ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 31. mai 2009

Vinneren av Stolfotokonkurransen!!

Gratulerer så mye “Moseplassen”!! Dette bildet vant med 28% Ikke dårlig.

Og vi klapper alle, en-to-tre: “Applauuuuus!!” En liten overraskelse kommer i posten. :-)

Tusen takk til alle som var med. Utrolig morsomt å se resultatene hos alle sammen. De andre bidragene kan sees her.

Temaet var: Ta bilde av det du ser akkurat nå der du sitter mens du leser blogger. –Eller noe i den duren.

 

 

I dag har Ellea og jeg vært på tur. Utrolig hyggelig. Vi kjørte opp til et gartneri jeg har hørt så mye om. Husker ikke nå hva det hette. Men ligger ( fra Kristiansand) på vei til Mandal. Inn til høyre rett før Oasen Hageland. Men det var ikke imponerende. Få roser. Dårlig merkede. Ingen bilder av dem. Ingen system. Mange hadde svartflekk allerede. Næhh.

Sommerblomster var det jo i mengder der. Men mange av dem var halvdøde og så ikke akkurat lekre ut. Men noen var det jo da. Vi kom hjem med en liten fuchsia hver. Den hadde så spesielle farger. Korall og mørk rosa. Spennende kombinasjon. Noen potter fikk jeg også med meg da. (Bildet er lånt fra www.fuchsiamagic.co.uk)

Etterpå spiste vi en deilig fiskesuppe på Høllen brygge i Søgne. Et fantastisk hjemmebakt grovt brød fikk vi også til. –Selv om det kostet meg en liten bit av en jeksel… Pokker!!!

Vel hjemme fant jeg ut at i år skal jeg grave opp tulipanløkene for å se om de holder lengre hvis jeg tørker dem osv… Men da jeg tok opp noen av dem, så jeg hvorfor de ikke kommer opp med samme entusiasme som de pleier. De store løkene jeg hadde plantet var redusert til små rynkete halvråtne løker. Ikke noe vits i så spare på de der nei. Noen fra et annet sted i hagen var store og fine. De sparer jeg. Hmmm. Lurer på hvorfor de blir sånn?

Været her har vært helt fantastisk. Og det beste av alt er vel at vi har fri i morgen også. :-D

Blogglisten

fredag 29. mai 2009

Akeleiegleder og forbaska posten.

Forbaska, pokker, søren klype, fytti katta osv.. disse er vel noen av de få ordene som egner seg på trykk vil jeg tro.
Har den (/%)(&(  posten klart å få fram damduken min i tide? Neeeeeeeeeida. Jeg hadde tenkt å bruke pinsa på å lage ferdig dammen. Men pokker heller da. Nå blir det jo ikke noe!
Så nå får hullet ligge der å gape, ene å alene. Ingen fisk, ikke noe vann. Ikke en liten vannlilje engang. Bare et stoooooooooooort gapende hull.

006

Men borsett fra den elendigheten så har Storesøster bursdag her i dag. Nå er hun tenåring! 13 år! Vi kommer til å feire det ordentlig i morgen. Og i hagen så danser akeleiene for henne i sine bølgende kjoler, mens Fuchsia Anabelle også har valgt å bli med i dansen i dag og tok fram finkjolen fra klesskapet.
Hostaen har pyntet seg med blomstene fra en Heuchera som enda er litt liten og sjenert. Bellis Perennis kniser på sidelinjen mens Geranium Espresso stolt løfter hodet og nikker fornøyd i vinden.

Ja gullejenta mi er født i en fin måned.

akeleier

Gyvelen er egentlig ikke så veldig velkommen her. Men en eller to får stå igjen. For den skaper jo litt stemning der den står i kveldssolen. Blomstene gjør grenene tyngre og de bøyer seg over slik at kun lillegutt kan gå oppreist inn til plassen der drivhuset står.

page

Blogglisten

torsdag 28. mai 2009

Jeg spør bare.. hvorfor i huleste??


Min far sa alltid til meg: "Charlotte, du skal alltid mene så mye. " Han var ofte oppgitt over meg og alle mine meninger ja. Men slik er jeg. Klarer ikke å holde tåta vet du. Det bare MÅ ut!


Og nå må jeg mene noe igjen.


