lørdag 1. januar 2011

Ja så sitter man her da...


1 nyttårsdag. Jula er for min del nå offesielt over. 13 dag jul er vel da man skal ta ut juletreet og alt det der.
Vel.. her sitter jeg da. Med ribberæva plantet godt nedi sofaen. Joda. Rundt meg skriker huset etter hjelp. Hybelkaninene sloss i hjørnene. Men til og med kattene ligger rett ut.. vi orker ikke bry oss. Ikke enda. Snart. Skal bare... skal bare.. litt kaffe.. lese litt i avisen.... wizard of Oz på tv. Har egentlig ikke sett den. Må man ikke det? Er ikke dette kultur da? Huff..

Gårsdagen gikk rolig for seg. Med besøk av Ellea og hennes bedre halvdel. Torsk og sofa. Helt topp! Ingen taxikø, ingen lang reise hjem. Strålende spør du meg.

Han her ville også hjem, leser jeg i VG i dag. Men det gikk visst ikke så lett som for våre gjester. Haha!! Stakkar, får nesten litt medlidenhet med han da. Laken? Har han ikke sett Prison Break?

Ellers leser jeg også med skrekk at IGJEN er det problemer med Iphone4 alarmen. Herrekongsverre.. nå igjen? Det var jo det samme problemet når vi gikk fra sommertid til vintertid. Så nå har jeg testet.. og joda.. her ringer ingen alarm nå, ringer vel om èn time da. Godt jeg leste det.
Men, de ordner det vel med neste programvareoppdatering. Så jeg får bare sette klokka på èn time før. Ikke noe å grine for det.
Så er du en av dem som har Iphone.. verd å teste alarmen før uka setter inn ja. Og.. hvis du har lyst på et rødt skinnetui til den.. så se innlegget HER.

Nei NÅ skal jeg reise meg snart.. snart...zzZZZZzzzz

Blogglisten

6 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Kos deg i sofaen du.. og selvfølgelig uten dårlig samvittighet. Kvardagen kommer fort nok den.. La oss bare glede oss over et nytt år med mange flotte hageopplevelser. Jeg gleder meg til jeg kan begynne å så Nicotianaer med mere. GODT NYTT ÅR!

Kristin Aurdal sa...

Ønsker deg et god nytt hageår når den tid på året kommer og du forhåpentligvis har fått ribberæva opp av sofaen :-)
PS Tusen takk for all kosen du har gitt meg med flotte innlegg i bloggen din. Klem.

merete sa...

godt at vi er flere som tar 1.nyttårsdag og kos på alvor :-)

Gleder meg til å få mange bloggdager med deg i 2011, - superkjekt!

Ellen Walnum sa...

Takk for en fin kveld:) En perfekt måte å feire nyttår på:) Og hjemturen var ikke helt uproblematisk skal jeg fortelle deg! Det var glatt!....og vanskelig å gå! Min stakkars gamle kropp protesterte heftig på dette.....men hjem kom vi....i ett stykke:)

Anne (Moseplassen) sa...

Godt nytt år, og du, legg beina høyt, drit i alt du skulle ha gjort, og nyt dagen!
Takk for følget gjennom året da Charlotte, gleder meg til 2011 jeg, det skal bli et strålende hageår og alt mulig annet år. Basta! ;)
Og du, takk for alle de hyggelige kommentarene du har tatt deg tid til å legge igjen gjennom 2010, de varmer!
*klem*

Anonym sa...

Du fortsetter med koselige, morsomme innlegg i det nye året registrerer jeg. Godt nyttår til deg og alle dine :O)

Mvh UnaCita

Related Posts with Thumbnails