søndag 23. mars 2008

Og så kom vinteren

Jøssesmeg. Her trodde vi at våren var kommet og påskeliljene hadde begynt å bøye nakken. Men neida. De bøyde nok bare nakken i tanke på hva som var i vente. For nå er det skikkelig julestemning ute.
Vi reiste herifra på Fredagen, mens det begynte å snø som verst. Jeg satt stiv som en pinne i bilen, der vi sneglet oss i vei, i 40km/t på vei til Sandnes.

Vi reiste herifra ca ved 09.30 tiden, og det var ikke en brøytebil å se noe sted. Kanskje de sov enda? Vi møtte bare noen få biler på vei mot Kristiansand, ellers var det skummelt stille.

Noen hadde tydeligvis ikke fått med seg på teorikurset at hvis man kjører fort og bremser på ubrøytede veier... så fyker bilen rett i grøfta. Det var farlig mange som sto å sparket i hjulene på bilene sine, mens ukvemsord lett kunne leses på leppene deres.. uten særlig erfaring i dette faget. Joda.


Men vi kom oss til Mandal og videre, og der hadde de brøytet og saltet for lenge siden. Mye snø, men helt bare veier. Ja ja, noen står tidligere opp en Kristiansandere, tydeligvis.


I Sandnes var det sol og vår. Men kaldt.

Det ble besøk på hagesentere, Ikea og litt av hvert. Et lekkert lammelår med ubeskrivelige mengder av hvitløk og en dyp Amarone vin til, ble fortært på lørdagen. Veldig bra.


Men når vi kom hjem her i dag.. måtte vi parkere bilen på butikken. Ingen hadde giddet å måke våres innkjørsel, som vi hadde gjort med deres i fjor. ( Siste gang jeg gidder å være så grei ja. )

Men når vi først var kommet inn, så ble det en tur ut med lillegutt.

Han har jo nesten ikke sett snøen i år, og var helt vill.

Det er faktisk gøy å ake da. Det må jeg jo si. Håper det holder til i morgen også, så blir det en ny akerunde da.


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails