ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 27. mai 2009

Stem på kandidatene i Stolfotokonkurransen.

Jøsses. Utrolig gøy. 17 stk har meldt seg på Stolfotokonkurransen! Skikkelig sporty må jeg si. Og det er virkelig artig å se de forskjellige stedene bloggere kan blogge ifra.

Her er kandidatene og hva de sier om bildet sitt. Stem i stemmeboksen under. Vinneren blir presentert i løpet av helgen. –Har en hagedam som skal lages og en datter som blir 13. Så her har vi nok å henge fingrene i. –Heldigvis. Ha-ha!!

Min hage-mitt drivhus,

Typisk avslutning på en lang dag.
Hagebok, huskelapp, rullemaskin, telefon og osv.
og nå, endelig et bilde i MIN BLOGG :-)
HildeG
Lise Blogger,
Så, mens man tilbringer tirsdagskvelden i sofaen foran tv-en, kan man jo like gjerne gjøre noe morsomt. Så her er mine to “dette-ser-jeg fra-sofaen-bilder” (ble sofa ikke stol…):
Strikketøy, og strikketøymappe i umiddelbar nærhet ;)
HildeG og Hagen:

Jeg har ikke engang reist meg for å hente kameraet. Sitter på terrassen og later meg etter en dags luking – bildet er tatt med mobilen.
På hjørnebordet på terrassen står en antikk jernbanelykt- min mors auksjonsfunn, en sprek vase i gult og orange som jeg har fått i gave av noen – veldig fin til solsikker, riddersporer og andre store blomster.
Resten er rot – her trengs både rydding og støvtørking ja….

Minlilleverden

Min lille ville verden:
Bildet er tatt 17. mai - men utsikten er den samme - etter at jeg har flyttet hagemøbler frem og tilbake.

Kroken er forøvrig nesten halvferdig - har vært på Ikea i dag og fått tak i sånn tynn hvit prinsessesenghimmelmyggnettaktig som skal danderes fra taket - og fra vegg til vegg skal jeg ha en hvit hengekøye - hvite hengekøyer er dog komplett umulig å oppdrive i de nærmeste butikkene. Men jeg gir meg ikke. Når hengekøya er på plass skal jeg se om jeg ikke også finner et kult skap å ha på veggen der - fortrisnnsvis med glassdører.

3566201130_9f6ac08352 Annettes Blog:
Her er kroken min, med PC’en og strikkeriene mine i skjønn forening, så her kan jeg godt slå ihjel noen timer når jeg kommer på det.
resized_DSCN3570

Bakkane
Charlotte, jeg sitter ikke i en stol (isåfall veldig stor), men jeg sitter hvertfall. Og siden jeg synes at sånne konkurranser er ganske festlige så lager jeg også et bidrag. Som reglene sier har jeg ikke ryddet, men tillot meg og flytte NonStop posen litt nermere for å få den riktige fokuspunktet. Jeg ser også at jeg burda ha tøket av støv og hundehår fra data og bord og at det er noen uberlekre kaffeflekker, men så var det de reglene... Krydder fra et tidligere måltid står fortsatt på bordet sammen med en haug frøposer som skal i jorda.

