ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 12. februar 2011

Hagetrendenes ja og nei..

Da gikk turen til Plantagen i dag. Vi hagefolk går jo ikke der da. Vi er alt for gode for å gå på en slik søppelplass som Plantagen. Jodda.. vi går bare på gartnerier med merksnodige navn som ligger langt oppi dalen der de fikk strøm for 14 dager siden. Vi kjøper bare ting som ingen andre har og sånt... i teorien.

Men i praksis.. kremt.. sånn uoffesielt. Så går vi på Plantagen når våren begynner å nærme seg. Hva kommer i år? Hva er nytt? Hva er på tilbud fra i fjor?
Har de fått inn såjorda? Stiklinger? HÆæææ?????
Joda.. vi hagefolk går også på Plantagen. Med skam... men vi går der.

Dette er nytt for meg.. jeg sier bare èn ting... NEI!!


Vær så snille.. don`t go there!!

Denne er jo en klassiker. Men jeg synes den er dritlekker. Men.. som alltid. Det er ikke hull i de!! Hvor i huleste heiteste skal vannet gå hen da? Det er vel bare vannliljer som trives i slike ting?


Ellers var det ikke mye nytt enda. Men det var ganske tomt enda da. Så vi får nok ta noen turer. Heheheeee..... kremt-host.


Her ser man en viss hagegal som går amok i tilbudshyllene. Hahahhaaaa!!!!

Noen frøposer ble da med hjem. Litt agurk og en frynsete Ipomea, litt tidlige gulrøtter og litt annet. Har så mye frø fra i fjor. Kankkkke holde på å kjøpe nytt hele tiden?
Blogglisten

17 kommentarer:

krepsemor sa...

He-he! Er alle hagegale på Plantasjen i dag? Jeg var også der, og fikk tak i såjord! Det var grunnen til at jeg reiste dit, men når man først er der, så må man jo kikke litt? Ikke så mye spennende, da. Hadde tenkt å ta med en fin bukett, siden det er morsdag i morgen, men den ble ikke med....
Derimot grabbet jeg tak i en bok om planter som kan stå i skyggen!
Ikke dumt det heller.....
Ha en fin lørdag!

Vivishagerom sa...

Potter har man jo alltid behov for, så jeg skjønner Ellen godt! Jeg skal på Plantasjen i morgen for å plukke meg ut morsdagsgave. Nå har jeg jo nevnt på at jeg ønsker meg en sekk med jord, men litt anna skal jeg nok få sneker med meg! Den rosa urna - ikke!

Kristin Aurdal sa...

Var på plantasjen jeg også i dag. Skulle ha plantejord, som de ikke hadde, undervanningsduk, som de hadde og selvfølgelig noe som jeg ikke hadde behov for, to potter med Iris :-)

Kristin Aurdal sa...

Var på plantasjen jeg også i dag. Skulle ha plantejord, som de ikke hadde, undervanningsduk, som de hadde og selvfølgelig noe som jeg ikke hadde behov for, to potter med Iris :-)

Wenche sa...

Jo da, de hagegale frekventerer også Plantasjen! Jeg må innrømme at jeg har vært der i dag. Men det var bare for å kjøpe morsdagsplanter og jord, men det legges nok igjen en del penger på Plantasjen i løpet av året....

AnitaH2 sa...

OMG! Må holde Frk. Rooosa unna Plantasjen i år, skjønner jeg?! Hjelper ikke om hun har vokst fra rosa og er på vei til lyseblått, heller, ser jeg...

hildeg sa...

Selvsagt går vi på Plantasjen rett som det er. Men den rosa greia vil ikke jeg heller ha. Den andre går det sikkert an å bore hull i? Eller legg et skikkelig lag av leca i bånn og sett den under tak så du har kontroll på vannet?

Margareth sa...

Hmmmm...der sa du noe... Plantasjen ja! Tror faktisk jeg må innom der en tur i morgen :-) Såjordslageret begynner å bli skremmende lite så litt påfyll trengs. Det forundrer jeg like mye hver gang jeg ser en potte uten hull - de som lager disse - har de aldrig hatt blomster selv kanskje??????

Unknown sa...

Åee..når jeg ser den råsa potta så må jeg jo bare tenke på de rosa plast flamingoene som min pappa hadde med seg hjem fra Tyskland på 70-tallet. Jeg elsket de, og ja, jeg VET de er ganske så harry *ler*

bentetove sa...

Kan godt klare meg uten rosa potter.
Men - du minner meg på at jeg må starte sesongen nå, må nok en tur til blant annet Plantasjen for å se etter nye frø eller noe sånt.
Og rydde ut av drivhuset- å det skal jeg gjøre i uken som kommer :))

fru Sandeggen sa...

Kom ikke lengre enn å tenke tanken om en tur på plantasjen i dag.

De har jo den klare fordelen at de er helårsåpne da. Det kan jo redde en stakkars hagegal fra å gå ad undas i sitt abstinenshelvete en vinterdag. Kanskje.

Men rosa potte?? Ehh...

Lin sa...

Japp, plantasjen er jo bra på noe.... fuglemat, tomatfrø, lange lightere, hagehansker, billige sekatører som holder en halv sesong og is...
Ja og noe annet småtteri dah. Også er de jo gode på pris. Rosa Flamingoer kunne passe her, men den potten??? Hvor den passer inn vet jeg virkelig ikke!

Men hadde de fått inn stiklinger/småplanter av pelargonia og slikt?

Kanskje jeg må bortom i morgen å titte.
Vår, borte ved Myrvoll/Greverud er IKKE noe bra. Kanskje jeg må bort til den o store fine borte på Skullerud... hmmmm....

merete sa...

Det var veldig godt å høre *puster lettet ut* Trenger ikke føle meg som en totalt analfabet når jeg igjen innser at plantasjen er stamstedet mitt. Er jo ikke av hagetypen, men elsker grønne plener og blomsterflot i utmark, langs veikant og hos naboen...

Her har det ikke blitt noe rødt deksel på meg, men sønnen tok ned den derre fugger'n fordi den måtte jeg bare ha... og dett var dett. Veldig irriterende, kan man si. ;-)

Ha en bra sønsdag!

9na sa...

Borr hull med glassborr, går så det suser det!

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Plantasjen, ja, der hender det at jeg er... Men gjett hva som kommer på tilbud i år på slutten av sesongen: Akkurat, blomsterurnene i skrikende farger, ja... de kan da vel vanskelig få solgt særlig mange av de der?

Bjørg 47 sa...

Ja, ja, et lurvete rykte har de, men det finnes da godbiter der, bra planter og utvalg tidlig i sesongen, men man må vite selv hva man skal ha, for de har ikke mye greie på planter de som jobber der. Ha en fin og helst mildere uke.

Ellen Walnum sa...

Du verden! Jeg var visst såååå opptatt av tilbudshyllene og pynte Buddhaer at jeg ikke la merke til at du tok bilder engang;))

Related Posts with Thumbnails