Disse her som alltid skal utsette seg for ekstrem fare og heltedåder. Her om dagen så vi en dokumentar om en mann som absolutt skulle padle fra New Zealand til Australia eller noe i den duren. Totalt livsfarlig. Hjemme satt hans kone og lille sønn å ventet. Han filmet turen sin underveis og vi så at han hadde bilde av sin sønn i kanoen-eller kaiakken eller hva det nå heter. Men ærlig talt. Hvis du er så himla glad i din sønn og kone. Hvorfor utsette deg selv for noe som gjør at de blir sittende igjen alene? Dette er totalt egoistisk synes jeg. Selfølgelig døde han ikke langt fra målet. Og han ble framstilt som en helt.

Jeg kjenner jo på meg selv at siden jeg fikk barn, så er jeg blitt mer redd for meg selv. Tenk om noe skulle skje med meg. Tenk om de ble sittende igjen alene?

Som å la babyer og bittesmå barn sitte igjen i bilen alene mens en er inne å handler på butikken for eksempel.

Tenk om noe skjedde med meg imens. Hvor lang tid ville det da gå før noen oppdaget babyen som lå der i bilen å skrek av sult? Nei fytti. Jeg blir kvalm av tanken.

Så har vi da han Jarle som absolutt skulle klatre uten surstoff og hjelpere. Jeg har da ikke satt meg så inn i hans privatliv så jeg vet ikke hvem som sitter hjemme å venter. Men i følge nyheter og aviser så var det da noen.

Jeg ser ikke på dette som en helt. Men som en idiot!!

En jeg kjenner godt mistet sin beste venn. Han var ute å padlet i kaiakk uten redningsvest. Ble overrasket av været, kantret og druknet.
De fant han på flere meters dyp og fingrene hans var helt ødelagt av at han hadde prøvd å klore seg opp på et skjær..

Hans kone og 3 barn ble da alene.. Igjen.... idioti.

Beklager dette lite hyggelige innlegget og at jeg maser om mine meninger, men sånn er det. Noen ganger må det jo bare ut!!
Pass på dere selv.
Minner om avstemningen i innlegget under!!
Blogglisten

onsdag 27. mai 2009

Stem på kandidatene i Stolfotokonkurransen.

Jøsses. Utrolig gøy. 17 stk har meldt seg på Stolfotokonkurransen! Skikkelig sporty må jeg si. Og det er virkelig artig å se de forskjellige stedene bloggere kan blogge ifra.

Her er kandidatene og hva de sier om bildet sitt. Stem i stemmeboksen under. Vinneren blir presentert i løpet av helgen. –Har en hagedam som skal lages og en datter som blir 13. Så her har vi nok å henge fingrene i. –Heldigvis. Ha-ha!!

Min hage-mitt drivhus,

Typisk avslutning på en lang dag.
Hagebok, huskelapp, rullemaskin, telefon og osv.
og nå, endelig et bilde i MIN BLOGG :-)
HildeG
Lise Blogger,
Så, mens man tilbringer tirsdagskvelden i sofaen foran tv-en, kan man jo like gjerne gjøre noe morsomt. Så her er mine to “dette-ser-jeg fra-sofaen-bilder” (ble sofa ikke stol…):
Strikketøy, og strikketøymappe i umiddelbar nærhet ;)




HildeG og Hagen:

Jeg har ikke engang reist meg for å hente kameraet. Sitter på terrassen og later meg etter en dags luking – bildet er tatt med mobilen.
På hjørnebordet på terrassen står en antikk jernbanelykt- min mors auksjonsfunn, en sprek vase i gult og orange som jeg har fått i gave av noen – veldig fin til solsikker, riddersporer og andre store blomster.
Resten er rot – her trengs både rydding og støvtørking ja….

Minlilleverden

Min lille ville verden:
Bildet er tatt 17. mai - men utsikten er den samme - etter at jeg har flyttet hagemøbler frem og tilbake.

Kroken er forøvrig nesten halvferdig - har vært på Ikea i dag og fått tak i sånn tynn hvit prinsessesenghimmelmyggnettaktig som skal danderes fra taket - og fra vegg til vegg skal jeg ha en hvit hengekøye - hvite hengekøyer er dog komplett umulig å oppdrive i de nærmeste butikkene. Men jeg gir meg ikke. Når hengekøya er på plass skal jeg se om jeg ikke også finner et kult skap å ha på veggen der - fortrisnnsvis med glassdører.

