ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

lørdag 8. november 2008

Amaryllismysterium og drivhuskatt

Stressende ukeshandling på Rema1000. Dr** kjedelig, spør du meg. Men av og til dumper man over noe artig der.


Og gjett hva! En Amaryllis som ikke er rød eller hvit!!


Ikke ofte jeg finner de. Kjøpte to Appleblossom på ICA i fjor, av alle ting. Og de ligger nå i kjøleskapet og har en "kjøleperiode". Men de må få komme ut og i jord snart. Den i pose er fra Hageglede og heter Papillo. Veldig spent på den ja. Ikke det at det er noe galt med de røde og hvite. Men bare det at det er så spennende med andre farger også.
Men den jeg kjøpte i dag aner jeg ikke hva heter. Mulig det er en appleblossom dette også, men jeg synes ikke den helt ligner på bildet. Noen som kjenner den igjen?


011 Synes kanskje Appleblossom har litt andre farger? Ja ja. Samme det. Fine er de i alle fall.012


Disse stakkarne i kjøleskapet må snart komme ut i varmen og lyset. I år MÅ jeg huske å sette støttepinner i slik min søster gjør. De blir så skjeve hvis ikke. Og så velter de.. typisk.


Ellers så har jeg kjøpt kattesele i dag til Vilja. Hun kan få lov til å bli litt kjent ute i hagen før jeg slipper henne ut alene. Tryggest det. De kan fort bli skremt av noe ukjent å løpe avsted i panikk. Så da er det sikkert lurt at hun får komme ut litt av og til under kontrollerte forhold.


En tur i drivhuset ble det jo også da. Koselig. Flere bilder fra "utelivet" i Kattebloggen.


006 007


ÅÅÅH, apropos, drivhus!! Var en tur oppom Ellea i dag.. herlilan, det blir bare så utroooolig fint. Hadde den ære av å være først på kaffebesøk i det nye "crystal palace". Den nye lysekronen ble pakket ut under hennes kjæres skeptiske øyne. Han lo godt av oss, som mener at en lysekrone har en naturlig plass i et drivhus. Jeg har ikke hentet min enda. Må få gjort det på mandag..


Glemte forresten å si at jeg, i min leting etter lave støvletter / skoletter, fant disse i stedet-desverre.


Blogglisten

8 kommentarer:

Petunia sa...

Angående bilde og innlegg på bloggen, så holdt jeg på å lage et et innlegg, men var ikke fornøyd da jeg postet det - så jeg laget et nytt innlegg...
Nå kan du titte innom og se:)

Ellen Walnum sa...

Jeg vil både ha papillo og høye støvletter!!!

Sjekk innomn bloggen så ser du bilde av hvordan det ble når lysekronen ble tent:-)

Unknown sa...

Takk, Petunia. Nå er jeg endelig litt klokere!
Ellea, already there!! Nyyyydeligg.

Harryford sa...

Herlig farge på Amaryllisen, herlig flott liten Vilja - men støvletter - nei det faller visst utefor mitt kunnskapsområde!
Gummistøvler derimot, kan jeg en del om - men........!

Nåja, ha en flott søndag!

Unknown sa...

Men Harryford da, støvletter er støvletter.. enkelt å greit. ;-) Enten liker man de, eller ikke.. ha-ha!!

Harryford sa...

Ok jeg inrømmer det, jeg tenkte for snevert! Tenkte kun på støvlelettene,, slik de sto av seg selv, og ikke på at de skulle på dine ben! Da blir det o`la la! ;-)

solfrid sa...

Altså. De støvlettene var dritlekre. Bare så synd jeg er født med "kraftig" benbygning og alt for store og breie bein. Det setter elegnat en stopper for lekre, italienske modeller på beina. Jaja.

MAURO PENZA (BO, Italia) sa...

Miao !

Related Posts with Thumbnails