ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 3. oktober 2009

Du vet du har barn når..

Vi prøver jo å ta litt vare på oss selv innimellom. Noen er flinkere enn andre. Jeg er en slik “periodetarvarepåmegselvperson”. Noen ganger hopper jeg en lang mars i det, og noen ganger tar jeg meg litt tid til dette. Man må ikke glemme at man er kvinne selv om man er Mor og Hustru.. som det så fint heter.

004

Så da tar man fram litt av de tingene som gjør at man føler seg litt voksen og ordentlig.

Jeg har alt for mye rot i skapene på badet. Jeg må jo innrømme at jeg slettes ikke bruker halvparten av alt dette vaset.

Her er et lite knippe av noe av det som faktisk lå nærmest.

Jeg bruker noen dyre og noen “billige” produkter. Rett og slett fordi jeg er såpass ærlig med meg selv om hva jeg synes funker og ikke.

Men så kommer de øyeblikkene hvor man virkelig skjønner at man ikke er så glamorøs som man kanskje vil noen ganger..

 

006

Her er vaskekluten jeg fant til å vaske bort rensekrem og slikt…  Men himmel og hav. Det blikket som jeg ser i speilet, og som IKKE er mitt eget. Blikket som sier alt….”Du.. Ærlig talt…det der du driver med. Er det virkelig noe vits?”

007

Blogglisten

8 kommentarer:

Røsslyng sa...

Hehe, artig!
Mine skap inneholder ikke rensekrem engang...
Ha en super helg!

Donald sa...

Slik du har fotografert den er uttrykket helt forfærdeligt træt og opgivende! Men du har talent for at se hvordan billedet skal tages for at det giver uttryk så mon ikke du også kan rette lidt på facaden, så den ser mere frisk ud? :-)

Jeg har hørt at Kermit-showet (Muppet Show) havde mange mange Kermit dukker, der alle var forskellige, selv om de lignede hinanden.

Der skulle være mulighed for at dukken kunne uttrykke mange slags humør.

AnitaH2 sa...

På Jysk (hvis jeg husker riktig?) får du både Askepott- og Tornerose-vaskekluter... Høyere glam-faktor kan du da ikke ha behov for?
;-)

Ellen Walnum sa...

Hehe det finnes alltid sånne slengere innimellom....dette var jo en riktig sjarmerende en.

Anne Thompson sa...

Nej, lidt glamour-agtig vil man godt have lov at være! Men ham kermit - han er da vist ikke god for selvtilliden i spejlet :-)

Anne Thompson sa...

Nej, lidt glamour-agtig vil man godt have lov at være! Men ham kermit - han er da vist ikke god for selvtilliden i spejlet :-)

Anne sa...

Hihi, kjempekoseleg innlegg! Ta vare på deg sjølv med alle klutane og kremane det inneber;)
Ha ein flott søndag:)

karna sa...

Tøft innlegg, og et knallbilde til slutt. Jeg har innsett at det nytter ikke jeg ,-)

Related Posts with Thumbnails