ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 22. mai 2010

Hurramegrundt!

Fikk jo helt hetta når jeg skjønte at butikker og slikt stengte tidlig i dag. Ikke hadde jeg fått med meg at Pinse har noe spesilt med helligdager utenom på mandag.. jaaadaaa.. neiiii, jeg følger jo ikke med på sånt.
Så da var det bare å kaste på seg fillene, hive seg i bilen for å kjøpe sement og handle mat.
Vel hjemme igjen så var jo klokken bare 11!!
Og lillegutt maste om å gå på stranden. Vel, skal man få gjort noe her uten å høre om den stranden hvert to og et halvt sekund, resten av dagen. Så kan man like godt "tagliare la testa al toro" som det så fint heter. ( skjære hodet av oksen.. høres ikke så bra ut på norsk må jeg si. )
Så vi tok en tur ned til stranden for å se.
Og jammen var det godt og varmt der nede gitt.

Siden jeg ikke akkurat har vunnet "Mom of the year award" så veldig mange ganger, så hadde jeg jo ikke klart badeleker. Dvs bøtte og spann og sånt. ( Merkelig nok så varer disse tingene kun en sesong? Jeg tror det er samme nissen som gjemmer sokker som tar disse tingene også.) Så da tager man hva man haver. Dvs en tom kyllingvingebøtte. Lillegutt protesterte ikke, funket fint den. Vi kan jo kalle det miljøvennlig?
Ble ikke akkurat svømming på oss. Men vassing var helt ok.

Resten av dagen ble brukt til hagearbeide, da Lillegutt ble med Gubben opp til hesten.
Så da var det plenklipp og muring som sto på menyen først og fremst.
Begge deler ble gjennomført med diverse resultater.
Har vel ikke vunnet "Mason of the year award" heller kan man si.
Det ser vel ok ut. Men om det holder så bra er vel heller tvilsomt. Men-men. Vi får bare se..

Nå har jeg en skummel mistanke om at den sementen jeg brukte her om dagen og den jeg kjøpte nå, har forskjellig farge.. er det mulig?? Håper ikke det.

Magnoliaen som strever med overlevelsen blomstrer med noen få blomster i dag. Er det liv er det håp.

En orange sak som jeg ikke husker navnet på akkurat nå, blomstrer så søtt.

Og den siste Camelliaen blomstrer også. En skarpere, lysere rosa på denne. Stilig sak. Camellia Ralph Watkins.

Ellers går jeg herved ut med et offentlig løfte.. farlige greier. Men dest mer press til å gjennomføre det. 
Jeg var for noen år si den godt i gang med å lære å løpe. Ja jeg sier lære, for jeg har aldri løpt i mitt liv. Og jeg kom godt inn i det. 
Men nå har jeg ramlet helt ut og vekten begynner å slite på både kropp og helse. Ikke mer å si om det. Jeg orker ingen stormslanking. Men tror ikke det skader å komme seg litt mer i form. Så da jeg leste i dag at rolig løping er like bra, om så ikke bedre for akkurat det jeg vil oppnå, så tror jeg jeg skal prøve meg igjen.
Blogglisten

8 kommentarer:

Linda sa...

Så deilig det ser ut ved vannet.Ser ut eom et flott sted å være. Jeg har selv vært nede og vasset i dag, ungene badet... Ja, ja, bare jeg slipper med å vasse så er det vel greit:)

Pussig du sier om løping, jeg har vært på min første løpetur i dag, sånn bare for å teste formen... Så nå skal det løper annehver dag. Formen kan kun stige, for verre kan den ikke bli, så da må det jo bare gå bra da... Lykke til med løpingen:)

Nydelig mangnolia:) De er jo bare sååå fine:)
Ha n fortsatt god pinse:) Klem

AnitaH2 sa...

Gullhumle, heter den!
Og så er det altså sånne mammaer som deg som gir mammaer som meg dårlig samvittighet for STRANDA, da?
Den er jo sju minutters gange unna, og jeg fortrenger den så godt jeg bare kan. Har sagt at det er i JUNI man går på stranda, og hun føler seg inderlig urettferdig behandlet...
Men vassing ville jo aldri holdt for henne, og jeg har ikke tenkt meg uti - har ikke vasset lenger enn til leggene etter at jeg flyttet hjem til dette iskalde landet (vannet) i 2004...
Flott at du tar tak i løpingen igjen, da! Du kan løpe hit og slå av en prat, og så løpe tilbake? Ingen vits i å ta i for hardt til å begynne med? Du skal få et glass vann... ;-)

IngunnBW sa...

Mon tro om den orange er Geum? Men Magnolia'n din da!! SÅ nydelig :) Sukk...jeg tror at knopppene på min er bladknopper...de er litt tvilsomme, men jeg har ikke gitt opp håpet helt. Jeg plantet den i fjor, så jeg regnet uansett ikke med at den ville blomstre i år. Men de knoppene ser litt mistenkelige ut synes jeg. Spennende!
Så deilig med strandtur for dere begge :) Når man først kommer seg dit er det jo veldig koselig da.
Lykke til med løpingen! Jeg beundrer alle som orker å løpe og ikke minst gjennomføre ulike forsetter mht treningen.

Ellen Walnum sa...

Men bilder av muren fikk vi altså ikke???? Jeg ser på muren vår at det er forskjellig "farge" på forskjellige deler av den. Kanskje den herder ulikt på ulike deler? Den trenger 28 dager for å herde helt.

Jeg kan desverre ikke love å løpe sammen med deg, men jeg lover å heie deg fram:)

Harryford sa...

Trodde først du hadde flytta jeg, til sjøen - følger ikke så skarpt med! ;-)

Murfargen jevner seg sånn litt over tid - men kjøper en sement med ferdig sand i, blir det noen nyanser!

Ta det veldig rolig med løpingen den første måneden - kroppen trenger å venne seg til den slags - knær osv! Joda det gjelder selv om en ikke har passert den nette alder av 29.5 år!

Tonerose sa...

Nyyyydelig magnolia!! Hehe, flinke deg med bøtta - såklart lillegutt var storfornøyd!! :o)

ojoj, så spennende med støping!! skal du lage mur?? Er kjempespent ja!! Selv forsøkte jeg støpe fuglebad med rabarbrablader her om dagen.. Er en smule spent på at det skal tørke og se hvordan det blir.. Var jo så kraftig blad at jeg er redd nervene/stilkene blir innimellom støpen! hehe. Jaja, det er jo bare å prøve seg litt fram.

Håper du har en knall pinsehelg!

Unknown sa...

Harryford: Halloooo bor jo ved sjøen.. vel gangavstand i alle fall. He.he. Ja løpingen begynner i kveld hadde jeg planer om.. tror jeg.

Britt Åse sa...

*hvisker* jeg også...

Related Posts with Thumbnails