ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

onsdag 23. juni 2010

TurboLotte snekrer selv!

I serien.. "Jeg vil lage noe men gidder ikke bruke penger på det-og jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg driver med", så kom jeg på her om dagen at jeg hadde lyst til å lage en slags trehytte til Lillegutt.
Men som sagt så har jeg ikke peiling på hverken snekring eller sånt. Men hva gjør man da? Jo man bruker fantasien og sunn fornuft.

Under verandaen fant jeg en lang planke som var igjen etter vi bygde verandaen. Men jeg måtte vel ha noen sånne.. to-toms-something å feste disse i, og til å lage stige av. Ikke hadde jeg spiker heller, så jeg raste ned til Montèr Vågsbygd.
Da jeg kjørte inn bak der hvor man henter materialer.. sto en ansatt herremann med ryggen til å pratet med en annen mannlig kunde. Og den "ansatte" så ikke meg der jeg kom. Jeg vet ikke hva de pratet om, men så begynte denne"ansatte" å danse.. Han hadde muligens noe musikk i øret eller noe. Men han rocket og svinget seg noe veldig der han sto.
Kunden så jo meg men fikk seg heller ikke til å si noe. Så vi ble bare stående der å beundre dansingen.
Plutselig skjønte den "ansatte" at det sto noen bak han.. og han snudde seg sakte.. sprutrød i fjeset.
Jeg bare lo, og sa at det der var jo en glimrende velkomst til Montèr.

Enden av leksa var at jeg fikk de materialene jeg behøvde, gratis. Det var noen stykker som var litt bøyd og slikt, og han mente han ikke skulle ha noe for det. Jeg vet ikke om det var fordi han var flau eller hva. Men kjekt for meg! Så jeg dro derifra med alle materialer og en pakke med spiker. Godt fornøyd med både dansing og innkjøp.

Så var det bare å sette i gang da. Noe hytte ble det jo ikke. Det er det ikke plass til her heller. Men en slags plattform hvor han kan sitte og leke er jo alltid gøy.
Lekker? Næh.. men grei nok synes jeg for ei som virkelig ikke har peiling. Og har bare en blomstrete liten hammer å spikre med.
Ganske godt fornøyd med resultatet egentlig.
Og så har noen flere roser begynt å blomstre..
Her er Crown Princess Marghareta. Austin rose.
Blogglisten

10 kommentarer:

Linecas have sa...

Ja det får'n si både til dans og snekring. Helt herlig. Vi kan hvis vi vil ja=))

qehenne sa...

Herlig for ungene at du er så kreativ.Og deilig at de får lov til å utfolde seg.
PS Liker paviljongen din (har lik selv)

Ellen Walnum sa...

Så kult at det ikke er bare pent smil men også ansattes dansing som fører til fordeler. Dyktig er du, men så har vi jo blomstrete hammer.....ååååååhhhhh....og det gjør hele forskjellen tenker jeg:)

Lekker rose og lekkert sammen med den lilla geraniumen!

josimo sa...

Du verden så kreativ og flittig du er-imponert!

Alltid hyggelig å titte innom bloggen din å se hva du har funnet på, du kjeder deg nok aldri*smiler*

Ønsker deg en flott midtsommerkveld

Anonym sa...

Flinkis! Er forresten litt misunnelig på den dansende. Noe sånt har vi ikke her hos oss... *misunnelig*

Jonna sa...

Det blei bra, og gutten din blir sikkert fornøyd!
Og du er heldig - på min lokale byggvarebutikk er det hverken dansing eller gratis- det eneste som er felles er at de ikke ser deg.
Kanskje det er noe med damer, blir vi usynlige i det de trår over terskelen til en byggvarehandel?
Godt jobba!

Mari sa...

Joda, kvinner kan ;) Blei bra dette Charlotte :) Og tenk så kjekt med platform og stige når han må rømme fra usynlige monstre!! Det hadde jeg hvertfall satt pris på for alle veit vell at de usynlige monstrene ikke kan klatre :D

Merethe sa...

:) det er morsomt å prøve på ting man ikke har forsøkt før. Synes "hytta" ble fin jeg og tenk så mye morsomt han kan få der oppe. Lekker rose...her står de fleste roser i knupper enda, men noen har sprunget ut. En herlig tid fremover...med tanke på roseblomstring og SOL... Ha en flott helg som snart er her. Merethe

Anne (Moseplassen) sa...

Synes den ble kjempefin den platten jeg :) Morsomt å komme seg litt opp, og sikkert stas med en egen plass som er laget "kun" for han. (hehe, tenker det er noen andre som setter seg til der også innimellom jeg, så idyllisk ut)

Frk.Dings sa...

Kult trehus!!
Tror nok mine nyplantede trær er litt for unge til å begynne å bygge i....men om noen år!!! :D

Related Posts with Thumbnails