ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 11. april 2009

Endelig naken.

 

002

Jaaaaaaaaaaaaaaaaada.. trodde du ja!!! Nei jeg skal gjøre alle en tjeneste. Det er ikke meg heldigvis, men Drivhuset!! Tadaaaaa!!

Gubben ringte og sa de plutselig skulle på sirkus med Lillegutt og noen venner. Da fikk jeg plutselig litt tid for meg selv, og tenkte at jeg skulle hvile litt. Men dum som jeg var begynte jeg å se på disse episodene av “Drivhusdrømme” fra Dansk TV, på nettet.
Så da fikk jeg ånden over meg. Vel, mitt drivhuset er jo på langt nær som de som blir beskrevet i serien, men jeg fant ut at nå var det på tide å ta av resten av bobleplasten og slippe lyset inn.  
Litt stæsj.. joda. Kjør på. I boden nede har jeg noen av disse dingsebomsene man drasser med seg i livet som egentlig ikke passer inn noe sted. Så nå fant jeg ut at de kunne jo saktens være med ut der ute.

Manne inviterer til Påskeparty!! Og siden påske for meg er hage-hage-hage, så inviterer jeg til Påskeparty ( les mer her, og se fler her ) i drivhuset og i hagen her.

 

 

 

003 004

Pelargonium “Anne Hoystead” blomstrer. Og den hvite hengekurvgreia som jeg aldri har fått plassert passet greit inn. Den fantastiske engelen laget av drivved og fjær, laget av GudaM har også fått plass.

005

006
Noen få Pelargonier har begynt å blomstre. Har ikke hjerte til å knipe dem av. Over: Dronning Ingrid, og under: Ukjent.. merkelappen har ramlet av. …. søren.

007 009
Denne lille mannen pleide å stå ved telefonen da jeg var liten. ( Ja.. da man hadde èn telefon.. i gangen. ) Han har vært med meg rundtom i verden. Denne hesten kjøpte jeg på en slik billigbutikk. Men synes bare den er kul!

010

Jepp. Begynner å bli småfullt her inne. Men mye bedre når bobleplasten er borte.

I hagen vokser og gror det i rekordfart.

013 014
Blodrips? Den første “Bellis Perennis” blomstrer allerede.
015 017
Peon på vei opp. Brunnera Mr. Morse på vei opp!!

Så måtte jeg bare ta et bilde av himmelen. Det er grått ute men av og til ser det ut som det skal sprekke opp….. Men så… Neeeeeiiida.

020

Blogglisten

25 kommentarer:

Petunia sa...

Kjekt at du ble med du også! Jeg har vært på besøk til mange flotte blogger som jeg ikke hadde besøkt uten påskeparty...
Misunner deg det drivhuset og interessen for det:)
Klem

ASSA sa...

Da ble også jeg sittende å se Drivhusdrømme ;). Takk for linken!

Du får ha en fortsatt God Påske og ha et flott Påske-Party!

Ellen Walnum sa...

Grrrr... jeg får ikke sett Drivhusdrømme på nett TV jeg! Det skjer ingenging!!

Så fint du hadde fått det i drivhuset nå! Det hjalp sandelig godt når du fikk bort plasten.

Unknown sa...

Ellea: Du må laste ned nyeste versjon av flash player. Kommer det en gul linje øverst som sier du må installere ?

Stubbetufsa sa...

Du har et flott drivhus! Jeg blir syk av å se alle de fine plantene! vi har sne på marka ennå, men når det først smelter, så blir det vår med en gang, og alt spirer i full fart. Etter noen dager må vi bare innrømme: Der er blitt sommer! En flott partydag, dette, i drivhus...

Elin sa...

Å, så flott drivhus med mange flotte planter!
Ser du er veldig flink med blomster. (Det er dessverre ikke jeg)
Flott blogg du har.
Ha et fortsatt fint påskeparty!

Ellen Walnum sa...

Nope det kommer ikke opp noen gul linje....hvordan får jeg lastet ned den siste versjonen av flash player?

Ellen Walnum sa...

Jeg fikk lastet ned siste versjon, uten at det hjalp. Det kan virke som om problemet er i Windows Media Player.....

Anonym sa...

Dødsmisunnelig på det drivhuset... (selv om det ser ut til å være fullt av ekle pellizer...). Mitt er fortsatt nedsnødd og fullt av rot fra i fjor. Men kanskje det er håp i morgen - hvis jeg får spadd meg fram dit og rydda der når jeg er ferdig med sangøkta.

Martemor sa...

