare lillegutt er enda uskyldig der han ligger å sover i sin seng. Men han nevnte det jo her om dagen. “Når jeg blir stor vil jeg også ha data!”

Huff. I morgen må vi ut å gå tur, for nå har jeg så dårlig samvitighet.

Lastet forresten ned ny versjon av Live Writer, og ser at det er en ny funksjon som heter fotoalbum. Ganske kult.

Blogglisten

torsdag 8. januar 2009

Strømstans, visning og derrick

Joda, nå har jeg klart å sitte på hendene noen dager. Prøver å ikke være så pcavhengig.. Gubben har klaget sin nød. Så han må pleies litt også.

Tirsdag, tror jeg det var ( husker søren ikke) så våknet Gubben meg før kl 6. ( Er jeg bonde? -nei. Må jeg opp før kl 06 da?-Nei. )
Det var ingen strøm, og det så ut som det brant hos naboen!! Hjeeeelp, tenkte vi og stormet til vinduet. Naboens hus var også bekmørkt. Men det så ut som det blinket utenfor. Etter en stunds intens titting, så vi at det bare var en slags reservelampe, som antagelig gikk på solceller. Så ingen fare.
Men det var skummelt mørkt ute. OOoooover alt! Ikke et lys å se noe sted. Merkelig følelse dette.
En kjapp telefon til e-værket, og visstnok en feil de holdt på å rette opp.
Så da var det bare å vente. Så der satt vi da. Med stearinlys og dødsens stille.
Ungene skjønte ingenting. Kunne ikke skru på tv, pc, radio.. ingenting. Koke kaffe kunne jeg heller ikke. Fytti så avhengige vi er av strøm!!
Drivhuset, tenkte jeg... -10 grader ute!
Men det gikk heldigvis greit.Senere på morgenen dro jeg til Grimstad. Tok noen bilder rett ut av bilvinduet, uten å se hva jeg egentlig tok bilde av:

Så et lite bilde fra plassen jeg var på møte. På NYMO i Grimstad. For oss som driver med slikt, så er dette driiiitkult!! For alle andre er det nok, driiiiitstygt!!

Ellers en liten news... men hysj!! Det er hemmelig... vi skal på visning i morgen.
http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15855503&sid=xz7cabamF_1747558&WT.svl=Bilde
Blogglisten

søndag 4. januar 2009

Fotosafari, Frøken Frost - det spirer og snør.

002 Amaryllis Blushing Bride. Vakker-vakker!!

Denne må spares.
015 Mitt bidrag til frøken frost.

Frøken "Juletrepynt" kaller jeg henne. Denne istappen henger i takrennen på drivhuset mitt. Den skinte så sterkt i solen, at jeg så den på lang avstand.

Kaller den Frøken Julepynt, da jeg har noe juletrepynt som ser akkurat slik ut. 

Klikk på snøkrystallen for å komme til Moseplassens blog om konkurransen.
021




Drivhusstemning. Vintersolen skinner gjennom bobleplasten.

Og tenk! De første frøene spirer der inne. Malva Sylvestris, var førstemann. Det var kjapt!!

Slikt blir det Fotosafari av.
fotosafari

025
Utsikten fra toppen av hagen i dag. Deilig med litt lys igjen.

Blogglisten

lørdag 3. januar 2009

Kan du virkelig motstå dette blikket??


Nå maser jeg... ja...
Blogglisten

Mer Fiat500 og jula som er borte


www.fiat500.com kan man designe sin egen fiat. Velge farger og alt. He-he... Veldig gøy.
Nå har jo ikke jeg så peiling på felger da.. hva er en fin felg, egentlig?
Jeg hadde valgt med kufanger foran. Men det kom ikke med på bildet her.

Fargen er vintage azzurra ( lyseblå ). Setene er i creme og blå. Litt mørke vinduer og ekstra krompakke for alt som skinner. Hi-hiiii

Prisen for vidunderet slik som den er er ca 180 625,- Men man kan få de helt ned i 160 000 også hvis man velger kun det som hører med. Nå hadde jeg jo flottet meg litt da.
ÅÅÅÅhhh jeg har så lyst på en sånn!!
Vi har allerede en Opel Astra Stasjonsvogn. Veldig fornøyd med den. Men jeg kunne tenkt meg en egen liten bil. En til bare meg, og to jordsekker i baksetet.
Men Gubben har jo firmabilen også da--sukk... Så da blir det jo litt dumt med enda en bil. Han mener vi kan selge Opelen å kjøpe denne. Men den er nok litt for liten for en familie på tur tror jeg.
Hvorfor i huleste er ikke lommeboken min like stor som drømmene mine? Søren og.


Ellers har jeg vasket julen ut. Litt trist, men utrolig deilig også. Nå er det ikke et snev av rødt her.. utenom et kubbelys i kroken her ser jeg. Typisk!!

Filmen jeg bestilte kom i posten i dag!! Hurraaaa!!
Så da skal vi grisespise hjemmelagde hamburgere og pommes frittes. En heftig diskusjon over frysedisken i dag mellom Gubben og meg.
Utrolig hva man kan krangle om!!

Formen er dårlig.. skifter mellom å svette og fryse.. typisk.. blæææææææææææææ
Blogglisten
Related Posts with Thumbnails