ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 25. desember 2008

1 Juledag er det sikkert mange Mammaer og Pappaer som må bygge.. jepsi-pepsi. I dag morges bygde Lillegutt og jeg Lego. Mest meg.. sukk.
Storesøster har arvet Morfars Pappas Iphone....( Han var så glad i den, pratet stort sett ikke om annet, og Camilla var vel den som gadd å høre mest på han, så jeg tror han hadde satt pris på at hun fikk den. ) Om hun ble glad? blikket sier vel alt.

Ellers så prøvde jeg meg på en juledekorasjon i all huj og hast i går. Med det jeg hadde for hånden og noen ultraharry smålys.Ja ja, de lyste ikke så lenge. Men gjorde sitt for å lage litt Las-Vegasstemning i går kveld. Litt gøy må en jo ha.
Ellers så fikk Storesøster et byggestett fra Oljemuseet i Stavanger. En Soda Can Robug.
Tross mangel på lite skrujern, så fikk vi koblet den gitt. Utrolig vittig sak. Kan sees i videoen under her.


Bråker noe infernalsk, men artig der den durer seg bortover bordet på de tynne bena.
Nå håper jeg jeg kan finne noe mer artig dilldall jeg kan gjøre med bloggene.. hi-hi.. er totalthekta på dette her. Problemet er bare at timene flyr og jeg blir veeeeldig usosial da..
Blogglisten

4 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Skrekk og gru for en lyd:-)

Men dekorasjonen ble jo kjempelekker.

Lego....det var tider det, ble ekspert etterhvert ble jeg:-)

Anonym sa...

Legobygging ja, det var en tid det også. Lego klosser i alle størrelser utover gulvet. Og fuglene vet hvor mange smålego som forsvant inn i støvsugeren. Men du verden for en tidtrøyte Lego var for ungene.

Torill sa...

OJJJ.Når jeg såg dekorasjonen din kom jeg på at jeg hadde tulipaner liggende i kjelleren...visste at det var noe jeg hadde glemt!

Bjørg 47 sa...

Så det var perlemorsskyer !!! Jeg fanget også inn med apparatet mitt dette fenomenet, synes det passet så fint på en juleaften ettermiddag.

godt nyttår.

Related Posts with Thumbnails