3566201130_9f6ac08352 Annettes Blog:
Her er kroken min, med PC’en og strikkeriene mine i skjønn forening, så her kan jeg godt slå ihjel noen timer når jeg kommer på det.
resized_DSCN3570

Bakkane
Charlotte, jeg sitter ikke i en stol (isåfall veldig stor), men jeg sitter hvertfall. Og siden jeg synes at sånne konkurranser er ganske festlige så lager jeg også et bidrag. Som reglene sier har jeg ikke ryddet, men tillot meg og flytte NonStop posen litt nermere for å få den riktige fokuspunktet. Jeg ser også at jeg burda ha tøket av støv og hundehår fra data og bord og at det er noen uberlekre kaffeflekker, men så var det de reglene... Krydder fra et tidligere måltid står fortsatt på bordet sammen med en haug frøposer som skal i jorda.

Sove1 Diamanter i en fjellside.
Kameraet var innen rekkevidde og her er hva som kan sees fra godstolen i stua. En hellig birma langt inni drømmeverden.
Mai2009%20621_thumb13 Gamleheksa sin lille verden.
Turbolotte har utfordre tæll å ta bilde her vi sitt akkurat NÅGamlinga her i huset må klare seg mæ en litt tællårkommen stasjonær PC, mens Snuppa briljerer mæ to bærbare. Hældigvis låner hu bort somme tider, men for det mæste er detti “kommandosentralen” hennes Mor sjøl. Det gjør godt å slenge noen blikk utpå Mjøsa og tæll Stange innimellom tastinga.
sushimai2009liten1 LadyBug Fixer:
Jeg sitter i sofaen min hjemme en lørdagskveld, mätt och belåten etter et deilig måltid på
Gudegården med foreldrene mine, som inviterte meg ut. Heldig jeg. Vrir jeg meg til høyre ser jeg Sushi i sin stol.
3566326904_5592999a3f Livet ved Karmsundet.
Trengte faktisk ikke reise meg for å hente fotoapparatet, kun strekke meg, og trengte ikke vri meg noe særlig for å ta bildet heller. Jeg valgte å ta bilde av eldstejenta som er hjemme fra barnehagen i dag. Kjekt for far og datter å leke sammen på dagtid når han skal på nok en seinvakt! De bygger med duplo og her har hun rigget seg til i vinduskarmen. Det ble litt motlys så bildet ble litt uklart.
Turbolotte_thumb5 Petunia.
Vel, jeg fikk en direkte oppfordring av henne i kommentarfeltet og da slenger man seg rundt og griper kameraet og knipser min utsikt - fra sofaen faktisk. Den ser slik ut. Jeg trengte ikke en gang reise meg for å hente kamera. Litt makelig sånn og det er jo ikke rart man har fått bloggtillegg og det som verre er.
ekorn-benk-1-244x326 Moseplassen
Vel, nå sitter jeg ikke på stol, men i sofa, men det får gå ;) Utsikten fra sofaen er strålende om man har skylappene på (og det har jeg jo gjerne), det er jo nettopp
foringsplassen jeg ser, med ekorn og fugler og den flotteste slyngsurfinaen. Så da deltar jeg med første bildet, med døren åpen ut i verden, men trygt forankret i den komfortable sofaen. Også en vakker dag får dere kanskje se resten av stua også.. ;)
stolhaging1_thumb Hagen på Hytta.
I dag satt jeg på terrassen og hadde funnet fram boka mi, så så jeg lukekurven og gressklipperen stå der nede og se bebreidende på meg. Hmf…
3 Siwans verden
Jeg har verdens flotteste utsikt fra her jeg sitter. På den faste plassen sin, oppe på sofaryggen har Spott lagt seg til. Begge hundene er utrolig late tidlig på dagen, vant til å ligge i bur mens vi er på jobb og skole som de er. Så her har de verken vett eller lyst til å benytte seg av at syke mennesker må holde seg hjemme. Og det regner jo ute også, og da fristes ikke disse gutta til å ta en tur ut i hundegården heller. Man kan jo bli våt på labbene sine må vite...
DSCN6015 Nefertitis Samlinger
Her sitter jeg og arbeider (oversetter). Og når det stopper opp og jeg ikke får det til, så kaster jeg et nonsjalant blikk på Nefertiti som står der og passer på meg, før jeg klikker meg inn på hagEgal eller noe annet som kan få tiden til å gå...
DSCI5255_thumb10 Margrethes hus og hage
Jeg har fast dataplass på kjøkkenet enn så lenge. Utsikten er naboens garasje :) Så sånn ser det ut fra stolen min.
stollek_thumb1 Sommertids Bloggerier

