ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 29. september 2009

Drit i om det er rotete, bare det lukter roser!

001

Kan ikke si at jeg er drømmehusmorkoneemne for tiden. Litt for mye å henge fingrene og hodet i for tiden.. Phu! Så nå har jeg kommet fram til den konklusjonen-godt hjulpet av en meget klok og vakker dame som bor litt oppi gata her- at jeg må kutte noe en stund. Så nå har jeg kuttet noen ting da. Og denne uken så har jeg faktisk ingenting som står i boka mi som må rekkes eller gjøres etter jobb! Så nå sitter jeg her i husets rot og lurv. Spiser varme KanelGifflar ( skutt på Kiwi av Gubben og varmet opp hjemme ) med pc`en i fang, “crap-tv” på tv`en og en orange katt i armkroken.(Vel- i armkroken var vel en overdrivelse. Han er egentlig oppå tastaturet og i armkroken, og under bordet, og oppå hodet mitt, og ned på tastaturet igjen… osv-osv. )

Foran meg på bordet står det en bukett med nyplukkede roser fra hagen. Ute er det like lurvete som inne. Men jeg gir pokker! Rett og slett. Jeg har tatt i feiebrettet og gått rundt med det litt så det skal se ut for resten av familien som om jeg holder på med noe. Ha-ha!! Men så lenge roseduften sprer seg her i stua så kan det være det samme. Og jeg er jommen meg fornøyd. :-D

002

 

En annen fantastisk ting. I dag dumpet enda et brev fra Portugal ned i postkassen her til meg og andre hagegale. Jeg har valgt å holde navnet litt sånn “skjult” da jeg ikke er sikker på om vedkommene er enig at jeg klistrer dette utover webben.

Det er så utrolig koselig å få et håndskrevet brev i disse emailtider. Enda gøyere er det når det er spennende frøposer inni, av planter som ikke er vanlige her i Norges vindblåste og furet værbitte land.

Jeg har motatt slike brev før av denne fantastiske personen. Og flere typer vokser nå i drivhuset.
Flere skal nå såes bare jeg får rensket drivhuset for vinteren først.

Tusen, tusen takk kjære deg. Setter så utrolig pris på dette, og skal spre de videre til resten av Vågsbygd Hagegale.

Blogglisten

7 kommentarer:

BRUDEPARET sa...

Guri - tida går jammen meg fort! Ja - ikke sant de er stilige - er så gøy å få designe sin egen! Kan tenke meg hun blir fornøyd nå! :)

Ellen Walnum sa...

Du er jammen en klok dame som klarer å drite i rotet og lukte på rosene.

Jeg må jo bare få slutte meg til jubelropet over vår venn i Portugal. Jeg gleder meg daglig over resultatet av hans giverglede:-)))

orchis sa...

Så rart, i forrige uke hadde jeg et helt makent brev liggende her... Hvor ble det av, mon tro? :)

AnitaH2 sa...

Den kloke dama oppi bakken er et gullfunn for oss uten bremseklosser,så jeg gleder meg stort over at hun har fått deg til å lukte på rosene.
Men aller best likte jeg siste setningen din! Og tusen takk til Orchis, I presume! ;-)

Villrose sa...

Vet du hva, så deilig å lese om rot og kos i skjønn forening. Har følt meg litt misslykka i dag oppi dette evige rotet, mens andre synes å ha det "blåst" til enhver tid til tross for en masse andre gjøremål...

Hilsen fra landet sa...

Et slik brev med frøposer er nesten som å åpne en skatt.... har selv mottatt fra deg jeg ;-)

Anne (Moseplassen) sa...

jepp, hverdager skal nytes også, ikke bare streves gjennom :)

Så gøy med sydenfrø da, blir spennende å se resultatene med tid og stunder :)

Related Posts with Thumbnails