ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

fredag 20. mars 2009

Vakkert eller????

Ja her på jobb har vi mange lekre planter rundt om i landskapene. Blandt annet denne her...

Ja, det er så viktig å ha litt grønt rundt seg når en jobber. Spesielt for oss som sitter mest å stirrer inn i en dataskjerm eller stort sett grå skillevegger. Ja da er det en fryd å ha slike frodige vekster rundt en.
En får nesten litt sånn følelse av å være ute i naturen. Man kan neste høre fuglene synge ved synet av dette.

Noen mener tydeligvis at denne stakkaren ligner mer på ET sin hånd enn en plante? Noen har til og med vært å tusjet litt på den ene fingertuppen der ser jeg.


Det skal vel være en slags palme. Men bladene glimrer med sitt fravær. Kanskje det har noe med at den får verken lys eller vann?


Det er et firma her som kommer og tar seg av plantene. Dette er en enorm bedrift med maaaaaaaaaaange planter. Men det ser ikke ut som denne har fått den TLC som den kunne trenge.


Ellers er det fredag i dag, hvis noen lurte. Og jeg ser fram til en strålende helg. Bare sånn for å være litt ekkel.. så limer jeg inn et lite utrag fra YR i dag.. været for helgen:
Blogglisten

2 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Oj... er det noen sjanse for at den kan komme seg slik den ser ut da? Ikke ET eneste blad. Virkelig optimisme å ha den stående fremme! Helgehilsen til deg :-)

Anonym sa...

Været virker ytterst lovende for helga, ja. :D Nyt den!

Related Posts with Thumbnails