søndag 17. april 2011

Blåveishagesøndagsblues

 Nå skulle jeg jo ikke blogge mere før jeg hadde fått ny hage.. jeeejejeje.. Men jeg er jo ikke kjent for å kunne holde kjeft sånn alt for lenge om gangen-kan man si. 

I dag skulle jeg liksom være god mor, å finne på noe gøy med Lillegutt her. Men så kom en kamerat meg i forkjøpet. 
"Dette er min lykkedag!!" Hvinte han i bilen på vei til sin venn. Slikt varmer jo et morshjerte også. Det viktigste er at han har det gøy. 
Jeg har jo hagen.. eller har jeg det?
Så jeg føler liksom ikke helt at det er min hage jeg steller. Steller for en framtidig eier. Det blir liksom ikke helt det samme. 
Men man kan jo ikke bare la det være heller? Hagefingrene løper liksom litt av seg selv. 

Mye blir igjen her, men noe tar jeg da med meg. Det har vi avtalt med megler. 
Men blåveisen, den tar jeg med meg. Bittelille tua som jeg kjøpte enellerannenplass. Den står nå der å lyser for seg selv, i en ellers så puslete hagetid. 
For mange er det sikkert vanlig med Blåveis. Men jeg husker bare et sted det vokste slike da jeg var liten. Bak barneskolen.. før de bygde den ut. 
Tror ikke de er så vanlige her på sørlandet. 

Det er visning her i mai. Så da tenker jeg tulipaner og slikt står i sin fineste skrud. Himmel.. gøy med kortidshageminne. Jeg har visst plantet en haug med tulipaner og andre løkvekster i høst, som jeg helt hadde glemt. 

Nei jeg gleder meg til å få ny hage. Begynne helt på nytt. Prosjekter og graving. Jaaaaaahh!!!! 
Blogglisten

6 kommentarer:

Margareth sa...

Litt vemodig kanksje å forlate den gamle hagen, men åååh så deilig også å få kunne begynne med blanke ark og anlegge hage akkurat slik du vil ha det :-) Mye jobb - men resultatet blir til glede i mange år. Jeg klør selv i fingrene, men vi vet ikke helt 100 % ennå om det blir i søgne vi skal bo eller ikke. Og så flytter vi ikke ned før slutten av juli-begynnelse av august. Litt sent å begynne med hage da...Meeeen 2012!!!!!! :-)))

TurboLotte sa...

ÅÅÅh så spennende!!!! Du vil ikke kjøpe mitt hus da? Det er jo ikke langt fra Søgne. Ca 13 min. Hehee!!!
Så kan du jo overta min hage, og gjøre den til din egen.
Drivhus er det jo her allerede!!

Bente sa...

juhu..
Så fint å se deg tilbake med ord om hage igjen!
Jeg husker også blåveisstedet. helt til de bygde nny skole over dem.. Vakre blå i hagen din, da, dessuten kommer du til å juble når den nye hagen kommer!

Parkvegens Hageglede sa...

Blåveisen din er nydelig, den er ikke vanlig her i Molde. Lykke til med nytt hus og hage. Håper dere finner kjøpere som setter pris på den fine hagen din. Kanskje det blir litt lettere å forlate den da. Ønsker deg en God Påske!

Blomsterguri sa...

Så bra at du blogger igjen Turbolotte - har savnet deg her vet du! Men du - den blåveisen er den stukket av eller - ser ingen blåveis her jeg.

Mari sa...

Kjenner igjen følelsen, å ordne "noen andres" hage... Solgte huset i fjor og heile sommeren gikk til å gjøre hus og hage presentabel. Men nå har jeg ny hage med ganske blanke ark :)

Blåveis er fint! Skjønner godt at du vil ha med tua di :)

Related Posts with Thumbnails