torsdag 18. november 2010

Hvorfor blir de så sinna?

Hvorfor?
Det er mange windowsbrukere som bare blir så hissige når en nevner Mac.. sorry Sam. Men det er bare så enkelt at alle har da forskjellige behov og hva de liker og ikke? Og det må man jo godta?

Jeg har brukt windows i maaaaaaaange år. Og det er et irritasjonsmoment for meg følgende ting:

  • Utroooooolig treg oppstart .-Man kan sette på kaffen og luke i hagen før maskinen er klar.
  • Virus.. uansett hvilket antivirus man har.. så kommer det før eller senere. 
  • Vedlikehold. Det krever enormt mye vedlikehold for å fungere. 
  • Tregt. AAAAlllllt for tregt. 
  • Henger seg opp hele tiden. 
  • Design. Crap. 
Men som sagt. Alt er etter smak og behov. For meg som trenger maskinen til å surfe på nettet, grafikk, bilderedigering og "kontorarbeide" hvis en kan kalle det det. Så finnes det ikke noe bedre.
Jeg var også IMOT før. Men jeg var vel mest sjalu egentlig. Mac ser jo alltid så mye stiligere ut. Uansett hvordan man vrir og vrenger på det.
Og det irriterte meg, simpelthen.
Men.. så krøp jeg til korset for vel ca 9 mnd siden tror jeg? Og for meg så har en ny verden åpnet seg. Kan jeg ikke få lov å være fornøyd med det da? Hvorfor må så mange windosbrukere rakke ned på Mac?
Kan vi ikke bare alle være venner og godta at vi er forskjellige? Herreminhatt...

Ref diskusjoner på twitter og i blogger som ikke skal være nevnt, for å unngå flere krangler.

Blogglisten

9 kommentarer:

Miamaria sa...

Du glemte støy. I hvert fall de Macene jeg har erfaring med, har i mye større grad vett til å holde kjeft!

Wenche sa...

Jepp! Det er tregt og med div problemer relativt ofte, men jeg er en ihuga Microsoft (Windows/Vista/Win7)-bruker og har vært det siden 1986 (eller var det 1985?). Det har vært mange frustrasjoner og irritasjoner gjennom årene, men jeg har vært standhaftig og stått ved Bill Gates side :-)

Men, siden det snart er på tide å skifte ut PC'en (den er jo så treeeg og jeg skal aldri ha HP igjen!!!!!) må jeg villig innrømme at jeg flere ganger i det siste veldig seriøst har vurdert å gå til innkjøp av en Mac! Jeg har til og med vært å løftet på en 'Air' (men den blir for snau), blir nok heller en Pro på meg. Og det er nettopp pga raskere oppstart, mindre vedlikehold og veldig lite hazzel etter hva jeg har forstått på andre. Hvis jeg går til innkjøp av en Mac må den imidlertid "være villig" til å kjøre mine vante programmer fra Microsoft (hvilket den ikke har noe problemer med å gjøre) siden det er det jeg er vant til, veldig fornøyd med og forøvrig har support og utvikling med Microsoft-programvare vært mitt levebrød siden 1986.

Men å rakke ned på Mac-brukere vil jeg ikke drømt om å gjøre, folk får gjøre akkurat som de vil for meg ut i fra de behovene de har. :-)

Kos deg med Mac'en og blås i hva andre måtte mene om den :-)

Klem fra Wenche

Wenche sa...

Og når jeg publiserte min kommentar så jeg kommentaren fra MiaMaria.
.
Har man en HP vet man alt om støy! Nesten kontinuerlig høres det ut som om PC'en er i ferd med å ta av og fly avgårde. Men det har jo ikke noe med Windows å gjøre, det er bare HP som er ekstremt dårlig på PC'er, og som sagt - jeg skal aldri mer ha en HP

Ninni sa...

Det er forunderlig hvordan man hisser seg opp over dette, temaet er verre enn politikk virker det som! Jeg har brukt pc siden tidenes morgen, neste gang blir det MAC. Jeg har trodd at MAC er helt annerledes i bruk og vanskelig å sette seg inn i, men etter å ha lånt en da min pc ikke funket (for n'te gang...en HP ja...som skal være pc'enes Mercedes påsto de...pføy), var det jo ikke vanskelig allikevel.

Hvordan fungerer Blogger og Windows Live for Mac? Bruker du konverteringsprogrammet for MAC til windows?

Berit sa...

Velkommen i folden! Bruker PC på jobb og en gammel(4 år+)MacBook hjemme og vet godt hva jeg foretrekker. :)

nefertiti sa...

Kanskje de bare har en besynderlig oppfatning av hvordan holde en samtale i gang...?

Selv skulle jeg gjerne hatt en Mac, men her er det økonomien som sier stopp. Grov dypt i pengepungen da jeg kjøpte maskinen jeg har nå, en Compac.
Utover det syns jeg det er litt stress og skulle lære alt på nytt - har liksom strevd hardt for å komme dit jeg er på pc.

God helg :-)

nefertiti sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Helga Sofie sa...

Herregud - og så lurer man på hvorfor det er krig i verden? Jeg for min del er lykkelig med min datamaskin & nyter et lunt bål på peisen :-) Glædelig helg!

Bernt Sønvisen sa...

Hei TurboLotte!

Her er mitt vitnemål for menigheten: ;-)

Jeg skaffet min første mac nå i vår. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke byttet tidligere.

Nå har jeg PC på jobb og Mac privat. Jeg er heller ikke i tvil om hva jeg ville velge hvis jeg kunne bestemme alene.

Related Posts with Thumbnails