fredag 26. mars 2010

Og du trodde din katt var plagsom?

Jeg har alltid hatt forholdsvis rolige katter. Men den siste innflytter, Georg er vel det vi kan kalle en "sosial katt".
Han vekker oss om morgenen, i alle fall meg.. til Gubbens store irritasjon. Georg setter seg oppe ved hodet mitt, og stirrer.. lenge. Jeg later bare som jeg sover og satser på at han da går sin vei igjen. Himmel! Jeg gidder jo ikke stå opp 10 minutter FØR klokka ringer. Ærlig talt.
Hvis jeg da ikke våkner, så begynner han å mase. Først med små lyder, som øker på etterhvert. Hvis jeg fremdeles ikke står opp, begynner han å pirke meg i ansiktet med labben. Herrekongsverre sier jeg bare. Lukkede dører er heller ingen match for han her nei. Men man kan jo ikke bli sint på et sånt fjes?
Men uansett... så ille er han da ikke, som katten til denne jenta her. Tydeligvis var det ingen som trodde henne, så hun måtte filme det:

Blogglisten

12 kommentarer:

Sommertid sa...

Morsom video...og det er mange katter som har div. "ritualer" de gjør..alt fra å gjøre slik som på videoen til slik som Georg holder på med. Svigerinna's katt er veldig lik Georg..han også sitter oppe på dyna og begynner å lage lyder i det små før det øker på...nesten som en vekkeklokke...he he ...
Ha ei fin fin fredag og go helg :)

Kathrine sa...

Hahaha:)) Topp video!

God helg:)

Ellea sa...

Siste mote! Katteturban:)

Lineca sa...

Hahhaaaaaaa=)))
Du er ikke alene om å ha en sånn pus. Timini gjør akkurat det samme. Vi får også en våt nese i fjeset samt at han begynner å vaske oss. Og det skjer rett før klokka skal ringe. Hvis vi ikke står opp etter klokka har ringt blir han helt gal. Vi SKAL opp koste hva det koste vil. Han tramper rundt majuer og gjør oss søkk våte.Med mindre vi gjømmer hele oss under dyna da. Da gir han seg.

Ninni sa...

Haha - at det går an! Og sånn som den hang med bena midtveis!

Gerog synes nok hans undersått (deg altså) ikke skal ligge så lenge som HUN vil men som HAN vi. Du er jo slaven hans, eller hva ;) De er standhaftige som små tinnsoldater når de har bestemt seg for noe :) Det er jo helt umulig å bli irritert på et så søtt ansikt som kommer opp i sengen til en. Kommer han like tidlig i helgene?

TurboLotte sa...

He-he, ja helg eller ikke. Samme for Georg!

Basco og Christin sa...

Hehe, herlig katt :)
Jeg kunne trengt en Georg i dag da jeg forsov meg så det holdt, Basco bare ligger og sover til noen begynner å røre på seg så han er ikke til hjelp.
Ha en herlig fredag :)

Pusepilde sa...

Hehe, jeg skvatt første gang jeg så den videoen, det er jo lillepus!!
Lillepus holder seg på skulderen da...

Georg høres helt normalt kattete ut, ikke sant?

krepsemor sa...

Katten er sjefen :o) Og dere hans undersåtter....Jeg hadde en katt for mange år siden som også åpnet dører ved å hoppe opp på dørtrykkerten, og han var veldig fornøyd med seg selv! Og han hadde en fast plass, og det var en gammel gyngestol. En gang satt min tante der, og da satte han seg fremfor henne og nistirret på henne helt til hun reiste seg, og da var han på plass med en gang!

Tonerose sa...

du tuller?? øjøj, det var jammen katten sin det! mon tro hvordan det ville blitt uten håndkle.. hihi.

Sånn som din er katta mi også! nå får hun ikke være på soverommet lenger (pga babyen) men før pleide hun legge seg RUNDT hodet mitt på hodepute, og male HØYT... grmfgh.

Riktig god helg!

Hilsen fra landet sa...

Eh, syntes egentlig det er helt greit å stelle meg på badet UTEN katt, merker jeg! :-D

Kari sa...

*ler så jeg griner*

Kjempebra video. Hun gjorde rett i å dokumentere dette. Hvem kunne tro den klarte å henge på så godt!

Her i gården har vi en Sylvesterpus som kan finne på å hoppe opp på skuldra. Men det er ikke noe mykt opphopp som dette! Det er med alle klør, hele veien fra bakkenivå. Han klatrer oppover som om vi er furustammer - og før han er på toppen har vi hylt så hele bygden hører det.

Men SÅ kan han sitte på skuldrene mens vi holder på med en masse rart. Det er imidlertid greit å være godt kles-polstret, for hvis vi bøyer oss for mye holder han seg solid fast...

Jaiks!

:-)

Ha en riktig god pusepåske!

Related Posts with Thumbnails