fredag 5. mars 2010

TurboLotte has gone wild!

Jaddaaaa!!! Selfølgelig begynte det å snø igjen. Så nå har jeg skuffet hele innkjørselen og merk: fellesdelen. For som alltid var naboen ikke å se... typisk.

Men hva gjør man når man ser det snør slik, og man hadde satt hodet sitt heeelt i vårmodus? Jo.. man trøsteshopper littegranne.


Denne statuen fant jeg på Plantagen av alle ting. Sikkert superharry for mange. Men det var noe med den som jeg bare likte veldig godt.

Den skal jo ut i hagen til sommeren da. I mellomtiden så får den stå her ved peisen å lyse.

Se helt ut som stein, og kjennes ut som stein. Men det er vel bare sånn plastikkgreier. Topp det!

Fikk også med meg noen Dahlia Knoller. Valget var ikke til å rive seg i håret over. Det var omtrent sånn:
    *Rød
    *Hvit
    *Rosa
    *Rosa stripete
    *Rød og hvit

Så valget falt da på en rosa stripete og en hvit. Greit nok.
Så måtte jeg jo tvinge litt vårstemning inn i huset også.... Denne var jo søøøøt!


Så får vi bare håpe på at den gir litt inspirasjon da. Kunne trenge det nå. Sådde en haug med grønnsaker her om dagen i drivhuset. ( Direktesåing funker ikke med to katter i hus ) .  Men de står nå der da. Og de har jo meldt sol i morgen, så det er jo håp!

Men... så ramlet jeg innom Expert, og hvorfor ikke Mac butikken spør du? Jo rett og slett fordi servicen på Expert her er glimrende. Så da er jo det greit. ( Dessuten har de en kjekk avbetalingsplan.... hyyysssjjj)


Så kvelden har gått med, og kommer til å gå med på å finne ut av dette. Heldigvis har jeg en fantastisk 13 åring her i hus som har en slik og kan instruere meg litt. Men denne her er jo fantastisk lett å finne ut av. Når jeg startet den, så guidet den meg igjennom alt sammen. Email, nettverk og vips var jeg på nett før jeg rakk å sukke.
Gubben er nok glad for at han er i Rogaland, langt unna meg og mine frustrasjoner over nye datadingser. Men faktisk har jeg ikke hatt et utbrudd enda.
Det eneste jeg sliter med nå, er hvordan fungerer bildearkiveringen? Hvorfor blir de ikke lagt i mapper etter dato? -Dette finner jeg sikkert ut av.
Hver gang jeg tror jeg tykker på enter så trykker jeg på @..... slitsomt. Men venner meg til det.

Windows Live writer... savner det ja. Så her sitter jeg å blogger i blogger draft. Kjeeeedelig!! Photoshop må jeg skaffe meg igjen. Den Iphoto var ikke akkurat stas. Så nå har jeg lastet ned en trial versjon av PS i mens. Og så må jeg jo legge til at dette også er en av grunnene.....?

Får ikke med meg noe på tv i kveld i alle fall!! Tuddellluuuuu!!!
Blogglisten

8 kommentarer:

krepsemor sa...

Nå kom det jo et flott bilde i bloggrollen! Gratulerer med ny Pc! Live Writer er topp, jeg ville også savnet det!

Unknown sa...

Jammen det er jo bare fordi jeg lagde innlegget i blogger.. he he.

Ellen Walnum sa...

Så den varianten de hadde i stedet for Live Writer var ikke like bra? Det var dumt!

Grattis så masse med ny Mac uansett:)

Maiblomst sa...

Mac er supert! Mannen min kjøpte til meg.(Slik at han kan bruke den) Og som du seier, ikkje noko pes å starte den opp. Den instruerer deg enkelt og greit gjennom sjølv. :-)

Maiblomst sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
IngunnBW sa...

Gratulerer med Mac'en din! Håper du blir fornøyd :) Som en eller annen sa på fb kan du få et program boot-et-eller-annet som gjør at du kan bruke WLR og andre pc-programmer. Så deilig shoppetur du hadde på Plantasjen, den lille trekassen med herlige blomsterløker i, er den derfra også? Den var helt skjønn! Kjenner at jeg må ha en sånn :)

Hilsen fra landet sa...

Men våren ER i rute, rapport fra Lista! :-)

Røsslyng sa...

Så stilig kassen med påskeliljer var :)
Alt som kan fremkalle vårfølelser er kjærkomment

Related Posts with Thumbnails