lørdag 17. mai 2008

Overstått med glans


Endelig er dagen over. Jeg hater egentlig 17 Mai. Men det er vel egentlig fordi jeg synes det er så stress. Alle skal kles, vaskes, stelles, rekke noe og så videre. Men i år gikk det greit.


Skoletoget gikk kl 10, en skjebelig tid. Ikke noe stress. Solen tittet fram tross alle merkelige værmeldinger. Det var varmt og godt. Jeg rakk til og med å kle meg selv også... såvidt.

Det er utrolig at Lillegutt sto stille i ca 1 sekund, så jeg fikk tatt et bilde når han var nogenlunde ren enda. Resten av dagen løp han som en sinnsyk propell. Men sånn skal det jo være.

Etter skolen og alt kom noen venner med barna hit, og vi grillet og koste oss på verandaen. Skyene truet med noen få drypp. Men det var så vidt vi merket det engang.
Nå er hagen ryddet, søppel er kastet og matrester og kakerester er pakket vekk. Så nå kan det bare regne. For nå trenger hagen litt regn.

Prøver å laste opp en liten videosnutt av Storesøster i skoletoget. Det er hun med briller og fletter. Ny vest til Vest-Agderbunaden og greier. Veldig stas.


Blogglisten

7 kommentarer:

Mokki sa...

Kjekk kar det derre :) Ser han er lik sin mor!

thomyhr sa...

hi. Fin blogg og ja han likner sin mor også.

Charlotte sa...

Vel, dere skulle sett faren. De er prikklike.

Bente sa...

Heisan:)

Så skjønn gutt:)
Må si meg enig med deg om 17 mai,det er en stressende dag.Vi er 7 som skal stelle oss på morgenen,ungene er utålmodige,og forventningene er så store!
Du,så heldig du er som er flink med blomster!De blomstene du har i krukkene fra i fjord,hva heter de?har ikke kjøpt inn årets sommerblomst enda,er usikker på hva jeg skal ha,og de var jo nydelige:)
Jeg vil egentlig ha de store med en gang:)
Kjøpte to Dronning Ingrid i går,det er favoritten.De pynter i kjøkkenvinduet nå,men skal ut etter hvert.
Gleder meg til å følge med på siden din.Håper jeg kan lære noe:0)

Ha en deilig dag:)
Klem fra Bente:)

Charlotte sa...

I krukkene ved døren i fjor, var det hengepetunia, fyllte og enkle. De vokser så det knaker, bare en gjødsler godt. Jeg hadde vel litt gjødsel i vannet omtrent hver gang jeg vannet.
Dronning ingrid er nydelig ja.

janne - kathrine sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar :-)

Hagen min er vel ikke så veldig spennende ennå akkurat, men den har jo et potensiale til å bli litt koseligere.
Her var ganske stusselig da vi tok over, så hagen er bygget opp på nytt igjen - men det tar tid å anlegge bed, plante og ikke minst skal jo ting gro seg til :-)
Men det er jo utrolig gøy å se at det man allerede har plantet vokser og trives. Ikke alt dessverre, så noe er blitt flyttet på og noe har gått dukken...

Ønsker deg en flott dag videre!

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Related Posts with Thumbnails