lørdag 23. juni 2012

Stakars lille HumlebrumleFyttirakkern. En kan ikke si at det er det beste St.Hansværet i verden. Jaja. Likegreit. For vi hadde ingen planer denne helgen. Så da er det fint å være inne med god samvittightet.

Ute pøser det mer eller mindre konstant. Jaja. Men litt får man jo gjort alikevel.


Rosen til høyre. Constance Spry, ble plantet i hurten og styrten når vi flyttet inn i oktober. Planen var at hun skulle få vokse oppover denne stenen her. Men Rådyrene har jo vært på besøk. Men de har ikke tatt alle knoppene. Så her er det fremdeles håp.
Pinner med Oasis, dyppet i salmiakk og blodmel, er plassert innimellom her.  Sølvpapiret på toppen skimtes innimellom?
Så ved siden av her vokste det bare blåbærlyng og noen sånne busketrær som vokser så himla fort. De er nå dradd opp.
Jorden under blåbærlyngen er helt fantastisk! Løs og full av godsaker. Lukter herlig. Dette MÅ jo vare knall for rosene?
Så ved siden av her, har jeg plantet Aìcha. Stakars, er enda bitteliten. Men hun kan også få lov til å klatre oppover stenen, og forhåpentligvis bli for høy for rådyrene hun også etterhvert.
Må få festet noe greier på stenen som de kan klatre på. Tykk ståltråd av noe slag tenker jeg. Er minst synlig.


Denne Peonen kjøpte jeg på Lundbergs i våres. Så fiiin!! Men desverre holder den på å gå dukken i regnet. jaja. Sånn er det jo med Peoner.
Inni der så jeg en humle som lå helt stille. Trodde først den var død oppi der. Men når jeg pirket borti den så gravde den seg bare enda lengre ned. Dakars. Våt i pelsen og greier.


Og denne bittelille fuglekassa er kun for pynt. Er vel bare kolibri som kommer inn i det hullet. Og skulle det dukke opp kolibri her i Ørneredet, så får den søren meg bare bli!!

Dilldall er jo litt gøy da.


Blogglisten

2 kommentarer:

Vivi sa...

Hei!
Vi sitter inne i regnet på Lillehammer også, så noe feiring med bål ble det ikke på oss heller.

Det kommer til å bli kjempe fint med rosene på steinen!

Ønsker deg en fortsatt fin midtsommerkveld. Klem

RandiA sa...

God St.Hans...det var jo et sommerlig blogg-innlegg uansett. Her har det vært over all forventning strålende vær slik det bør være på en St.Hans....

Related Posts with Thumbnails