torsdag 2. august 2012

Mens det regner....Så tar vi et bilderas fra hagen gitt!!
Ja denne ferien har vi stort sett vært hjemme, bortsett fra en liten tur til Sandnes.
Og det har egentlig vært utrolig deilig.
Det er helt herlig å bare tuste rundt i hagen, og se hva som skjer. Det er jo den første sommeren her, så enda er ikke ting helt på plass.
Men en må jo liksom bare oppleve den et år før en begynner med de store forandringene.


Ja det har vært en drittsommer. Det er vi vel alle enige om. Men innimellom så var det jo noen glimt av sol og litt sommerfølelse.
Og som sagt så tar man jo bilder av hvordan man vil det skal være.. og ikke hvordan det egenlig er.. hehe.
Lillegutts stol på utsiktsplassen.Til Høyre: Tiarella, kjøpt fra en gartner på Museets dag på Gimle. Husker ikke navnet i farta. Men søt sak dette.


Når jeg byttet inn de blå staudepottene på Plantasjen fikk jeg med meg denne søte saken. Nattlys. Utrolig sarte og skjønne blomster, som ja.. lyser opp i skyggebeddet.
Det er ikke så lett å ta oversiktsbilder av en hage kjenner jeg.

Øyet ser det helt annerledes enn det kameraet gjør.

Så derfor blir det ikke så ofte jeg poster slike bilder.
Føler bildene blir bare rotete.


Under:

En øyenstikker på besøk i Surfinaen.


Pusene trives i alle fall her.
Vilja er ofte avgårde på tur, mens Lise holder seg mest rundt oss.

Lise blir sjeleglad hver gang Vilja kommer hjem, og prøver fortvilet å få litt oppmerksomhet.De har i alle fall god plass å boltre seg på, og ingen motorvei som raser forbi husveggen mere.

Og takk og lov for det.Men jeg skjønner jo at Vilja blir litt lei innimellom.

Lise kan jo være litt plagsom for en gammel dame.

:-)


Dette bildet MÅTTE jeg jo bare poste. Her er "Lord Langli" i kjent positur. Peisen er fra Netthandelen og funker som bare det!! Kjekk sak.Prøver meg med litt oversiktsbilder fra forskjellige vinkler.. men det er ikke lett.


Så da er det lettere å ta bilder av detaljene.. så ser det mere "harmonisk" ut. ;-) Marie Antoinette.
Austinrosen "Charlotte" og Californiavalmuer. Yess, we love it!!


Og.. I`m in loooove!!! Kjempeverbena!! Tusen takk for frøplanter Jorunn! Denne her holder jo koken i all slags vær, og vind! Jepp. En hit! Må huske å kjøpe frø.. masse frø!! - Eller går det greit å samle frø av denne selv tro? Må se etterhvert. Den orange bak der, Løvehodeettellerannet, også en stilig sak! Og heller ikke denne bøyer seg i vinden.
Men her kommer frøene inni den bustete greia under det orange. Men hjeeelp, husk hansker! Denne planten gir ikke fra seg frøene uten en fight kan jeg hilse å si! Stikker som en kaktus.

Sååååå sånn har no dagan gått, her i Ørneredet ja. Tross alt, så har jeg hatt mange fine tustestunder her i sommer jeg. Stranden kan bare være der den er for meg.

Så i skrivende stund sitter jeg inne i regnværet og har en følelse av at sommeren er over.. Men vi får jo håpe på noen fine Augustdager da. Det er jo lov?


Blogglisten

6 kommentarer:

Bente sa...

Deilig hage! Og nydelig utsikt.
Vi håper på fine augustdager!

Maria sa...

Flott med havebilder når det regner ute.
Det er mer "havete" enn jeg har forestilt meg etter kommentarene dine underveis i sommer. Jeg har joe t Ørneredebilde i hodet. Gleder meg til å se selv- snart :-)

Britt Åse sa...

Deilige hagebilder, Charlotte! Fordelen med å være hjemme i ferien er jo at man er der og kan nyte hagen når det er oppholdsvær og sola kanskje til og med er framme. Jeg har også vært hjemme, og synes sommeren egentlig har vært fin :-)

Parkvegens Hageglede sa...

Ja... den Tiarellaen var virkelig søt.
Synes du ikke skal være så redd for å poste oversiktsbilder. Dine er riktig så fine. Kjekt å se hvordan hageløsningene er hos andre.. det er vel litt av vitsen med å følge andres hageblogger.

MarJE sa...

Hei,her var det mykje fint å kvile augene på.
Flotte både oversiktsbileta og dei meir intime:)
Kjekt å følge deg.
Ha ein fin kveld.

Hilsen fra landet sa...

Tar med meg tips til neste sesong allerede, da jeg ikke fikk gjort denne som jeg ville pga studieinnspurt. Men du må da si deg fornøyd med ganske mye i hagen din - også i år til tross for regnet. Flott utsikt dere har da!!

Related Posts with Thumbnails