lørdag 20. mars 2010

Har absolutt ingenting å si.. bare så det er sagt.

Er søren meg helt tom i hodet jeg.
Er det mulig? Er det mulig at den største skravlebøtta på denne siden av Otra virkelig ikke har NOE å fortelle?
Jepp...
Så her er et innholdsløst og totalt dilldallinnlegg.

-Ja så la være å skrive noe da, tenker sikkert mange. Himmel, har du ikke annet å si så ti stille, tenker sikkert enda flere.
Men nå er dette faktisk min blogg, så jeg velger å skravle i vei om absolutt ingenting alikevel. He-he. Joda, så neida, så joda.. atteee.. atte.... Leser du enda? Jøsses...

Det er sikkert mye gøyere å lese om Linni som ikke mestret Birken eller noe. Hun har i alle fall gjort noe som hun kan fortelle om.

Vel, èn ting kan jeg i alle fall si. Og det er at TurboLotte og levende fisk, ikke er en god kombinasjon. Etter to år med akvarie og ingen problemer, så våkner jeg opp en morgen, og halvparten av fiskene er døde.. de andre har noen merkelige prikker på seg og oppfører seg som de er drita nordmenn på danskebåten. Jeg som har etter alle kunstens regler, skiftet vann hyppig, tatt vannprøver og alt det der....
Kort prosess på resten. Ut med vann og alt. Ferdig med det. Pause i alle fall.

Den berømte dammen og mine berømte ord: "joda, jeg bare lar de være der, for det blir jo aldri SÅ kaldt her..." Jodda... hvor kaldt det har vært og sånt behøver vi jo ikke rippe opp i nå. Men i dag kunne jeg se fire fisker ligge med buken opp under isen. Værry fønny...
Jeg er så flau at jeg bare MÅ si det i full offentlighet...
Dammen blir utvidet til sommeren uansett. Men jeg tror det holder med de steinskillpaddene jeg har. Jeg har nok liv på samvittigheten til å skjønne at jeg ikke er noe god på dette her.

Så har jeg spadd snø på verandaen til den store gullmedaljen. Herre kong Sverre.. blir jo aldri tomt! Men nå er det enda mer dradd utover, i håp om at solen smelter det fortere sånn. Kjenner en enorm trang for å vaske både hus ( utenpå ) og veranda. Og i år MÅ jeg olje begge verandaene FØR jeg setter ut alle plantene.
I går raste det fra taket og ned rett foran døra. Jeg var nede i kjelleren og hørte et rablader! Trodde det var jentungen som hadde mistet noe i gulvet, eller noe som raste ut av et skap. Jeg trodde ikke det var den type is på taket her, som man leser om i avisene. Det så virkelig ikke sånn ut! Himmel, godt ingen sto der da. Svære steinharde og blytunge flak deiset rett ned.

Så nå er det skikkelig lekkert her. Går for litt sånn: "Skitten snø med hint av grønske og råtne blader-stilen. Har hørt at det er skikkelig in i år.

Ja, ja.. i kveld blir det reker med rucola og rødløk, majones og sitron, mens jeg venter på at sommeren skal slå til for fullt og inngangen atter igjen kan se slik ut.

Så en liten takk til de som faktisk har lest helt ned hit. Noen ganger må man bare få lirt av seg litt vas. Godt for helsa tror nå jeg.

Og by the way!! Jeg skrev jo før om å printe ut bloggen. Men se hva jeg ramlet over i dag! Lag bloggen om til bok. HER. 
Blogglisten

12 kommentarer:

Anita sa...

hehehe, syns du e goe eg te å skriva, sjøl om du e tom i hue, som du seie sjøl...Go helg te deg o!
Klem Anita

Ellen Walnum sa...

Vet du at jeg synes det er festligere når du skriver om ingenting, enn mange andre når de skriver om masse jeg!

Unknown sa...

Dæven, for et inngangsparti du har. :D

Røsslyng sa...

Dette var da nokså langt for å være ingenting... ;)
Ha en fin lørdagskveld!

AnitaH2 sa...

Til å være ingenting rakk du innom ganske mange punkter...
;-)

Christin sa...

Måtte flire nå, kjenner meg så godt igjen og ja her raser det og, men vi har slike taksperrer der hvor folk ferdes, så hittil har ingen fått noe i hodet.
;)

Hilsen fra landet sa...

Det var jammen mye til å være tom! :D

IngunnBW sa...

Det gjorde nok godt å få tømt seg ;) For et frodig inngangsparti du har, de høye krukkene var råstilige!

Hilsen fra landet sa...

Må bare også si; tenk å ha en slik inngang!! Nå må jeg se til å få meg en pelargontrapp. Men dette du har er mer en vanlig hylle?

Bønna sa...

Du får det sagt :)

Jeg er også litt nysgjerrig på pelargontrappa, er det noe som man kan få kjøpt eller er det selvlaget ?

Unknown sa...

Hyllene er fra IKEA. Billige og supre!

josimo sa...

Hildrande du så flott du har det rundt døren!!

By the way...krokusen er kjøpt nå og satt i potter på trappa, litt juks er vel lov? *smiler*

Related Posts with Thumbnails