ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 18. august 2010

Klokkeranke.. undervurdert!

I say no more...
Blogglisten

10 kommentarer:

Linda sa...

FAVORITT:)

Margareth sa...

Nydelig blomst!! Hva har jeg gått glipp av i alle disse år???

IngunnBW sa...

Disse er nydelige! Jeg kjøpte en liten plantetass i vår, nå har den vokst seg enormt stor. Men blomsterknopper? Nei, det vil den visst ikke lage. Tips til hvordan man kan få blomster på den?

Trine sa...

Min hvite har blomstret lenge allerede, men den blå har kun noen forholdsvis små knopper. Virker som den hvite er raskere til å komme i blomst enn den blå. De er sådd samtidig og har fått tilnærmet lik behandling.

Hage foto og natur sa...

Nydelig!
De bør få komme frem i lyset, og få oppmerksomhet!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Kjempefin er den :-)
Jeg har alltid missunt dem som kan ha disse flotte plantene. Hos meg blir sommeren altfor kort til at de rekker å vokse seg store og blomstre.

IngunnBW sa...

Jeg har lest at man kan overvintre dem, da vil de blomstre som bare det neste sommer. Er det noen som ahr forsøkt det? Dne må vel i så fall klippes ned hos meg i alle fall, har så liten plass på planterommet

orchis sa...

Må prøves!

Ellen Walnum sa...

Ja den er et syn! .....om du får den i blomst. Vokter på min ene knopp i disse dager:) Jeg skal sandelig prøve å overvintre den! I fjor sådde jeg Asarina og den blomstret seeeeeeeint. Den klarte jeg å overvintre og den har blomstret uavlatelig siden mai.

Unknown sa...

ÅÅh ja det må jeg prøve!!

Related Posts with Thumbnails