ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

mandag 26. oktober 2009

Morgenkaos

Joda, nå kunne jeg jo skrevet opp og ned i mente om kaoset som regjerer her om morgenen. Men det har jeg vel egentlig gjort før.

Nei her er det egentlig ikke så galt for tiden. Vi har da utarbeidet en slags rutine på det hele.

Men i det siste er vi jo blitt litt flere. Som dere sikkert vet har jeg jo en katteblogg også. Og der skriver jeg littegranne om livet rundt dem, bilder osv.
Men i dag synes jeg de skulle få litt plass her også. Ja… nå har jo Georg sneket seg inn i ABC i ord og bilder i forrige innlegg da.

banner

Når jeg flyttet hit til Norge etter ca 8 år i Italia, fant jeg jo ut at: “Det er ikke noe hus uten pus.” Så da kom Lillegrå til oss. Hun satt der hos dyrebeskyttelsen og var totalt uintressert. Og jeg smeltet totalt.

Vilja kom til noen år senere, i forbindelse med at noen på et katteforum spurte om hjelp til å redde en såvidt et år gammel katt som ikke hadde hatt det så lett fra begynnelsen av. Og jeg smeltet igjen….
Og en fantastisk dame fra Søgne, kjørte hele veien å hentet henne langt forbi Oslo. Husker ikke helt hva det hette.

Da vi var på besøk hos denne damen i sommer, smeltet jeg igjen. Så nå kom jo da Georg også hit. Men nå er det stopp.

2 eller 3 katter er det ikke så veldig forskjell på. Men begynner man med 4.. ja da blir det litt villt synes jeg. 

Så nå er kaoset om morgenen matritualet. “Sky and ocean!” For et leven det blir da. For her gjelder det å gi alle mat samtidig uten at de dreper hverandre.

Lillegrå godtar ingen. Så hun må spise i fred. Georg eier ingen skam og brøyter seg fram overalt. Et hint er definitivt noe han ikke skjønner. Så her må det ei god fresing og ei klo i panna til før han tenker på å rygge. Vilja er jo litt sånn… “Spesiell” som det så fint heter. Hun skjønner ikke bæret, og står i midten og bare vaser.

Joda. Så her står de da klare alle tre når jeg kommer inn på kjøkkenet om morgenen. Klare til kamp. –Merk: Det er ikke ok med dyr på kjøkkenbenken, og de får maten på gulvet. Men tror de mener de får bedre kontakt slik i øyenhøyde eller hva?

001

Og ja… det henger ned en ledning i hjørnet der som vi har prøvd å teipe opp. Og ja, den løsner hele tiden. Og ja. vi vet at det finnes slike duppeditter til å feste den med.. og ja.. èn dag.. til helga kankje?

Technorati Koder: ,,

Blogglisten

5 kommentarer:

Mete sa...

Herlige katter du har! Jeg vil også ha - men får inntil videre velge svigermor *LOL*

God kaosmorgen! Og god, rolig ?!? kveld!

Anonym sa...

Gaffateip Charlotte, Gaffateip er duppeditt god nok!

Hilsen Unni

Unknown sa...

Unni: Jaaaaaaaaaaaa ikke sant? Men den ligger helt oppe i drivhuset. Geografiske utfordringer her. De andre duppedittene ligger rett ved siden av. Men hammeren ligger i boden..

orchis sa...

Høres ut som en aktiv og svært trivelig måte å starte dagen på! :)

TorAa sa...

Slik er det hos oss også:
Morgen, middag og kveld.
Hektisk, men også herlig.
Levende liv - og så takknemlige de er;)

Related Posts with Thumbnails