ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 23. juli 2008

Sommerferie


Ja så har jeg ferie da. Ligger her på den nye verandaen med pc og det hele. Ganske luksus egentlig.

Pus tuster rundt her og er ganske irritert over at jeg har tatt teppet hennes, og ganske irritert over en skjære som skriker på henne.

Har et skjærepar som bor her. Det er de samme som har vert her i årevis antar jeg. Vi kaller de for herr og fru Gundersen. De gjør ikke noen skade, merkelig nok. Men de bråker fælt når katten kommer. Og så driver de å mobber henne i tillegg.


Man skulle tro at det å ligge sånn på magen å skrive i solen var helt topp. Og det er det jo. Men vi nevner jo ikke den krampen som bygger seg opp i skuldrene, og ryggen som holder på å ryke her jeg ligger. Neida, dette er livet!


Finalmente è arrivato l`estate a Kristiansand. Il sole splende e un pò di vento farà così che non si muore di caldo.

Sono qui straiata sulla veranda nuova. Si chiama così in Italiano? Boh.. non mi ricordo mica.

Dietro di me, ci sono degli ucelli che prendono in giro il gatto. Buffo. Ma non credo che il gatto sia così contenta. Già che ho rubato la sua coperta. In piu, questi ucelli. La vita è stressante per un gatto.
Blogglisten

5 kommentarer:

M.E.V. foto sa...

God ferie! Jeg er akkurat ferdig med tre uker:( Har vært i Italia for første gang. Fantastisk! (Også har jeg kjøpt Irene Grandi CD ;))

Anonym sa...

Det ser delig ut i allefall :) Men litt hard kansje?
Du hadde kansje like flott vær som vi har hatt i dag, helt vidunderlig :D

Min Verden sa...

Så herlig du har det hos deg. Inngangspartiet ditt er praktfult og terrassen... Synd med georginen din, men rosen kan kanskje veie opp - eller nei, jeg vet den kan ikke det! Har helt like georginer som du (bl.a.) De begynner å bli kjempestore røtter og svære planter. Gleder meg til de kommer. En er på bristepunktet i dag. Med varmen kommer de sikkert i morgen. Hanne

Randi sa...

Ser deileg ut den hagen din må eg seie, sikkert ikkje ille å ligge på terrassen midt i alt det vakre : ) Og nydeleg rose! Har ei som blomstrar så veldig i dei samme fargane no, men den er litt meir rufsete i kantane : ) Men luktar nydeleg! Eg er nyfrelst roseelskar - i tillegg til alle dei andre blomstrane eg er blitt frelst på... : ) Ha ein fin sommar vidare

frøstjerne sa...

Hehe, ligge på magen er dessverre oppskrytt.
Ellers ser det jo helt herlig ut hos deg.
Takk for besøk :)

Related Posts with Thumbnails