ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 4. november 2008

Status presens

Ikke så himla bra, for å si det sånn.

Søndag merket jeg at jeg begynte å bli dårlig. Men mandag gikk jeg på jobb alikevel. Skulle bare få med meg et møte om et nytt dataprogram vi skal begynne å bruke. Så skulle jeg hjem. Så skulle jeg bare sende et tilbud, skrive noen mail, uuups lunc, og uppppsss, så var klokken 4. Ja-ja. Så greit tenkte jeg, så slapp jeg jo egenmelding, eller sykemelding eller hva det nå blir.

Men i dag våknet jeg med en dundrende hodepine og bihulebetennelse. DET er så kjip! Får bihulebetennelse som ingenting. Har fått fortalt inngrepet som kreves for å bukte med dette her... og ikke denne jenta nei. Ingen skal få trø inn et bor i nesa mi, å frese opp bihulene!!! Herreminn... jeg er jo ikke akkurat SÅ tøff heller.

Nei, 2 barn har jeg født. Dermed føler jeg at smertekvoten min er brukt opp. Jaaaa, feig som f...

Så her er utsikten fra her jeg sitter:

011
Og her er mitt vakre åsyn!!
012
Er det muuuulig!! Hvem er det der da! Se de grapsete øynenen da. Not nice. Godt vi har sminke når det trengs. Ikke i dag akkurat.. Herreminn, det ene øyet er jo helt anderledes enn det andre?!

Godt en har selvironi i alle fall.

Blogglisten

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hos meg hjelper akupunktur MYE mot bihulebetennelse. Og jeg har vært en kroniker. Forkjølelsen svippet bare innom nesen på vei til bihuler og mellomører for min del. Nå går jeg til akupunktøra når det begynner og 1-2 behandlinger seinere er jeg som regel bra.

God bedring!

Linnemi sa...

Har du prøvd homøopati?

IngunnBW sa...

Neimen...stakkar liten. Man føler seg sååå tufs når man er forkjølet. Bihuler er ikke til å spøke med nei. Du strør jo virkelig salt i såret ved å studere deg selv så inngående da - hihi ;) INGEN er dekorative når man er syk. Vær syk, kryp ned under et pledd i sofaen og se på alle såpene på tv som er så gode å ha når man er syk.

Echinamin(Vogel)fra helsekosten kan hjelpe hvis du tar det med en gang du kjenner tegn til at noe er i anmarsj. Og drikk masse vann! Gjerne gullriste som virker rensende.

God bedring!

amo sa...

Kjenner til det med bihulene. Jeg kan heller ikke ha den minste forkjølelse uten at det setter seg i bihulene. Utrolig plagsomt - og slitsomt. God bedring!

Ellen Walnum sa...

Neimen dakar deg da:-).......Nå må du ta godt vare på deg selv og glemme alt som heter jobb og kranporno....

Jeg har også bihuler....altså problemer med dem (det er vel ingen som er uten bihuler) Konstaterer at det er mange som har kommet med kommentar om det samme her.....kanskje det er en sammenheng mellom hagegal og bihuleproblemer......det burde da være noe å ta tak i for en forsker:-)

elle-melle sa...

God bedring!
Du har innrettet deg fornuftig, med telefon og lindrende remedier innen rekkevidde.

Rekkehuset sa...

Riktig god bedring! Enig med ninni; ingen er dekorative (i positiv forstand) når man er syk. Stell pent med deg selv :-)

Britt Åse sa...

Daaaakars Lotte!!
God bedring, -du får passe på og ha det så komfortabelt som mulig mens det står på. :-)

Torill sa...

her er en til som er plaga med bihulene...det er noe forbaska skit for å si det mildt.Blir jeg aldri så lite forkjølt,så kan du være sikker på at bihuler,pannehuler,å hva det er alt klapper totalt sammen.
Vet ikke hvor mange ganger fastlegen har trua med operasjon.Men ikke søren om jeg utsetter meg for det!!

God bedring!

Sine sa...

Uff da, det er ikke godt å være syk. Men som de andre her sier, du er unødig slem med deg selv som studerer deg så inngående. En liten godis burde vel også vært en del av utsikten din...

Unknown sa...

Tusen takk for trøst alle sammen. Godis ja.. orket ikke gå å kjøpe engang. Men måttte på foreldrekonferanse på skole, og da ble det en Cuba, på vei hjem. :-)

Tonerose sa...

Stakkars! off, ikke moro å være sjuk nei...! Men dermed fortjener du virkelig å kunne krype inn under et deilig tykt pledd, benke deg i stua og slappe av med ulike serier på tv. Og kanskje litt hage/eller jule-blader om du orker? Virkelig ta pause fra absolutt alt! ;o)

Riktig god bedring!!

Related Posts with Thumbnails