Så koselig blogg du har. Masse fine blomster. Kjenner jeg er litt misunnelig, for jeg klarer å ta livet av alle plantene jeg får i hus...
*flau*

Ønsker deg en fortsatt fin påske!

Harryford sa...

Nydelig!!! - men jeg får "vondt" av å se slikt - men tanke på mitt rakkel av et drivhus!!! Men det kommer en dag - bare vent!!!!

PS Jeg måtte buke denne linken for "Drivhsdrømmer"!

http://www.dr.dk/odp/player.aspx?uniqueid=&mt=frontpagetab&st=frontpageTab_0&furl=http%3A//www.dr.dk/odp/default.aspx%3Ftemplate%3Danbefalede%26null&surl=

Baddie sa...

Er innom på påskebesøk! Og jammen var det ikke en ny blogg, jeg ikke hadde vært innom før. Så utrolig fint drivhus du har med masse planter. Misunner deg virkelig for dine grønne fingre. Jeg har noen krokus og tulipaner i bedet, etter at de er ferdig, så er bedet ganske stusselig...Måtte inn å kikke på kattene også, katteelsker som jeg er. Har selv tre stykker, ja den ene har riktignok vært borte i over en uke, men jeg har fortsatt håp om at hun skal dukke opp. Fortsatt god påske.

AnitaH2 sa...

Så fint det ble! Da jeg var ung hadde jeg en venninne som tok hva det skulle være ut av klesskapet, fant noe som matchet, og ble lekker. Du tar ting ut av dine gjemmer, setter det sammen på måter jeg aldri ville tenkt på, og vips: Lekkert.
Vet at du har det som fag, men likevel sukker jeg like misunnelig hver gang jeg ser det ;-)

Gudrun sa...

hei..takk for besøket i bloggen min. måtte jo innom deg og se..
er jo like missunderlig som alle de andre på drivhuset ditt.. hade jo behøvd det her som ikke så mye gror..
du får ha en fortsatt god påske

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så koselig det ble i drivhuset ditt. Det er hva en gjør det til som teller, ikke et stort og dyrt hus. Det kan jeg si som ikke har skaffet meg et lite kott engang, men jeg drømmer...

Henrik sa...

Veldig fine blomsterbilder du har tatt :-) Fortsatt god påske!

fru Sandeggen sa...

Ja, her går det motsatt vei.
Endelig ordentlig påkledd, altså drivhuset...;)

IngunnBW sa...

Du - det bildet av himmelen var råfint! Elsker skyer og lys :)

Jeg tør ikke se på drivhusdrømmer, da ender det vel bare med at jeg MÅ ha et drivhus. Er litt for lett å lede ut på gale veier. Drivhuset ditt er en fryd for øyet, frodig og flott.

Hesten var kjempestilig :)

Tino sa...

Her var det mye flotte blomsterbilder.Nå jeg rekker å få med meg siste rest av påskeparty. Ønsker deg en fortsatt fin kveld:)

VELKOMMEN sa...

Hei:)
Koselig med besøk på bloggen min, måtte jo ta en tur innom deg også.
Med så mange fine blomster-prosjekt forstår jeg at det ikke blir så mye tid til lesing. Men påsken er jo også ALLE de herlige vårtegn, hvor alt begynner å spire og gro. God påskebloggparty og god vår:)

Vestlandsjenta! sa...

Takk for at jeg fikk komme innom partyet ditt, her var det virkelig koselig med masse flotte planter! Kjekt når ting endelig begynner å gro etter en lang vinter!!

Og forresten, den sengen ble jo utrolig flott da!!

Takk for titten!

Hilsen fra landet sa...

Men det er da fantastisk med et program som inspirerer så mye at du har fått til dette!!

Og ang den pellisen så er det jo ikke såå mange rosenknopper som likner. Kan du ikke legge inn bildet på Pelargoniumnettet så får du sikkert svar! Dobbel glede om den er navnet synes jeg. Håper du har hatt fine påskedager!

Havfrua sa...

Innom deg på bloggparty. For et flott drivhus du har. For ikke å snakke om det du driver frem der, flotte blomster.

Frøydis sa...

Flott drivhus du har. :)Og bloggen din er kjempekoselig, jeg kommer garantert igjen.

TorAa sa...

Herlig vil jeg heller si:
Endelig er plantene påkledd. LOL.

Jeg ønsker meg også er slikt et "hus", men vår sommerhage er altfor bratt til det.

Ha en fin helg (i det grønne)

Related Posts with Thumbnails