ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 2. november 2010

Bildegnål og Iphoneforsovelser

I dag har det høljet ned. Virkelig høøøøøljet ned. Men det er jo litt koselig også da. Liker litt sånn vær jeg.
Mange blir trøtte og sure av sånt vær. Men jeg trives jeg. Godt med forandirnger i været. Sol og sommer hele tiden hadde jo vært dødskjedelig.

Når jeg kjørte opp innkjørselen hjemme i dag, etter jobb, så var lyset så rart. Det regnet, men alikevel var det sterkt lys bak skyene. Dette gjorde sånn at alle orange og røde farger ble ekstra sterke. Skyndet meg å ta bilde med mobilen. Ikke det beste, men godt nok. Fargene var virkelig sånn!

Ellers så kom jeg for sent på jobb på mandag. Joda. Telefonen ringte en time for sent. Jeg trodde det var meg som hadde glemt å stille den. Men det samme skjedde i dag. Men i dag var jeg våken før det, og rakk jobben fint for det.
Jeg kunne ikke skjønne det. Men da jeg leste på nettet, at maaaaange med iphone4 hadde kommet for sent på mandag, måtte jeg le.  Var visst noe feil med programvaren, og ikke med meg. For en gangs skyld!!!!
Blogglisten

4 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Hihi, jeg visste at det måtte være en fordel med å ha en "utdatert" Iphone. Min ringte til korrekt tidspunkt, og godt var det siden det satt 80 mennesker og ventet på forelesning:)

Fantastiske farger!!!!!!!!...for ikke å snakke om lys......

amo sa...

Flott bilde! Jeg merket også at det var et merkelig lys i går ettermiddag, jeg måtte bort til vinduet for å se hva det var. Enig med deg, det er fint med årstider. Kunne ikke tenkt meg å ha sommer hele året.

Fies notiser sa...

Mmmm - fantastisk når skyene og sola lager sitt eget studiolys :-) og så fint som du har fanget det! Jeg får virkelig lyst til å bare spasere, gå langt inn i bildet ditt, i duskregnet?

Bedre lykke i morgen tidlig :-) Jeg slipper heldigvis iphone-skavanker...

Mandy Lou sa...

Dette bildet var så fint. Alle de nydelige høstfargene. Her i Trøndelag har vi nesten ikke blader på trærne lenger. Så da blir det jo så man lengter litt tilbake til høstfargene.

Related Posts with Thumbnails