ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 24. juni 2010

Vi later som det er sommer i det minste

Ja hallo? Hallo? Varme?
Nei her er det søren meg kaldt. Hvis man tar på seg bobledress og legger seg på verandaen bak noe som skjermer for vinden, har man en slags sommerfølelse. Brrrrr..
Men solen skinner jo. Og det er vi takknemlige for. Så vi klager ikke. Neeeeida.

Lillegutt var strålende fornøyd med tre"hytta" si i epletreet. Ble innviet i går, med teppe og bamser.
Rosene trosser kulden, gitt.. helt utrolig. Men de popper nå fram, den ene etter den andre.
Regensberg har jeg skrevet om før, også i rosebloggen min ( som er dårlig oppdatert for tiden). Men den er så søt. Lavere rose kan man vel ikke finne.. så denne er perfekt i forkant av bed eller i krukker.
Geraniumene styrer på. Og Summer Skies er en av mine favoritter.
Moserose... knoppene er egentlig hele grunnen til at jeg kjøpte denne. Blomstene i seg selv er ikke så veldig spesielle. Men dette ser ut som en trollrose, spør du meg.
AAAArrrhhhhhh... Oraaange!!! Denne skrikende rosen, Westerland, står helt alene stakkars. Oppe ved drivhuset. Men den er bare knalltøff. Men kræsjer med alt jeg har, så den får stå der oppe.. hadde egentlig tenkt en gang å lage et sånt orange hjørne der oppe.. men får liksom aldri fingeren ut. Men kanskje det får bli neste prosjekt?


Denne stauden kjøpte jeg på salg på Plantagen.. to for èn eller hva det var. Kjøpte en blå og denne som er hvit med blå tegninger. Det sto ingen navn på... bare Norsk Staude.. ja hurramegrundt!

Anyone???
Ha-haaa!! Seee på dette kaoset da! Er det mulig? Potet, Squash, rødkål, romano broccoli, løk, rosenkål, salat, jordbær, rucola og den derre som jeg aldri husker hva heter på norsk Radicchio.. Og bittegranne skvallerkål som presser seg ut mellom pallekarmene. Og der... deeeeer nedi:
Noe rødt... noe godt!!! Mitt!!!
Blogglisten

7 kommentarer:

josimo sa...

Jeg så en en vakker aprikos orange rose i går på Hageland,skal finne navnet på den . Den hadde vært super sammen med den knalle orange rosen din-tøff kontrast -så hadde den ikke stått som en utstøtt stakkar *smiler*

Nydelig bilde av Lillegutt

orchis sa...

Wow, så frodig grønnsakbed! Ser nesten eksotisk ut. :)
Den "norske stauden" må være en Tradescantia andersoniana. Fine planter.

nefertiti sa...

Jeg har Fellowship-rosen som står og pranger i all sin oransjehet. tok den opp på altanen i en krukke til slutt. fordi den ikke passer sammen med noen ting.
Kanskje noe helt hvitt, eller lilla, kan gå sammen med den ... ?
Skal tenke på det etter ferien, tror jeg.
God helg :-)

Britt Åse sa...

Det kan godt være det er kaldt hos deg, men her er det for øyeblikket 19 i skyggen, selv om det blåser mer enn behagelig, mest fordi det bråker.
Men, kjøkkenhagen din strutter jo! Min er pinglete.
God helg! (nydelig guttemann på plattform, da!!!)

Villrose sa...

Ja, blomstervandrer heter den stauden på norsk.. Veldig fine!

krepsemor sa...

Kaldt her også, og plaskeregn...Et under at noe vokser opp ute! Flotte roser, og din Westerland er i en særklasse! Jeg hadde orange roser til konfirmasjonene til sønn nr. to i år! Sammen med mye grønt, lekkert....

fru Sandeggen sa...

Vi har sommer her i dag :)

Synes kaoset ditt i pallekarmene var herlig frodig, du skulle sett mine...!

Related Posts with Thumbnails