ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 25. april 2012

Sånn vil jeg også ha!!!

I dag var jeg en tur i Arendal med jobb. Firmaet vi var på hadde flotte lokaler rett ved sjøen. Men Hagegal som jeg er, kunne jeg ikke la være å legge merke til de utrolig flotte blomsterdekorasjonene som sto rundt omkring.
Foran inngangen hadde de to av disse. Egentlig teit å ta bilde av denne som faktisk var litt løsnet i toppen. For kvistene var på en måte bundet sammen i toppen.
Her var det brukt en blanding av pil og slike grener som har mange små kongler. Husker ikke helt hva det heter.
I bunnen var det nå tulipaner og noe annet.

Ser utrolig tøft ut.
Jeg har ikke akkurat en slik stor betongkrukke. Men har en gammel hvit en i plast. Og med murmaling tror jeg at det kan bli kult!

Ut i skogen å finne grener. Får spørre naboen pent om jeg kan få noen grener av det konglegrantreet de har på tomta si. ;-)

Ellers så blomstrer de første tulipaner jeg har plantet her i høst. Litt stas det da. Så får vi håpe rådyrene holder seg unna!!

Denne sto i Hagen fra før. Men jeg kunne ikke identifisere den. Så ganske kjedelig ut før den viste masse lilla små knopper.
Så leste jeg tilfeldigvis en hageblogg som viste bilder av noe som kunne ligne svært på min. Og i dag blomstrer de første blomstene. Og ja. Det var en Alpepolygala chamaebuxus purpurea.
Hurraaaa!!!!
Denne har jeg aldri sett før. Utrolig stilig sak. Og som jeg har forstått så et den veldig lett å stiklingsformere. Så her er det bare å sette igang ser jeg.

En travel men flott dag i dag.
Gøy når man blir påminnet om at man faktisk har en utrolig kul jobb!!

Tutto sommato. A happy camper.

Blogglisten

3 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Stilig krukke! Vil forresten gjerne tigge til meg stikling av sistnevnte. Den var bare såååå fin!

Turid sa...

Fine bilder. Å tulipanene dine ser spennende ut, hvite eller gule? Apopos jobb, prøver å minne meg selv på at jeg skal være glad jeg har jobb og ikke minst har helse til å jobbe. Tross det så er jeg gjerne sur og lei både jobben, gubben osv... rett som det er ;)
Ha fine hagedager.

Olea sa...

Hei:)
den oppsatsen var kul!
Så nydelige tulipaner og den andre blomsten!
morro med ting som bare dukker opp! :)
det samme skjedde meg da vi kjøpte hus. noen hadde planta en flott blomst midt på plenen, som jeg ikke fant før plenklipperen røk og vi ikke fikk klipt på 14 dager, da dukka den opp og jeg fikk flytta den;)
Aldrig så galt at det ikke er godt for no ;)
klem:)

Related Posts with Thumbnails