søndag 28. november 2010

Rolf er skeptisk...

Ja da dro vi til Farsund ( som forresten er et nyyydelig sted!! ) for å hente Rolf. Eller nermer sagt Vanse. Tre skritt utenfor Farsund.

Han så litt pjusk ut der han lå. Og jeg ble litt skeptisk ja. Ikke luktet han blomst heller. Men jeg antar det var familiens herlige Bulldogs skyld. Rolf lukter hund!!

Men da jeg løftet han opp i armene og han maaaaaalte som en nyoljet motor, så var jeg jo solgt. Joda. Voksne hjemløse katter trenger også et hjem.
Dessuten slipper man styret med kattunger i gardinene, oppskrapte vegger (det har jeg nok av), og fare for å få 8 sylskarpe klør i tærne hvis man skulle være så dum å bevege føttene under dyna.
Dessuten er de jo søte kattunger bare i noen få mnd. Men voksne herlige katter i maaaange maaaaange år!

Så Rolf bor nå på rommet til Storesøster her, som må slite med bulldoglukta. Men så får han litt ro på seg til å skjønne noe av alt dette.
Jeg hadde han med meg en tur på kjøkkenet for litt miljøskifte i sted. Skeptisk, Rolf. Meeeget skeptisk.

Blogglisten

4 kommentarer:

New Dawn sa...

Hjempesøt pus, og lukta av bulldog forsvinn vel etter et par dager. Før det har gått en uke er Rolf sikke husvarm som bare det :-)
Lykke til!

Ellea sa...

Ja men han var jo kjempesøt!!! Hadde ventet meg noe helt annet etter den omtalen:) Kjekk kar det der, får komme meg bort og hilse på en dag.

Margareth sa...

Nydelig var han ja!! Skjønner godt han er skeptisk jeg. Som de fleste katter er i begynnelsen. Alt er utrygt før man blir kjent.
Han kommer til å få det beste livet han noen gang kunne drømme om hos dere! Skal bli morsomt å høre hvordan det går med ham sammen med Vilja og Jørgen :-)))

Gratulerer med en hærlig ny herremann!!

potentilla sa...

Kjekk kar :)
Her i huset er det en sorgens dag og modellpus må nok innfinne seg med at han snart må innta onkelrollen. En katt er definitivt for lite, men maken til onkelpus finner jeg nok ikke.

Related Posts with Thumbnails