ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 19. februar 2009

Interiørtips ønskes!

Det er så mange flinke rundt om i bloggeverden som sikker kan komme med noen tips til meg.

Jeg har et skap og en stol som irriterer meg… Er ikke så glad i det brune der. Jeg har allerede brune sofaer og brunt bord. De forblir som de er.. spisebord og stoler er også brunt.

Gulvet er lysegrått og veggene er lyse. Tapet.

023

 

Jeg kunne godt tenkt meg å trekke om denne. Selv om det er skinn.. Men må man på død og liv beholde slikt skinn? Det er litt sånn orangeaktig. Litt guffent.

En liknende stol kan sees i bloggen Tines Kreative Hjørne. Liker veldig godt det hvite..

Tips her? Eventuelt hvor mye koster det sånn ca å få den trukket om? Maling kan jeg selv uten problemer. Men orker ikke trekke om selv. Har gjort det før og alle de der små spikerene som er rundt er et herk å få av.

 

 

 

024

Dette skapet er veldig kjekt. Rommer masse glass og greier. Har egentlig lys inni, men jeg har ingen kontakt der det står. Er det galskap å male dette hvitt?

Det er nok ikke noe spesiell verdifull tresort nei. Heller noe beisede greier.

 

Andre tips her?

Blogglisten

9 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Det finnes også firmaer som farger skinn - kanskje det hadde vært en ide?

Unknown sa...

Hmmm.. ja kanskje? men er egentlig ute etter noe lysere...

Maiblomst sa...

Her i Stavanger er det ei dame som trekker om stolar i akkurat den stilen, i flotte møbelstoff. Det er knallfint! Men ho trekkjer ikkje om for folk, ho berre finn stolar trekkjer dei om, og selger dei. Men poenget er at det ligg bilder av desse stolane på nettet. Men eg klarer ikkje å finne det!!!!!!! Eg hadde nettadressa på eit kort, men kasta det fordi eg ikkje eigentleg hadde bruk for adressa. Ho held til midt i Stavanger sentrum, og eg skulle klart å finne ho, men då må eg altså ein tur til sentrum først. :-O

Lene fra Lillehammer sa...

Jeg har supersans for den litt shabby stilen og jeg tror skapet ditt hadde blitt kjempefint dersom du malte det lyst. Selv ville jeg ha malt det eggehvit og latt litt av det mørke skinne gjennom. Jeg gjorde det selv med kommoden i gangen. Bildet av den ligger et eller annet sted i bloggen min.

Anonym sa...

Bare innomfor å fortelle at du har en kjempe fin blogg! Har fulgtmed på deg siden Hagegal tiden. Du skriver så bra og morsomt!

Unknown sa...

Takk for tips, alle. Lene: ja jeg tenkte faktisk litt på akkurat det.
Igi: Tusen takk. :-)

Ellen Walnum sa...

Jeg vet at det er flere firmaer her i byen som trekker om møbler, men jeg tror det er ganske kostbart......Skapet hadde jeg malt om det var det jeg ønsket. Kanskje du angrer en gang og tenker at det var galskap å gjøre det, kanskje ikke.....

Anne på Moseplassen sa...

kan godt forstå at du har lyst til å gjøre noe med det brune skinnet ja..
Du kan gå på en større (helst gammeldags) skobutikk eller skinnbutikk og spørre om de selger skinnfarge og om denne kan brukes på møbler. Jeg farget en koffert en gang, ble ganske bra.

Å sette bort omtrekking blir vel dyrt kan jeg tro, men du kan jo bare ringe litt rundt og spørre? gule sider og møbeltapeserer?

snusmumriken.wordpress.com sa...

Jeg syntes egentlig stolen var fin i skinn jeg, litt uvanlig. Nesten alle sånne stoler jeg har sett, er i grønn fløyel eller brokade. Når det er skinn trenger man ikke være redd for å sitte på den. Den blir et møbel mer enn en pyntegjenstand.

Related Posts with Thumbnails