ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

mandag 7. juni 2010

Cecilie & Trine, nye innbyggere i dammen

Ja..kremt. Som sagt så strøk gullfiskene: Anne-Grethe, Svein, Siri, Einar og Arild med forrige vinter. De hadde nok klart seg hadde det ikke vært for at de ble fanget mellom to islag. Eller rett og slett.. det ble for kaldt.
Så nå har jeg kjøpt to stk. Koi, som visstnok skal tåle litt mer. Men denne gangen skal jeg følge med på gradestokken. Og blir det slik som i fjor, så må jeg ha en nødplan. Tenkte enten akvariet eller stor dunk i drivhuset.
Her er Cecilie.
Og under, den litt lysere, Trine.
Det er ikke akkurat så lett å ta bilder av fisk under vann. Spesielt med trær og slikt som speiler se i vannet. Men litt kan man jo se da.
Gullfiskene jeg hadde i fjor var jo umulige å se. De var jo brune, og gjemte seg hele tiden. Disse to damene ( ja jeg har bare valgt at det er damer, nesten umulig å vite) svømmer da rolig rundtomkring i dammen mellom vannliljene.
En krukke av keramikk ligger nedi der for å gi dem litt ekstra ly.
Vilja kommer for å se hva vi holder på med. Selfølgelig.
Hmmm? Er det noe her? Hallo?
Prøv å hoppe uti... prøøøøv....
Blogglisten

5 kommentarer:

line sa...

Jeg ventet bare på et siste bilde.... en kliss våt pus - hihi

Så koselig med dam og fisker da!

Ellen Walnum sa...

Riktig søte damer, og oppkalt er de også:)

Kristin Aurdal sa...

He he, du skal se du må ha de i badekaret i vinter. Best du passer på pusen, før du får sukk for deg klarer den å slenge en av de på land.
Koselig med dam da, sånn vil jeg osaå ha........en gang....

Tonerose sa...

Hehe, du skriver så bra! katta vår var utti dammen her en gang, skal si det låt høylydt fra henne da ja!! hihi. (hun og nabokatta, begge to.. ingen fisker nei)

Moro med koi da!! Høres jo genialt ut å ha de i drivhuset da, der er det jo en litt annen temperatur enn i gjennomfrossen damm! :o) Selv om de tåler mer skal det vel godt gjøres å overleve gjennomfryst damm!

...gleder meg til badebilde av pus etterhvert! hihi

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Veldig artige fiskenavn, fiskene får liksom litt mer personlighet av det : )

Related Posts with Thumbnails