ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 22. mars 2009

Og så litt Fuchsia for å toppe dagen!

Etter dagens strabaser, se innlegg under fra før i dag, så var det herlig med et kjapt drivhusbesøk hos Ellea. Der sto det jammen meg 5stk Fuchsiastiklinger å ventet på meg.

Hun hadde vært hos Wenche og hadde tenkt på meg også. Tenk for en lykke!! Måtte bare få inn bilder her så jeg husker hvilke det er. De fleste bildene er fra Wenches blogg. Du bare MÅ inn der å titte. Til å bli totalt svimmel av!!

Happy Weddingday.  Pink Marshmellow ( Bilde fra www.communigate.co.uk )
Drama Girl. Dollar Princess
White Blush ( wenche ) Cecilie

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke ha noen Fuchsia som helst. Men nå har jeg plutselig 11 stk???? Hva skjedde?

Blogglisten

12 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Hihi.....husker i fjor da jeg spurte om du ville ha noen fuchsia stiklinger.......du holdt opp hendene som om du avsverget en viss mann og utbrøt: nei det tør jeg ikke...da får jeg sikkert dilla! Men så ga jeg meg ikke og ville gjengjelde at du hadde fått meg hektet på pellis...........:-)))

solfrid sa...

De hvite var utrolig vakre:)

Vivishagerom sa...

Fuchsiagalskapen den er farlig. Setter seg godt fast inn under huden og blir ikke bedre med åra.
Kjempe fine stiklinger du fikk. Hyggelig med hagevenner som husker på andre gale hagevenner.

Nina i Paradiset sa...

Ok, men den planteskole, hører ikke den til en kjede el. ?

Som mine dager er sa...

Åh ....
Ååååhhhh ....
De hvite med de sarte rosafargene i er helt skjønne. Jeg er besatt av Pelargonie-galskapen, men sannelig er jeg bekymret for at en annen type galskap har slått til.

Jeg vet om en dame i Skogn som selger vanvittig mye stiklinger til Pelargonia ... og Fuchsia! Tror jeg må kontakte henne igjen ...

Marit

Min Verden sa...

Det er en lykke med nye stiklinger! Jeg blir helt matt over alle disse vakre, men jeg har hatt litt problemer med overvintring. Nå har jeg fått meg planterom, så kanskje til neste år. Kos deg med stiklingene. Hanne

Unknown sa...

Nina: Nei, de var et en egen type før, nå er de desverre blitt plantagen. Men jeg tror de fleste Bo Grøntene har den samme?

Bjørg 47 sa...

Hva skjedde? sier du, og den er særdeles smittsom denne Fuchsia-galskapen. Jeg har ikke muligheter til overvintring, men snev av galskapen sitter i kroppen, så jeg ender opp med noen planter litt lenger ute i sesongen. Gled deg.

IngunnBW sa...

Nyyydelige! De to første og White Blush er aldelses bedårende. Fuchsia er noe av det vakreste jeg vet, spesielt de fylte lyse. Kos deg med dine 11 små :)

nefertiti sa...

Kjenner at det napper litt i meg også, ja ;-)

Maiblomst sa...

Eg har nordøstvendt inngangsparti. Her er fuchsia ein super ting:-) Overvintring har eg ikkje prøvd ennå, men det må eg kanskje, vil jo få større planter då. Og om ein får tak i slike lekkerbiskner som du har, så er det jo kjekt å ta vare på dei!

AnitaH2 sa...

Helårsdrivhus blir et must med deg og Ellea i nabolaget, det ser jeg jo etterhvert. Og tuppelure er helt klar: Dette bare MÅ vi ha, mamma! (Særlig de som het noe med marshmallows, og de som var rosa, og de med lilla... Fuchsias fargeskala har en veldig appell for fem år gamle prinsessespirer.)

Related Posts with Thumbnails