ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 8. mai 2010

Urtebord og andre graverier.
Sånn ble urtebordet da. Ikke så værst synes jeg. Jeg lar det hvite bare være malt èn gang. Så ser det litt mer "slitt" ut. Alle urtene har blitt pottet om i hver sin terracottapotte. Så blir det litt mer orden på det.

Oreganoen som min søster sådde en gang, var blitt diiiiger. Så det holdt at jeg hogget av en bit og satte for seg selv.

Så hvis noen har lyst på oregano, så er det bare å komme. Himmel!

Noen krukker med salat ble det også plass til. Det er jo kjekt å ha i nærheten.Sov alt for lenge i dag. Tror søren klypemeg at jeg ikke var oppe før halv elleve! Halve dagen var jo borte, føltes det som.
Så her var det bare å hoppe i hagebuksa.. som jeg ikke kunne finne, å komme seg ut. Nå er nesten alt plantet ut. Så får det bare stå til.

Hagen trenger en fornying. Mange av beddene er gamle og rotete. Men phhhh......en dag. Ja....

Man prøver jo å plante til så kombinasjonene blir bra og alt det der. Men ikke alltid fungerer det helt. Har i flere år holdt ut med en knallorange rose ved siden av noen Rosa Lavatera. Glemmer hvert år at det ikke går. Men nå er rosen i alle fall flyttet. Ny Lavatera er plantet ut.

Men av og til er tilfeldigheter helt ok. Spesielt når det blir sånn:


Primula elatior og en peontulipan.
Fordelen med å ha drivhus er at man kan jo "skynde litt" på sommerblomstene da. Så her er Nicotiana Lime-something i blomst allerede.

Morgendagen er egentlig satt av til å rydde klesrommet... vi får se! Søppelsekker er i alle fall kjøpt inn da.

Tudeluuu!
Blogglisten

5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så flott det ble. Du har jo virkelig fått gjort masse selv om du sov lenge.
Supert!!

Blomsterguri sa...

Du klarer det du :-) Blir fint for urtene dine! Mange fine blomster, og vi klager ikke på været i dag. Da blir det gjort masse! :-)

Britt Åse sa...

Pass deg for oreganoen :lol: Jeg fikk en rotbit av en venninne i 1996, og i dag kan jeg beplante en park med oregano om nødvendig!
Lekkert med den tulipan/primula-komboen.

Anita sa...

Sååå koselig med det urtebordet. Det ble jo kjempebra!

IngunnBW sa...

Så lekkert urtebord! Du er flink :) Skiltene var kjempesøte, jeg ser etter noe sånt til mine krukker. Jeg har sådd flere urter i år og har sett to nattbord i smijern med glassplate på finn som jeg tenkte å kjøpe til dem. Håpet er at de blir rustne og fine :)

Nyydelige blomster! Her er fremdeles tulipanene i knopp, men det er nok ikke lenge før de springer ut. Jeg ser fremgang fra dag til dag på såpottene jeg har vinudskarmene, så jeg kan bare forestille med hvordan det tar av i drivhus. I går var det jo sååå nydelig og varmt ute. I dag er det overskyet og kjølig igjen.

Related Posts with Thumbnails