onsdag 3. mars 2010

Fuchsiahåp og frekke inntrengere

I dag fikk jeg litt tid i drivhuset etter jobb. Solen har jo stått på der i hele dag. +25 grader der inne! Og da må det vannes.
Mens jeg var grepet av entusiasmen fant jeg ut at jeg måtte gi fuchsiaene en sjanse. Dermed ble hele gjengen pottet om. Noen viser nå bitte-bitte-mikroskopiske tegn til liv. Så da kan de jo ikke kastes! Ny jord burde gi en bedre start på året. Kun to stykker er helt uten håp foreløpig.

Men i den ene store potten som pleier å stå på den nye verandaen, hadde noen uvelkomne blindpassagerer….

Den plenen som var under den nye verandaen var sterkt angrepet av Oldenborre…. uuuuurk. Man kunne se dem fly lavt og surre som små fly med dårlig drivstoff. Men så bygde vi da den nye verandaen over hele d*** sånn at vi slapp å stresse mer med den.

Så da antar jeg at når Oldenborrene ikke hadde noen plen lengre.. så fant de ut at en stor krukke med fuchsia var likegreit.

Fytti så utrolig kvalme de er! Enda var de ikke blitt så veldig store, men ikke til å ta feil av.

Så nå er de kastet ut i snøen. Beklager, men her er ingen nåde!

Bildene er lånt fra Vestrehus.dk der kan man også lese mer om de ufyslige krypene.


Så nå har jeg lært. Ikke klippe ned fuchsia og Pelliser så tidlig. De pellisene som jeg ikke har klippet ned har klart seg utmerket. Så det så.

Blogglisten

2 kommentarer:

Ellea sa...

Jotakk, vi har gjort den samme lærdommen du og jeg........

Ekle kryp det der, men så utrolig bra at det er liv i de fleste fuchsia:)) Vi sees snart:)

Ninni sa...

Grøss...hater sånne kravlende kryp! Så flott at de fleste Fuchsia dine har klart seg :) Er det liv så er det liv, stort eller lite. Da lærte jeg en ting til - ikke klippe ned for tidlig :)

Related Posts with Thumbnails