ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

torsdag 9. april 2009

And the idiotaward goes to... TurboLotte!!!


For en dag!! Jeg har fått gjort så masse. Alt for mye.

Dagen begynte med morgenkaffen på verandaen. Solen skinte og livet var herlig.
I morgenkåpe og støvler begynte jeg lukingen. Den /&%)/&/*## vårkålen vil jeg bli kvitt. Den vokser opp overalt! Så jeg fikk lukt et helt bed med disse.

Så kledde jeg meg og satt i gang med å ta ned litt av bobleplasten i drivhuset. Ble mye lysere med en gang. Men noe sparer jeg enda.
Så fant jeg ut at det var på tide å så litt ute også. Sådde salat og gulrot i den ene pallekarmen. Og så la jeg den ene drivhusplaten som er til overs oppå.
Da fant jeg også den koblingen jeg manglet til vannslangen, så da begynte jeg å spyle fjellet ved innkjørselen.
Det er sånn skiferdrittfjell med ugress som vokser overalt over. Så nå skulle det til pers. Og jeg fikk rensket en hel haug! Kjørte bort ca 7 trillebørlass med gjørme, ugress og småstein. Ganske tungt ja!
Mens jeg holdt på med dette så lekte Lillegutt med nabogutten. De løp fra hans hus til våres mens de hvinte av latter. Fram og tilbake. Godt de er høylytte, så behøvde jeg ikke å bekymre meg for hvor de var. Solen skinte enda, og livet var enda herligere!

Etter en stund var jeg vel så skitten som det går an å bli uten å være helt gal... Så orket jeg ikke mere. Siste rest får jeg ta en annen dag. ( Blir sikkert aaaldri gjort!! ) Innkjørselen ble plutselig ganske mye bredere ja!
Spylte støvlene mine og oppdaget at de faktisk var røde. Ha-ha! Ryddet alt jeg hadde dradd fram. Dro ut mer ugress fra innkjørselen igjen ( blir liksom aldri ferdig ). Ryddet litt mer. Gikk inn... tok av meg tøyet på badet. Hoppet i dusjen... Så etter jeg var kledd og fornøyd tok jeg med meg tøyet ned og puttet det i vaskemaskinen. Hang opp det andre tøyet som var ferdigvasket.. Gikk opp, satt på kaffetrakteren, feide opp alt dritt jeg hadde dradd med inn.. ryddet litt mer og DA.. da snek en tanke seg inn i mitt trange dumme hode.. MOBILEN!!!!! Hvor er mobilen? Å ja.. den er jo i buksa.. som er i vaskemaskinen...

Så nå sitter jeg her og venter på at maskinen gjør seg ferdig. Har prøvd å ringe meg selv med Gubbens mobil... jeg svarer visst ikke gitt...
Blogglisten

13 kommentarer:

Torill sa...

Kan ikke annet enn le her jeg sitter!
Kjenner godt til det der med mobilen..det har skjedd opptil flere ganger her.Lærer visst aldri.

Ellen Walnum sa...

Det var da litt av en avslutning på en flittig dag! En Turbo (Lotte) avslutning vil jeg si:-)

Trine sa...

Det KAN gå bra med mobilen. Plukk den fra hverandre når maskinen er ferdig. Ta av deksler, batteri og sim-kort og legg det til tørk over en panelovn el.l. et par dager, før du forsøker å sette det sammen og slå på igjen.
Uansett har du tydeligvis vært flink i dag da. Kanskje ny mobil må bli belønningen etter en effektiv dag ;.)

Nina i Paradiset sa...

Gratulerer! ;)
Du er ikke den eneste, for min venninne driver også å vasker mobiltelefoner innimellom. Jeg prøvde meg på mobil-vanning en sommer, jeg da. La fra meg tlf og satte på vann-sprederen rett ved siden av. Veldig smart....!
Gikk bra det også.

Jeg har også lyst å jobbe i hagen, men jeg har faktisk ikke noe å gjøre der før jeg får gravemaskin!
:?
Klem!

Anonym sa...

Det der har jeg og gjort. Plukk den fra hverande og legg den til tørk. Det KAN gå bra.

Unknown sa...

Ja den ligger nå til tørk... så får vi se.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Å shitt! Det var da en dårlig "belønning" etter en flittig da. Det er bare så fort gjort :(

Marita sa...

njaaaa, to ting slår meg: Det er menneskelig å feile - det er derfor det er så mange mennesker, og to: Albert Åberg : "jeg skal bare......" De hører liksom sammen på en måte de to utsagnene og guri... som jeg kjenner meg igjen! Been there - done that! Ønskepremie for "idioti": NY MOBIL! Lykke til.

potentilla sa...

Fnis...sårri..

IngunnBW sa...

Fort gjort i en port! Her er det nærmest blitt en vane å vaske mobiler. Bilnøklene finner jeg også ofte der de ikke skal være, f.eks i kjøleskapet. Jucie i kaffe i stedet for melk er ikke godt og anbefales ikke. Joda, vi har våre uvaner!

Men sååå mye du fikk gjort i går da! Det er herlig med sånn jobbing man virkelig ser reultatet av etterpå. Da blir man enda mer fornøyd med innsatsen.

Tvi tvi med mobilen!

AnitaH2 sa...

Åh, jeg ble lettet, jeg. Trodde først du hadde rotet bort guttungen på noe vis!

irina sa...

uff og uff !!
Flere er som meg gitt !!
Tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar.
Håper mobilen er ok og at påake er bedre .
påskeklem fra Irina

Blogger sa...

OI! Tja - du er kanskje ute og luker mer i hagen ;-) Du ringer sikkert tilbake når du kommer inn, skal du se ;-)

Related Posts with Thumbnails