ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 6. desember 2009

Luke nr. 6. Små hender

6Jeg kan vel ikke skryte av å være den perfekte mor og husmor akkurat. Men-men, man gjør hva man kan. Ser ingen barn som sitter alene i trappen og strigråter enda i desperasjon over min mangel på inspirerende prosjekter som vi kan gjøre sammen. Vi tar litt som det kommer, og det funker bra for oss.

Så nå som det er jul og høytid for å “gjøre ting sammen”, så er jo Pepperkakebaking et must. Men siden jeg kjenner mine kyllinger, så vet jeg at det er liten vits i at jeg står i timesvis å lager deigen selv, som så må ligge i kjøleskapet til dagen etter, og så tar det laaaang tid før deg virkelig blir god å jobbe med. Jeg vet, jeg vet at innen vi er halveis så er Lillegutt drittlei og jeg blir stående alene.
Så da tar man Latmannsversjonen og overlater heder og ære til de som velger å lage den fra bunnen av.
Denne er i alle fall knallgod å både spise og jobbe med.

001 002

004 007

Så er man jo ikke eldre enn man føler seg…. så litt gøy må jo jeg også få lov til å ha det?

008Men Lillegutt protesterte høylytt når jeg mente at vi skulle steke den og servere den til Pappan. Fytti så kjipe barn er nåtildags. 

 desember

Trykk for flere bloggkalendere

Blogglisten

5 kommentarer:

Living next to me sa...

Jeg leste innlegget via Iphone og lurte litt på hva den skulle være ( bilde var lite og lignet noe lite og brunt en tråkker i noen ganger) men så fikk jeg jo den i fokus . Latmannsversjonen er jo like morsom og god den da . Og jeg tror far ville likt kaka . God advent videre .f

Red Hobbitt sa...

Sånne stunder kommer ungene til å huske=) Her er det så travelt, at det blir nesten ikke tid til å lese i bloggene, derfor er det lenge siden jeg har vært her. Kos deg i adventstida.

IngunnBW sa...

Haha, moroklumpen :) Vi har hatt det som tradisjon at en venninne med sin sønn som er midt mellom mine to gutter i alder, har kommet på førjulsbesøk med tilhørende pepperkakebaking. Tradisjonen tro laget jeg aaaaltfor mye deig. Og igjen, tradisjonen tro - guttene gikk lei etter 10 minutter, ca så lang tid tok det å sause seg og gulvet inn med mel og spise seg kvalm på deig. Og der sto vi da, venninnen og jeg og bakte pepperkaker til de omtrent gikk av seg selv ut av ovnen. Nå er guttene store og jeg kjøper deilige pepperkaker i de røde boksene på Binders :) Men savner deigen, den er best :) Gleder meg til barnebarn jeg!

AnitaH2 sa...

Det var en skikkelig "kaka"
;-)
(Det heter det på spansk, ikke pepperkaker altså, men det det ligner på...)

Ingrid (9000) sa...

oversatt igjen, av google:
Kan ikke se noget barn, der sidder alene på trappen og traumatiseret selv i fortvivlelse over min manglende inspirerende projekter, som vi kan gøre sammen. Vi tager en smule, da det kommer, og det fungerer godt for os.

Related Posts with Thumbnails