Jeg sitter ved spisestuebordet…der jeg har sittet og redigert noe skriverier…og tekoppen er min faste følgevenn…og nei..heller ikke jeg trengte å strekke armen langt for å finne et nogenlunde brukbart kamera…kameraet som jeg vanligvis bruker er på “ besøk” hos andre ivrige amatører i disse dager…

Ikke det mest spennende bilde ifra meg i kveld…men det skulle være fra der jeg satt…og her satt jeg da…he he


Hvis jeg har glemt noen, eller brukt feil bilde, så si ifra så skal jeg fikse det så fort jeg kan.

Så kan dere stemme på den dere liker best under her. Forhåpentligvis virker denne stemmegreia.

Blogglisten

mandag 25. mai 2009

Som om jeg ikke hadde nok å gjøre!

Så har jeg da satt i gang å lage hagedam.

Det hele begynte den famøse lørdagen som jeg liksom skulle slappe av. Joda. Det gikk ca 10 min i stolen før jeg fikk helt totalt noia og begynte å rase rundt i hagen da.


Flyttet en svær kompostbinge som sto i et hjørne av hagen og skjemmet seg. Det er litt slik med ting man ikke gjør noe med med en gang. Man blir vant til at de er der og så blir de sakte og sikkert usynlige. Slik som mange kanskje kjenner igjen. Gardiner.. "skal bare ha de der midlertidig.." Yea right!!

Så nå ble den dradd opp og flyttet opp til drivhuset. Der er den vasket, spylt og malt. Riktig så fin. Så nå har jeg en plass hvor jeg kan drive med litt sånn hagekompostjordprosjekt. Ikke noe matrester og slikt. Det orker jeg ikke å styre med. Men sånn ellers som bare kan stå der og godgjøre seg


Så, ja så var det et stort hull der da plustselig blandt alt ugresset. Og hva gjør man da? Jo da begynner man jo å grave litt mer da. Og så enda litt mer. Og så enda litt mer for å bli kvitt 100 000 kg med skvallerkål.
Og vips-har man begynnelsen av en dam.

Lillegutt fikk endelig en hagesyssel hvor han kunne være med uten å bli skreket på: "ikke trå der! Neiiii, pass liljene!!! Osv.. stakkars lille krek.

Så nå var han storfornøyd med kapteinSabeltann hatt, tykk genser, boksershorts og gummistøvler-og mine solbriller. Han gravde i vei så kyllingbein og fårikålbein skvatt veggimellom og fjærene fra den ellers så mølspiste hatten danset i vinden.

Han måtte bare informere meg om at dette slettes ikke var kyllingbein, men dinosaurbein. helt sikkert. Og joda, Mor var forsovit enig hun. Så lenge han gravde.


-Ikke så kult når han plutselig kunne se ned til naboen hvor en hvithåret mann sto å gravde i sin hage.
"Se Mamma!! Det er en Driiiiiiiiiiiiitgammel mann der nede!!!!!"
"Jammen hysj da.."prøvde Mor å hviske, men det ble bare overdøvet av en:
"Jammen ser du ikke det Mamma!!! Han er ER jo kjempegammel!!!
-Jeg håper bare han virkelig er så gammel som lillegutt aka: SolbrilleSabeltann ville ha det til så han kanskje ikke hørte det. Grøss...


Så nå har jeg kjøpt Pumpe på Plantasjen. Og bestilt duk på Tropex.no. Lys får vente. Så får vi se hvordan det blir til slutt om vi prøver oss med litt fisk.

En jeg kjenner i Søgne har dammevis med fisk og ville villig ha noen små i pensjon hos meg i sommer. Vi får se.



Ellers har jeg endelig fått bestilt hagebuksa!! De har fått de inn på I gros Hage.


Jeg minner om Stolfotokonkurransen. Bli med davel!!

Blogglisten

lørdag 23. mai 2009

Useriøs Stolfotokonkurranse!!-Kom an!

stol Jeg kjeder meg, rett og slett. Har egnetlig gjort det som gjøres kan i hagen også akkurat nå. Huset burde jo sikkert vært vasket. Men det kan jeg gjøre etterpå. Så nå sitter jeg her og øver meg på stolhaging med skitne ben.

