søndag 7. november 2010

TurboLotte, the party animal


Jaudå!!

Det har vært en innholdsrik helg.
Fredag var det ut med kolleger, og lørdag kjørte vi til Sandnes for 40 års lag. Tjo hei i bollen, sier jeg bare.

Siden jeg ikke akkurat er kjent for å hverken løpen ned dørene eller sloss med dørvakter på by`n, så er jeg ganske sliten nå ja.

Jeg fatter ikke hvordan jeg klarte det før? Da var jo to dager på rappen, null problem. I dag er jeg jo ødelagt for mange uker framover!!

Og hvordan klarer folk å holde koken så lenge utover kvelden? De fleste holdt jo på til klokka var langt over hønsefrokost for å si det sånn. Herre-kong-Sverre.

Når man begynner kl 18, så ser jeg mannen med ljåen rundt halv ett tiden jeg altså. Ole lukkøye river i meg allerede i skumringen. Pinlig.
Jeg tror jeg må trene meg opp igjen.
Det er jo gøy da!! Knallgøy!
Men det er jo bare det at jeg ikke orker så himla mye om gangen. Tror jeg gir allt sånn med en gang. Kanskje jeg skulle fordele litt utover? -Neeeeida. Opp som en løve og ned som en sau? Eller hva heter det?
Blogglisten

5 kommentarer:

Lineca sa...

Haha!!!!
Vel been there done that.Og jeg husker at jeg engang sa at jeg slettes ikke skulle bli SÅNN gammel når jeg ble stor.
Vel... den tiden er forbi og jeg ble Sånn. Prøvde meg på en tre dagers for tre år siden. Jeg viste ikke hva fylle angst var før det. Men jeg vet det inderlig godt nå. ALDRI mere.
Men en kveld nå og da men helst med slutt før fire om natta.Ja takk. Og heller hjemme hos folk enn i overfylte mennenskehandels bazarer med sjenkebevilgning. Det gode lag og det gode selskap får jeg best når jeg faktisk hører hva folk sier og man slipper å bli målt opp og ned og i det vide og brede.

Havfruen sa...

Helt om dagen, helt om natten er det noe som heter:) Men det var før det...når man kunne ta et par party`s i helga...
Håper formen er stigende, nyt kvelden:)

Ellea sa...

Ja velkommen etter i de gamle og slitne damers rekker:))

Og det heter altså opp som en løve og ned som en fell........bare sånn til orientering, i tilfelle du skulle ha behov for å bli orientert......

Ellea sa...

....og du....nå blomstrer altså Pandorea Jasminioides ute i drivhuset. Bedre sent enn aldri:)

Bjørg 47 sa...

Et herlig bilde, da, og det passet jo knallbra. Siden jeg er over middagshøyden i alder, er vel partytiden også over for meg, men en ukes pubtur til Storbritannia blir det jo et par ganger i året. Sikkert sunt uansett å få tynnet blodet. Ha en fin uke !!

Related Posts with Thumbnails