ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 5. februar 2009

Et kjipt husmorinnlegg

Ja noen ganger må man jo late som man er litt husmoraktig og da. –Eller noe…

I serien: “Enda mer dritt” kan vi jo tilføye at vaskemaskinen gitt til hel** Typisk. Som om det ikke var nok at taket har begynt å lekke… Joda moroa har ingen ende. Men det er egentlig ikke noe problem. Taket blir skiftet så fort været tillater det. Siden det har skjedd nylig, så har de sjekket nøye om at det holder med å skifte takskingelen. ( vet ikke hvordan det staves ) så da blir det jo glimrende med nytt tak hvis vi blir boende her, eller nytt tak er jo et pluss ved et eventuelt salg.

Gubben ringte meg på jobb og fikk grønt lyst til å bare kjøpe ny vaskemaskin. Jeg trodde at den vi hadde ( kom som tilbehør med Gubben ) var forholdsvis ny. Men den hadde visst byttet eier en drøss av ganger kunne han fortelle. Så da var jo saken klar. Hiv skrotet og skaff ny.
Så nå sitter jeg her med en flunkende ny maskin. 5000 lapper synes jeg er helt villt. Men med en trommel som faktisk tar 7 kg!! Utrolig mye bedre plass. Har nettopp vasket en dobbel dundyne. Og jeg er meeeget stolt!!

vaskemaskin

Tror det er omtrent denne modellen. Ligner i alle fall grusomt mye. Bosch Maxx7 Kul greie. Lyser og piper gjør den og.

Vel jeg finner glede i de merkeligste ting.

Må si det var på tide. I den gamle maskinen var det jo knapt plass til ei underbukse og ei dongeribukse.

( Bildet er lånt fra: Prixdunet.com )

 

Litt snø har det også blitt her på sørlandet. Og blindveien vi bor i er en glimrende akebakke. Kun noen få hus nederst i bakken. Og alle vet at det er barn her. snowracer

Så nå følte jeg Lillegutt var klar for en sånn: Kanskje det grunnet litt i min misunnelse fra da jeg var barn og de tre naboguttene hadde slike. Men jeg hadde bare rødt akebrett med plastikhåndtak.. ikke ratt engang.

Gøy for mor og gøy for barn. Jeg bak og han foran. Etter en stund ville han  prøve å kjøre litt selv. Da han kom rasende mot meg og jeg hylte: “Sving"!!!  Sviiiiiiing!!” og han hylte smilende tilbake: “Jaaaaaa-Jaaaaa!!” Men raste rett i muren, og faktisk fløy over muren og ned i røysa… da klare jeg faktisk å tenke mens han var i lufta: “Vel, med den dressen og den myke snøen kommer han til å overleve. Tror ikke vi behøver legevakt. Har vi plaster?”

Men han slapp med skrekken. Men tror ikke han setter utfor igjen så fort alene. Gubben og jeg er elendige foreldre som trodde det skulle gå bra. Meen men. Tøffe gutter må bare lære på den harde måten. ( Himmel, godt ingen så oss.. )

Totalt uerfaren innen Snowracerkjøp så durte jeg inn på Europris og kjøpte den jeg synes så ok ut. Ikke billigst men heller ikke dyrest av de tre de hadde. Må si jeg ble fornøyd når jeg fant denne artikkelen da jeg googlet etter bildet jeg har lånt fra DIN SIDE. –Vår versjon er en litt billigere versjon uten lys bak og fartsmåler. Men går glimrende fordet.

Blogglisten

4 kommentarer:

IngunnBW sa...

Det er alltid så fornøydelig å lese innleggene dine Charlotte :) Ser hele seansen for meg med lillegutt i full fart som ikke bremser, du som hoier av full hals og han i fritt svev over muren. De snowracerne kan virkelig få opp en grusom fart! Veldig godt at det endte så bra! Så det var vel i grunnen en ganske grei introdukusjon til hvilket monster han sitter på egentlig.

Ja, er det ikke ofte sånn at en ulykke sjelden kommer alene. Grattis med ny vaskemaskin, den var helt rå!
Sikkert enklere å få solgt huset med nytt tak ja. De fleste vil helst flytte rett inn uten å måtte gjøre noe særlig. I alle fall ikke av slike store arbeider.

AnitaH2 sa...

Hmmm, det minner meg på at det står to oppblåsbare snøsledesaker inni garasjen... De må vi vel få testa før regnet kommer igjen.

Mete sa...

Kos dere masse i den deilige snøen vi harfått nå - det er ikke ofte det er sånn her i byen!

Og snowracere er gøye både for de små og oss litt større.... HiiiiHah!

God helg til deg og dine! (og vask tøy med stooor glede!()

Ellen Walnum sa...

Gratttis med ny vaskemaskin!

Her har vi akebakke like utenfor huset og det er en fryd å høre på alle ungene som koser seg der:-)

Related Posts with Thumbnails