Jeg ser at mange blogger utlyser fotokonkurranser og det er jo artig. For eksempel Petunias ABC som forøvrig ikke er noe konkurranse. Men moro lell. Og så har vi Moseplassens artige konkurranser. Så nå tenkte jeg å prøve meg jeg også.

Reglene er som følger:

Ta bilde av noe du ser fra akkurat der du sitter nå. Det er kun lov å reise seg for å hente kameraet. Men det er ikke lov å rydde noe eller stille opp noe. Legg det ut på din egen blogg og skriv en liten presentasjon om hva det er og hvorfor du tok bilde av akkurat det. , link hit igjen så flere kan melde seg på hvis de vil.

Legg inn en kommentar her så jeg får med meg at du er med. :-)
Fristen setter vi til Onsdag 27 Mai. Litt kort, men her driver vi ikke med dank.

Premie? Hmmm det får være en liten overraskelsespakke det da. Ikke noe ultrafancy her, mest for kos.

Her er noen eksempler på hva jeg ser fra min stol akkurat nå:

016 017
“Vilja” som ligger å sløver i skyggen. Mine egne skitne ben-etter en hageøkt. Ja jeg har bena på en avis så det ikke blir så skittent på stolen. ;-)
018 019
Drivhuset oppi lia, og fuglekassa under mønet. Sistnevnte er fremdeles til leie. Kurven med blodbeger henger i epletreet. De er ikke så store enda, men kommer seg nok.

Jeg vet at dere der ute kan komme opp med mange andre flotte eller bare morsomme bilder. Her er ikke poenget å være noe superfotograf, men rett og slett å se hva det blir.

Litt artig å vite hvor dere sitter. På Cafè, på lesesalen, på besøk hos svigers, hjemme, i hagen. Ja hvor?

Blogglisten

Pasta med kjøttboller for dummies :-)

Noe av det beste jeg vet. Og det er som regel en slager hos de fleste. Både voksne og barn. Man kan variere etter ønske ganske ubegrenset egentlig.

Bollene:

  • 1pk Kjøttdeig-Helst kalv hvis man kan få tak i det, hvis ikke bare bruk vanlig.
  • 1pk Kyllingkjøttdeig –eller svinekjøttdeig.
  • 1 Løk-hakket
  • 2 gulrøtter-hakket
  • Hakket Persille-ha den oppi et glass og klipp den helt i biter med saks. Veldig lettvindt.
  • 1 egg
  • ca 1 håndfull brødrasp.
  • Salt
  • Pepper- ( hvis det er bare voksne ha i en chili eller to )
  • Litt vann ca 1dl. Prøv deg fram.
  • 2-3 fedd hvitløk. Hakket eller presset.

( Her kan man også putte oppi spinat andre grønnsaker. Ja i det hele tatt hva man vil for å gjemme dem for barna. Ha-ha! )

Sausen:

  • 2 bokser hakkede tomater-uten tilsetning av hvitløk eller annet krydder. (Eller bruk de kartongene med hakkede tomater, enda bedre.
  • 1 stk gulrot -hakket
  • 1 stk stangselleri-hakket
  • 1 stk Løk –hakket
  • 2 fedd hvitløk-hele!
  • 2 ss Tomatpurè.
001 002
Bland alt som skal være oppi til bollene. Kna med hendene. Ha i litt vann hvis det blir litt tørt. Form små boller med hendene. Brunes lett i stekepanna. La bollene rulle rundt litt av og til mens man steker så holder de seg runde. Behøver ikke å være gjennomstekte. Bare brunes lett så de ikke detter fra hverandre.
003 004
For sausen: I en gryte, stek hakket løk, gulrot, selleri og de hele hvitløksfeddene i olivenolje til løken blir “blank”. Ikke brunt!
Har man litt hvitvin så hiv det oppi.
Ha oppi tomatsausen og bruk en stampegreie for å knuse sausen glattere. ( Eller bruk stavmikser, eller la være ) Ha i tomatpurè, salt og pepper. La det koke et par min.
005 006
Ha oppi kjøttbollene og la de koke lenge. Minst en halv time. –Jo lengre jo bedre. Spe på med litt vann hvis sausen koker seg alt for tykk. Men den skal jo være litt tykk da. Det er litt vanskelig å røre rundt uten å ødelegge dem. Så hold gryta i begge hender og la dem snurre rundt inni der. –Fisk opp de hele hvitløksfeddene før servering.
008 Når det gjelder valg av pasta så er ikke pasta-bare pasta. Formene har faktisk sin funksjon. Riflet pasta holder bedre på sausen. Spaghetti er jo alltid godt. Men vanskelig for barn å spise. Jeg har valgt Conchilie her ( I norge kalles de vel Gnocchi-som egentlig er noe helt annet. ) Disse fanger sausen inni og holder på den så ikke alt bare renner av.
014
Så er det jo genialt å lage en stor porsjon av sausen og bollene så man kan fryse ned til en annen dag. 
Tadaaaaaa!!!! Her mangler det noe veldig viktig. Parmesanost!! Men de hadde ikke på butikken her når jeg skulle lage det så det ble uten.

