ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 21. desember 2008

Så var treet i hus, og hvor er julefreden??

Kan ikke si at jeg har den stooore julestemningen. Er egentlig bare sliten.

Våknet i dag morges med en dundrende hodepine, var totalt stiv fra nakken og ned til livet, ca. Lå nå der i et par minutter og tenkte over hvordan man får snudd en ribbe i ovnene, med føttene. I og med, at jeg nå var blitt lam fra livet og opp.
Tenkte at noen sikkert ville bli overlykkelige over at jeg nå kanskje endelig ville ti stille.. prøvde å kremte for å høre om jeg hadde stemme. Joda, en slags gurglende lyd kom det da. Og det var jo greit, for jeg kunne sikkert få gurglet fram noen ting i løpet av jula.

Vel etter noen minutter med tenking og sjekking, begynte jeg å kjede meg. Oppe var det merkverdig stille. -Enten har noen knust noe, og tørker febrilsk i skrekk for at jeg skal oppdage det. Eller så er hele overetasjen forsvunnet i stormen, og jeg ligger her lykkelig uvitende.. antageligvis nylam fra livet og opp.. med hodepine.

Jeg kravlet meg opp og fant ut at lammelsen var sterkt overdrevet... igjen. Og at alt fungerte utmerket. Ja-ja. Da var det kaffe som var min neste tanke, hvis overetasjen var der enda da, for kaffetrakteren var jo der.

Da jeg da kom opp, var det ingen der, bortsett fra overetasjen og heldigvis kaffetrakteren. Vel, inne fra rommet til 12-åringen hørtes jo en velkjent klang.. "ping-ding-boing.." Playstation, Wii eller Nintendo. Og på kjøkkenet lå en lapp: "Vi er hos Mamma".

Ja sånn er det her i huset. Er det ikke noe underholdning fra min side, så drar gutta til min Svigermor. Så får hun underholde dem i stedet. Helt greit det. 12 -åringen kan ikke underholdes av noe annet en dingser med skjerm foran for tiden. Ja-ja. Håper hun oppdager gutter snart, så kanskje hun får revet øynene bort fra skjermen.. vet nå ikke hva som er verst jeg.

Vel, med hodepine og det hele, ble nå treet tatt i hus og pyntet. Fikk ordnet litt ellers også, så nå sier jeg meg fornøyd for i år.

001 002
Christian rekker heeelt opp! A.C er heldigvis litt høyere. Grei fordeling.
008 009
Ny engel i år. En annen engel tuter julen inn.
011 060
For første gang på 35 år- Edelgran. Er veldig fornøyd. Vi tenner så 4 lys i kveld.

Så har min sønn lånt kameraet igjen. En risiko å gi en 3 åring et digitalkamera uten tilsyn i noen minutter. Men hva gjør man ikke for noen minutters stillhet.
Så her er resultatet.

julebilder

Blogglisten

8 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Nyydelig da! Og godt det ikke var så alvorlig likevel... ;-)

Riktig god julehøytid!

Ellen Walnum sa...

Håper du fikk tak i en paracet etterhvert! Takk for hjelpen i dag:-)

Bildene dine var riktig vakre var de,men det er noe helt eget med bildene til 3åringen da. Han har blikket for dette:-)

Jeg har heller ikke noe julestemning....men vet at den kommer kl. 17.00 på julaften når Sølvguttene stemmer i!

Linecas have sa...

Lekkert tre du har fått fatt i. Nydelig pyntet også.
Nylam.. Altså hallooo dfor et ord. sorry jeg ler så jeg pisser på meg nesten. Men du de derre morrananan der dæm veit æ om æ å. Uff De er virkelig fæle ja.
Men alt går bra bare kaffetrakteren er der. Hvis den er borte nååååååde..

Arti de collagene med bilder fra poden din. Hadde vært moro å la disse trolla prøve også.

Petunia sa...

Julefred får du sikkert kjøpt på ebay...

Anonym sa...

Her er julefreden komplett både for Pys og meg. Og vi ønsker god jul til både folk og puser i de ytre deler av Vågsbygd. :D

Unknown sa...

Takk takk alle i hopan!!

Rekkehuset sa...

Så fine bilder du har tatt - juletreet deres er så fint! Synes i grunnen han 3-åringen virker som et lovende talent jeg, kanskje han snart burde fått et eget kamera? Jammen godt du slipper å snu ribba med de lamme føttene likevel - hvis du prøver synes jeg du skal la junior forevige det;-)
Ønsker deg god bedring og en finfin jul tross alt:-) Hjertelig hilsen Hanne.

Tove sa...

Flott tre og fotografen er da riktig så lovende. Enda godt du fikk i gang beina ;-) Du skal se at julefreden kommer i morgenkveld kl 20.05 ;-)

Related Posts with Thumbnails