ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 1. mai 2010

Siste dag i Texas

De siste dagene har vært ganske hektiske, så det har ikke blitt noe særlig å skrive om.
I går hadde vi trening hele dagen til ganske sent, så var det en kjapp dusj før det bar ut på middag med de høye herrer og sjefer.
Var ganske nervøs for det egenlig, men det var aboslutt ikke noe å være redd for.
Kjempekoselig var det. Virkelig en hyggelig kveld. Ble kjent med enda flere "e-mailfjes" in persona.I dag ver det tid for min presentasjon etter alle de andres.. jeg pleier ikke å synes slik er noe flaut eller noe, men plutselig føltes det som jeg ikke kunne huske noe som helst av det jeg skulle si. Men jeg bablet meg nå gjennom hele powerpointpresentasjonen da. Og det var mye latter. Så det var jo greit.
Delte ut melkesjokolade fra Norge mens jeg pratet. Det er jo alltid et godt triks.

Så bar det ut til en fabrikk der de lager enda mer utsyr vi selger. Dette har alltid vært et mysterium for meg, så det var veldig lærerikt å se dette "live" og få forklart hver skrue og prosess. Håper bare jeg husker det når jeg kommer hjem. Bildet over her.. jeg måtte jo bare knipse den plakaten. Synes egentlig tegningen var nok.

Måtte jo ta bilde av skiltet på døra, utrolig dårlig bilde da. Men det står nå at det ikke er lov å ha med seg skytevåpen inn på kontorene... he.he. Men det er greit at de ligger i bilen tydeligvis.

Det er ganske mye flotte planter her. Mye palmer, gress og liknende de pynter med.

Denne typen gress får utrolig flotte blomster, jeg prøvde å lete etter noen frø, men tror det er alt for tidlig i sesongen enda.

Jeg vet ikke hva denne heter i det hele tatt. Men nydelig var det Rappet med meg noen avblomstrede blomster som det kanskje er noe frø i. Vi får se.
I kveld gikk vi til en av de tusenvis av restaurantene som finnes her i Houston. Har aldri sett en by med så utrolig mange! Helt villt. Ikke noe særlig hjemmelaget mat her i bygda tror jeg.
Her kom vi for Empenadas.. og uregistrerte våpen var ikke lov. Registrerte derimot???
Dette var utrolig godt. Fylt med avocado, chili og andre grønnsaker i mine. Curly fries er jo også sinnsykt godt!
Men da vi kom tilbake til hotellet så møtte dette synet oss..
Og inne på hotellet pågikk det et eller annet indisk bryllup. Heldigvis var det bare falsk alarm. Men du kan tenke deg kaoset! 

Så i morgen skal jeg på en siste lille shoppingrunde før jeg vender nesen hjemover til kulden.
Her har det vært deilig i dag! Sikkert 30 grader, lett overskyet og litt småregn. Fuktigheten er helt utrolig!! Som å puste i en badstu. Men både en Canadisk kollega og jeg synes det var helt fantastisk og insisterte på å sitte ute.
Så nå får jeg prøve å holde reisenervene i ro og få meg litt søvn.
Selv om dette har vært en uforglemmelig opplevelse og for ikke å snakke om lærerik, så skal det bli godt å komme hjem.
Blogglisten

9 kommentarer:

IngunnBW sa...

Så flink du er, holder foredrag så lett som ingenting og er sikkert naturlig og morsom :) Håper du får en fin shoppingrunde i dag og så må du ha goood tur hjem!

Ellen Walnum sa...

Det der med melkesjokoladen var jo litt av et sjakktrekk:)

Så underlig og uvant med skilt om at det er forbudt med uregistrerte våpen på restauranten. Det ser veldig greit ut i drivhuset ditt:) Velkommen hjem!

IngunnBW sa...

Neste gang kan du jo ta med en gjeitost og dele ut Kornmokjeks med brunost på :) Mmmm...nå fikk jeg lyst på det og en kopp te!

Christin sa...

Kos deg på shopping i Texas og god tur hjem :)

Tonerose sa...

Åh, jammen har du et herlig liv!! Ser helt herlig ut, det måltidet var nok ikke vondt...! :o)

Hihi, ja amerikanerne - litt av noen skilt...! :o) Tipper det var FULLT kaos da dere kom tilbake til hotellet! Steike. Jammen bra det ikke var noe galt! :o)

Jeg krysser fingra for at det er frø inni de avblomstrede blomstene, da fr du de garantert til! kjempespennende.

Glemte kommentere det forrige gang - men idpudder er et MUST når man er avgårde, prisene kan jo ikke sammenlignes! :o)

Tipper du STORKOSER deg din siste dag, også shopping til og med! Heldige Turbolotte! Ja, FLINKE, det er jo en grunn til at du har fått tur avgårde! :o)

Britt Åse sa...

Artig :D

Det ligger en "award" til deg inne hos meg. Du gjør med den akkurat hva du vil !

AnitaH2 sa...

Nå har du kanskje landet allerede, men hvis ikke, må du ha god tur!

Kathrine sa...

Har vært spennende å følge deg disse dagene i Houston. En nabofamilie her med tre gutter, flytter til Houston i august. Går sikkert greit det.

Velkommen hjem:)

Monique Lund sa...

Her var det lenge siden jeg hadde vært innom! Og du er i Texas - så spennende! Tenker meg det skal bli godt å komme hjem igjen! :) Nå er det jo meldt strålende vær en uke fremover! Jeeei!

Related Posts with Thumbnails