lørdag 24. mai 2008

AkeleiedrømmerI fjor sådde jeg mange akeleier. Og i år får jeg blomstringen. De er egentlig litt vanskelige å se, for man må bøye seg ned å titte opp på dem. Men de er så nydelige. Og jeg er så ovverasket over at Nora Barlow også er med. Mistet nemlig den potten i fjor, og visste ikke om frøene ble blandet med de andre eller ikke. Så det var jo en gledelig ovveraskelse.Akeleiepynt i lysestaken.


Så må jeg bare fortelle om Christian (3 om noen dager ) som har plantet til meg. Han har tatt jord i en potte selv. Revet av noen blomster av nålephloxen, og stappet oppi. Kan det kalles en stikling? Uansett, er jeg dypt rørt, og satser på at hagegalskapen smitter over på ham for godt.


Blogglisten

5 kommentarer:

Monica sa...

Nydelige blomstrer:) Jeg har en datter på fem som også ser ut til å bli like hagefrelst som mamma'n. I morgen skal vi så i beddet ved lekehytta. Det har hun sett frem til lenge. De blomstrene kan hun nemlig plukke av når de bare blir store nok:)

Kathrine sa...

En av mine favorittblomster.-)) En gammel staude dette. Herlig. Og tenk at de krysser seg med hverandre så nye fargevarianter dukker opp.
Nydelige:-))))

Fortsatt god helg:-)

moseplassen sa...

Akkeleier er nydelig, helt enig med deg. Jeg har vel 8 slag frø her som skulle vært sådd... Men men, det er da aldri for sent å så frø ;)
Og flott stikling/dekorasjon ja :D

nefertiti sa...

Så sprøtt - jeg har laget et blogginnlegg i dag, som er nesten make til ditt.
Rart...
Min akeleie heter 'Tower Light Blue'
:-)

Pulsatilla sa...

Akeleier er kjempeflotte, og så finnes det jo så utrolig mane forskjellige.

Og jeg kjenner igjen den stiklingen der. Men så har jeg jo et par i samme aldersgruppe som din lille gartner. :-) Vi gjorde stor lykke på hagesenteret her om dagen da den ene treåringen utbrøt jublende: "Mamma, se, de har jo Cosmos her!!" Hagesenterdamene hadde visst ikke møtt så mange treåringer med såpass inngående kunnskap om artsnavn tidligere :-)

Related Posts with Thumbnails