ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 28. april 2009

Godt med litt regn.. men jeg sa litt!!

Det har vert mye sol i det siste. Og vi blir fort godt vandt her nede i bunnen av Norge. Så gårsdagens regn kom godt med, selv om det var litt uvant. Jeg håper at det stopper nå da. I hagen vokser og gror det. Ugresset kjemper om plassen med de andre godtatte vekstene. Og jeg luker så godt jeg kan. Men skvallerkålen vokser fortere enn jeg klarer å luke. For no`dritt!

Og for ikke å snakke om Jakobsstigen! Den fant virkelig ut at det var på tide med litt spredning. Himmel og hav. Hadde jeg spart på hver spire og tatt betalt som hagesenterene, så hadde jeg vert milionær!

001 002
Brunnera Hadsen Cream er ikke så stor enda, men har søte blomster. Ferskentreet blomstrer! Blir spennende om vi får noe frukt her da.
005 007
Bellis perennis “Pincushion mix” ble sådd i fjor. Og blomstret første året og også tidlig i år. Marsfiol selvsår seg over alt. Men jeg lar den bare være. Er så søt.

009Det er ikke mange tulipaner som kommer igjen like fint år etter år hos meg. Tror jorden er for tung. Men disse Beauty of Appledoorn blir like fine. Her holder den første på å åpne seg. Ser veldig gul ut enda, men blir både gul og orange, og tett som en peon. Nyyydelige!

Så er jeg jo ikke helt ferdig med den edderkoppen i forrige innlegg… måtte bare se hvor mye jeg kunne zoome på det blidet. Og her ser man øynene på den gitt!

003En edderkopp med glimt i øyet.. hø-hø… 

Blogglisten

2 kommentarer:

Sine sa...

Regn er nydelig i passe mengder. Vi fikk også saliggjørende regn i går, men i dag skinner solen igjen. Det kan jeg like. Håper det er slik hos deg også.
Ugresset lever sitt liv i sus og dus, ta litt etter litt.

Anne på Moseplassen sa...

Marsfiol er nydelig, jeg har satt mannen på å sanke litt under en hekk ved jobben hans, han mente den var selvsådd og tålte litt tynning ;)

Men ferskentreblomster allerede? du og du! Jeg har jorbær i blomst jeg, synes det er storveis :D

Related Posts with Thumbnails