ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 22. juni 2010

Godt det ikke bare er meg!

Hurra for Alexander!! Det er i orden å bli forbanna innimellom. Noen ganger så er det rett og slett bare for mye. -Og man koker over.
Og til alle de som hvisker og tisker "herreguuud så barnslig!" når noen klikker litt..
Tenk dere litt om. Det er som regel en grunn til at noen sprekker!
Det er som regel en himla god.. eller mange små gode grunner til at noen sprekker.
Jeg synes det er tegn på at en lever. Mennesker som aldri blir sinte gjør meg litt nervøse.

Lever de? Holder de absolutt alt inne? De er jo som  levende trykkokere! -Og hva gjør de, når trykket blir for stort? Det tør jeg ikke tenke på engang.
Jeg mener.. hvis en blir forbanna, og knuser fiolinen sin, eller hva det nå skal være, så skader man i alle fall ikke noen andre enn seg selv?

Nei takk gud for de som tør å vise litt føleser innimellom. Hyl og skrik. Le og dans, sier nå jeg.


(Bildet er lånt fra: http://hissweetheart.wordpress.com/2008/09/09/)
Blogglisten

11 kommentarer:

potentilla sa...

Akkurat det der er jeg innmari god på...Kan man si.

nefertiti sa...

Ja, ikke sant? Det er viktig å få dævelskapen ut ... !

:-)

Karoline sa...

Det der du sa nå. var jeg svært enig i! Enderlig enn som skriver om den hendelsen uten og være negativ for det han gjorde. Det er også helt sant som du sier. Alle kan dette skje med. Jeg og hadde blitt litt redd for en person, som aldri hadde blitt sint for noen ting. For når det spreker, hva gjør de da, mot personen de står for eks, ved sina?:O Veldig godt, og se at Alex også er ett mennske med følelser. Han gjorde jo ikke det for moro skyld. Men fordi han var sint og lei, av alt som gikk galt. For han har så stort forventnings press på seg selv. Det høres også være ut i media. Men så hører vi jo ikke personens verjason av saken. Bare av hva media får høre! Masse av det, er jo ikke sant enn gang! Men godt noen, kan se på det litt "positivt" også. Ikke bare sånn sjalue bloggere, som skriver om hvor stor "idiot" han er osv...

Trude sa...

Potentilla: Å knuse fioliner??????

Anita sa...

Vet du at det du sier, eller skriver her, tenkte jeg også på i dag, da jeg leste "nyheten" om Aleksander.

Jammen godt noen kan få ting som plager en ut etter hvert. Det er da bedre det enn å holde på ting inni seg...nå skal ikke jeg begynne og utdype dette mer, men jeg er enig med deg TurboLotte; endelig noen som tørr!! :)

Bjørn sa...

Send denne homesungen på en eller annen anstalt.

samantha sa...

Dusten Rybak later til å være sykelig opptatt av å få oppmerksomhet. Skulle ikke forundre meg det minste om dette 'sammenbruddet' var planlagt.

Unknown sa...

bjørn... hva er en homesunge?
Samantha: Tror ikke noen ønsker oppmerksomhet på akkurat den måten. Tror han har nok oppmerksomhet som det er.
Hilsen ei som sprekker selv innimellom.

IngunnBW sa...

Bra skrevet! Jeg har meg noen runder på verandaen for tiden med pumpekanner som blir tette i slangen når de står med terrasserens i en stund, har kverka 2 stk! Grrr... Kommer jo aldri videre der ute. Halve verandaen er renset, det gjorde jeg på fredag. Møblene står stuet sammen på den ene siden. Jeg har prøvd nesten hver kveld (må jo vente til solen er borte derfra) med samme nedslående resultat. Blir så hoppende, eitrende sinna! I går fant jeg en tredje pumpekanne og helte rensen på den, men hva skjer? Bare en tynn fislestråle uten mulighet til å stille på dysen.
Du har nylig renset og beiset verandaen din, har du ikke? Brukte du pumpekanne? Jeg ringte Byggern der jeg kjøpte rensen, men neiii, de hadde selvsagt aldri hørt om at slangen ble tett...

Unknown sa...

Ninni: Glem pumpekanne. De bare tetter seg.
Jeg brukte rulle og så pensel til å dra det godt ut med. Tok ca 4 bord med rulle før jeg strøk over med pensel. :-)

IngunnBW sa...

Så det gjør de ja...himmel, for en jobb da! Jeg har noen kvm veranda kan man si... Ok, da får jeg se om jeg har en rulle liggende. Det var Byggern som sa jeg skulle bruke sprøyte, så da får de jommen erstatte de to kannene mine synes jeg. Er jo helt avhenig av dem, jeg har en til RoundUp og en til Calypso.

Related Posts with Thumbnails