ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 10. oktober 2009

Livsfarlige,økologiske matvarer!!

Ja nå må man virkelig passe seg gitt. Ikke nok med at vi har genmanipulerte matvarer, fulle av skumle E-stoffer og greier. Nei nå må vi virkelig passe oss for det økologiske også. Det er slutt på de tider hvor økologisk minte oss om kuer som gresset på grønne enger. Blonde jenter med fletter som hoppet i sakte film rundt på jordet. Glade, glade for å ikke bruke noe form for ugressmiddel eller kraftfor. Ja det var nesten slik at kuene danset rundt med dem. Sjeleglade for å kunne være ute i den frie natur.

Neida, nå har det økologske gått over til den farlige siden. Den skumle og uhumske, mørke side. Nå er det blitt helt villt!!
Jeg synes at advarselen her kunne vært litt tydeligere. Hvis man ikke er forsiktig kan man virkelig være i fare for å bli angrepet på sitt eget kjøkken.
Tenk-man står der i fred og ro. Kanskje skal man tilbrede et bedre måltid til gode venner. Man åpner kanskje en flaske vin for å ha til matlagingen. –Eller en Clausthaler for de som er i den kategorien. Man står som sagt der, og aner fred og ingen fare. Man tar fram esken med tomater, åpner lokket.. og DA… Da kommer de sprettende ut. Midt i fjeset på deg. Stuville og gale. Triller rundt på kjøkkenbenken i vill uorden. Kanskje også slenger fra seg noen stygge fraser der de frekke og ville tar seg til rette i hjemmet ditt. Nei.. vær forsiktig. Gå på butikken med lupe og les godt på innpakningen så du ikke får med deg disse skumlingene…

tomat

Blogglisten

6 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Ja ja, nå har vi hørt det også:-) lol....ville tomater. Her gjelder det å passe seg!!

AnitaH2 sa...

Det stod en tomatplante i rennesteinen bortafor et hotell på GC en gang. Jeg innbilte meg alltid at den hadde spirt fra tomaten på en halvspist hamburger... Men den var ganske rolig og behersket når det ikke var flom. Og det var det jo i grunnen sjelden!

Margrethes hus og hage sa...

hihi. Ja det er best å passe seg.

Kirsitns bakgårdshage sa...

Og jeg som trodde du hadde kommet over en av artiklene om hvordan mange planter lager potensielt carcinogene insektgifter på egen hånd hvis de ikke blir sprøytet med insektmidler. (Kan vi av dette slutte at plantene har et bevisst ønske om å ikke bli spist og at vi dermed bør avstå fra å spise både kjøtt og grønnsaker...? :-p)

TorAa sa...

Du har helt rett:
Man skal dog være ytterst forsiktig hva man kjøper.
Ville tomater, før vi aner det, er vi inne i en saftig ketsjup blanding.
Hvilken røre.
Samme som å spise hjort - helt vilt, ikke sant?

Lise sa...

Den var morsom! Flotte poster du har fra drivhuset - spennende med frø langveisfra!

Related Posts with Thumbnails