fredag 19. februar 2010

Sure katter og gule sitroner

frost I dag brøytet jeg meg vei til drivhuset. Snøen rakk meg til livet noen steder pga skavlene som blir blåst opp. Jeg banner og steiker, men barnet i meg synes jo det er littegranne gøy også da.

Jeg har jo sådd flere ting der inne med tanke på at det kan bare spire når det gidder.

Men jommen meg har noen begynt allerede.

Selv om det er så kaldt ute så blir det tørt inni drivhuset og vanning må til.

Da er det jo så koselig og møte synet av denne når jeg kommer inn. Jeg har faktisk høstet flere. Men de de modnes hele tiden.

Jeg vil ha appelsintre også, finnes ikke det?


lemon
I dag var vi snødd inne som sagt, og jeg har har hjemmekontor. Egentlig får jeg gjort mye mer slik i fred og ro. Men litt knotete fra laptop da. Men jeg klager ikke. Gubben kom nå nettopp med en hjullaster og fikk skuffet all snøen i innkjørselen og nedi tunet her. Så nå kommer vi inn og ut med bil igjen. 
Jeg har fått måkt en sti til kattene. Men Georg liker det ikke. Jeg bærer han ut av og til så han skal få litt luft. Men neida.. etter to min står han her.

georg 

Og så ligger han for det meste her.

georgsover

I går var vi hos dyrlegen en tur med han. Han har virket litt tufs i det siste. Ørene ble spylt og sjekket for øremidd. Heldigvis ingenting. Men ormekur har både han og Vilja fått nå i alle fall. Så får vi håpe det går greit. Men jeg har aldri sett en katt være SÅ sur! Himmel og hav. Hvis blikk kunne drepe og alt det der. Hjelpes meg. Han er sur enda.. Og det hjelper jo ikke at han blir kastet ut av og til. Ja ja, jeg får jobbe opp populæriteten min littegranne i løpet av kvelden her.

Blogglisten

6 kommentarer:

Røsslyng sa...

Doven og sur katt her også, er nok ikke bare vi som ser frem til våren ;)
Appelsinsteiner kan såes, men det går evigheter før det blir frukt. Jeg sådde vanlig appelsinstein og fikk en plante jeg hadde i nesten ti år før den kreperte, null frukt men dog fin plante.

Ha en super helg!

Sommertid sa...

Georg er herlig !. Skjønner godt jeg at han ikke liker å gå til doktor dyregod...de ser jo både i den ene og andre enden..og noe premie annet enn ormekur er jo ikke å rope hurra for..
Du får finne frem litt av favoritt"godis" som han liker..kanskje det hjelper på ?
God helg...her snør det også..akk hvor er våren hen ?

Anonym sa...

Bestikkelser må nok til. Du har sikkert noe godt på lur å skjemme han bort med. ;)
Det finnes masse sitrustrær. Du finner dem om du ser innom plantasjen jevnlig. Tror de pleier å komme på våren? Men de er visst utsatt for midd?

LissenTo sa...

Tror du har lika mycket snö som hos mej. Vackra bilder av snö. Katten din ser så go ut. Det måste vara könt att jobba hemma.
Trevlig helg. Lissen

anne - moseplassen sa...

fine pusen!
torturere han på den måten, det er da luft inne også ;)

Håer du blir tatt til nåde igjen raskt da, og at han snart føler seg bedre.

Ninni sa...

Søøøt pus :) Herlig bilde der han står oppetter vinduet og vil inn! Det er ikke mye levelig ute for verken to- eller firbente nå for tiden. Håper Georg finner igjen formen når vårsolen begynner å smelte bort sneen! God helg!

Related Posts with Thumbnails