mandag 29. mars 2010

Hallo? Påskesol? -Halloooo??

Hvor i huleste er solen hen? Ja nå skal jo jeg jobbe de første dagene i påsken, så det er jo ikke noe krise. Men når jeg ser på langtidsvarselet framover så ser det jo ikke akkurat lovende ut?

Påske for meg er i alle fall ikke synonymt med ski, solkrem og appelsin. -Vel kanskje når jeg var barn, men heldigvis er jeg ikke det lenger og kan velge selv.

For meg er påsken synonymt med rosebeskjæring og hagestell!!

Hallooo!!
Jeg fikk ryddet masse i beddene i går nå som snøen endelig er borte. Men vanligvis på denne tiden, pleier jo rosene å stå med gode skudd som gir en pekepinn til hvor og hvordan en skal beskjære?! Men nå var det ikke mye tegn til liv gitt...
Rosebeskjæringen er liksom "hellig". Det er beviset på at man er igang. Og jeg som hadde kjøpt nye hansker til annledningen...  Herrekongesverre, kan jo ikke skitne de til i regnvær heller?

Nei, kanskje man skulle gitt beng i alt og reist på SPA?-Her er jo noen fristelser? Hmmmm... erller til et sted som uansett er varmere. VG anbefaler disse stedene hvis du leter etter temperaturer over 20°C.

Huff nei.. en får være tro til sin hage og sin sekatør. -Og for ikke snakke om lommebok. En har da myyyye  annet å bruke penger på nå som hagesesongen "teoretisk sett" er startet.
Blogglisten

5 kommentarer:

Elsa sa...

Ikke bare du som etterlyser påskesola.
Nå er det nok av både vinter og snø, nå vil vi ha vår og hagevær.
Bare så det er sagt, her snør det.

Ha en fin og hagelig påske.

Linda sa...

Ja stolhagesesongen er litt lengre i år, men da rekker vi kanskje å planlegge noen ekstra planer før det hele skyter fart... Jeg går ute og surrer og tenker, måler og tenker, legger opp tråder og tenker... En tur til Varmere strøk for en spare til høsten:) om ikk epengene har forsvunnet uti hagen da... Nå er det å spare for så å gå amokk når utvalget inntar gartneriene:)Men litt sol vil vi ha:) God påske:) Klem

IngunnBW sa...

Langtidsvarselet ser ikke særlig lystig ut nei, men så tar kanskje regnet med seg all sneen som fremdeles ligger i haven og skjuler alle bed bortsett fra ett.

Jeg har så mange hagebøker å lese, så jeg skal nok få tiden til å gå uansett om det blir sol eller ikke :) Den som vener på noe godt, vet du!

Christin sa...

Er den borte hos deg og! Langtidsvarselet her sier grått, grått og atter grått. Ingen sol i sikte hele påsken, får håpe de tar feil.
Uansett, fridagene skal nytes, men først jobb i ca 2 dager til.
Ha en god mandag :)

Anonym sa...

Her kom jeg i alle fall hjem til solskinn etter ti dager ute av landet. Nå er det strålende sol i en snøfri hage. :D (Men om det varer er en annen sak...).

Related Posts with Thumbnails