Lillegutt her i huset som er kjent for å leve på “en brødskive i uka”, spiste 5stk kjøttboller og en haug med pasta. Jeg ser på dette som en bekreftelse på at det er ganske godt.

Ute skinner nå solen og jeg får nesten litt sjokk. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Sole meg? Luke? Rydde? Olje verandaen? What???? Gubben og Lillegutt er på tur. Rita Sensation skal starte i dag. Blir spennende.

009 Sånn ser det nå ut utenfor kjøkkenvinduet mitt i dag.

Blogglisten

fredag 22. mai 2009

L for Latter



Petunias ABC i ord og bilder har i dag bokstaven L. Og da kjører jeg på med ordet LATTER! Latter er for meg viktig, og jeg er sikker på at vi ler alt for lite. Så her er et bidrag som kan bringe litt latter på en Fredag.


Flere bidrag fra rundtom i verden kan sees her.




Jeg ler meg skakk i hjel av dette. Siden jeg er ganske sær. Ei sær kjerring vil jeg egentlig kalle meg selv, og antar at det er mange der ute som sier seg hjertens enig.


Jeg ler av rare ting. Ordspill er gøy.


Top Seceret, er en av mine favorittfilmer-for å si det sånn. Monthy Pyton-Yess. Men"Kake-i-fjese-og-folk-som-detter-humor" er pyton.

Men dette er utrolig vittig. Jeg ler så jeg skriker!!!


Spesielt vittig er det at Christoffer faktisk har vert innom bloggen min og kommentert på
innlegget om Synnøve Svabø. Stolt? Jepp..

Hysterisk vittig tolkning av Petter Stordalen også. Her kan du lese om hvordan han reagerte.





Blogglisten

torsdag 21. mai 2009

Hjelp! Kaller alle roseeksperter!

Jeg kjøpte flere roser da jeg var i Asker. Og to av dem var veldig godt i vekst og hadde mange knopper allerede. De har vokst opp i drivhus. Og jeg plantet dem ut for ca 14 dager siden.

Nå har begge to, spesielt den ene fått brune blader på den ene siden. Det ser nesten ut som de er solsvidd. På undersiden er de helt fine. Ikke noe støvlag eller noe. Hva kan dette være? Er det rust? Eller er de simpelthen bare solsvidde?

005

006

001 014
Noen solstråler kom det i dag da. Og vilja har funnet sin plass i solen.
013 012
Er det bare meg, eller ser dette utrolig koselig ut. Akeleiene begynner så vidt showet.
009 016
Denne husker jeg ikke navnet på. Hvor er lappen? Anemoneknollene overvintret bra. Må ha flere av disse. 2kr stykke var jo ikke galt.
008 011
Denne har vel de fineste knoppene. Litt sånn trolske. Denne sådde jeg i fjor. Aquelegia Roman Bronze. Nesten gule blader. Tøff.
010 015
Clematis Montana Rubens. Krølle-hosta fra AnitaH2 er utroooolig stilig.

017Her sitter de ved siden av meg å ser på Startkampen. De hyler og hopper. Ja ja. Jeg skjønner ikke det store dramaet. Jeg tar det veldig med ro når det gjelder fotball heldigvis. 

SÅ årets kommentar på hagesenteret her:

Jeg står med en flaske Bayer sneglegift og en pakke Ferramol i kassen. Så spør jeg: _

“Hva er forskjellen på disse to egentlig?”
”ØØØhhh. Det er to forskjellige merker!” Svarer hun.

Geeeeeeeeeeezzzzzzzz..

Blogglisten
Related Posts with Thumbnails