Sove1 Diamanter i en fjellside.
Kameraet var innen rekkevidde og her er hva som kan sees fra godstolen i stua. En hellig birma langt inni drømmeverden.
Mai2009%20621_thumb13 Gamleheksa sin lille verden.
Turbolotte har utfordre tæll å ta bilde her vi sitt akkurat NÅGamlinga her i huset må klare seg mæ en litt tællårkommen stasjonær PC, mens Snuppa briljerer mæ to bærbare. Hældigvis låner hu bort somme tider, men for det mæste er detti “kommandosentralen” hennes Mor sjøl. Det gjør godt å slenge noen blikk utpå Mjøsa og tæll Stange innimellom tastinga.
sushimai2009liten1 LadyBug Fixer:
Jeg sitter i sofaen min hjemme en lørdagskveld, mätt och belåten etter et deilig måltid på
Gudegården med foreldrene mine, som inviterte meg ut. Heldig jeg. Vrir jeg meg til høyre ser jeg Sushi i sin stol.
3566326904_5592999a3f Livet ved Karmsundet.
Trengte faktisk ikke reise meg for å hente fotoapparatet, kun strekke meg, og trengte ikke vri meg noe særlig for å ta bildet heller. Jeg valgte å ta bilde av eldstejenta som er hjemme fra barnehagen i dag. Kjekt for far og datter å leke sammen på dagtid når han skal på nok en seinvakt! De bygger med duplo og her har hun rigget seg til i vinduskarmen. Det ble litt motlys så bildet ble litt uklart.
Turbolotte_thumb5 Petunia.
Vel, jeg fikk en direkte oppfordring av henne i kommentarfeltet og da slenger man seg rundt og griper kameraet og knipser min utsikt - fra sofaen faktisk. Den ser slik ut. Jeg trengte ikke en gang reise meg for å hente kamera. Litt makelig sånn og det er jo ikke rart man har fått bloggtillegg og det som verre er.
ekorn-benk-1-244x326 Moseplassen
Vel, nå sitter jeg ikke på stol, men i sofa, men det får gå ;) Utsikten fra sofaen er strålende om man har skylappene på (og det har jeg jo gjerne), det er jo nettopp
foringsplassen jeg ser, med ekorn og fugler og den flotteste slyngsurfinaen. Så da deltar jeg med første bildet, med døren åpen ut i verden, men trygt forankret i den komfortable sofaen. Også en vakker dag får dere kanskje se resten av stua også.. ;)
stolhaging1_thumb Hagen på Hytta.
I dag satt jeg på terrassen og hadde funnet fram boka mi, så så jeg lukekurven og gressklipperen stå der nede og se bebreidende på meg. Hmf…
3 Siwans verden
Jeg har verdens flotteste utsikt fra her jeg sitter. På den faste plassen sin, oppe på sofaryggen har Spott lagt seg til. Begge hundene er utrolig late tidlig på dagen, vant til å ligge i bur mens vi er på jobb og skole som de er. Så her har de verken vett eller lyst til å benytte seg av at syke mennesker må holde seg hjemme. Og det regner jo ute også, og da fristes ikke disse gutta til å ta en tur ut i hundegården heller. Man kan jo bli våt på labbene sine må vite...
DSCN6015 Nefertitis Samlinger
Her sitter jeg og arbeider (oversetter). Og når det stopper opp og jeg ikke får det til, så kaster jeg et nonsjalant blikk på Nefertiti som står der og passer på meg, før jeg klikker meg inn på hagEgal eller noe annet som kan få tiden til å gå...
DSCI5255_thumb10 Margrethes hus og hage
Jeg har fast dataplass på kjøkkenet enn så lenge. Utsikten er naboens garasje :) Så sånn ser det ut fra stolen min.
stollek_thumb1 Sommertids Bloggerier

Jeg sitter ved spisestuebordet…der jeg har sittet og redigert noe skriverier…og tekoppen er min faste følgevenn…og nei..heller ikke jeg trengte å strekke armen langt for å finne et nogenlunde brukbart kamera…kameraet som jeg vanligvis bruker er på “ besøk” hos andre ivrige amatører i disse dager…

Ikke det mest spennende bilde ifra meg i kveld…men det skulle være fra der jeg satt…og her satt jeg da…he he


Hvis jeg har glemt noen, eller brukt feil bilde, så si ifra så skal jeg fikse det så fort jeg kan.

Så kan dere stemme på den dere liker best under her. Forhåpentligvis virker denne stemmegreia.

Blogglisten

8 kommentarer:

Taleia sa...

Buhuuu...du har glemt meg.....nei da, tar det ikke så høytidlig da, ser at det er mange flotte kandidater her. Ha en fin dag.

Sine sa...

Og hvor er ditt bidrag, Charlotte?

Unknown sa...

Taleia.. jeg kan ikke finne ditt? har du sendt kommentar til meg????

Sine: Næh...

Lise H sa...

Her var det jammen meg masse flotte bilder!

Jeg tenker at bildet med strikketøyet får være mitt bidrag :).

anne -moseplassen sa...

kjempefint :)
artig å se det satt sammen slik :D har jo tittet innom flere av deltagerene fra kommentarfeltet, men kjekt å se de samlet.

ps: du har glemt lenke til hagen på hytta og meg ;)

Min Verden sa...

Da har jeg iallefall stemt - selv om jeg ikke fikk blitt med denne gangen! Morsomt :)))

Min Verden sa...

Forresten så la jeg deg inn på lista mi fordi jeg "mister deg" hele tiden. Både deg og Ninni er nå endelig på oppfølging :)))

Sulvis sa...

Å, så mye flott. Synd jeg gikk glipp av denne konkurransen.

Nå abonnererer jeg på bloggen din, og får forhåpentligvis med meg neste runde. :)

Related Posts with Thumbnails