ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 16. november 2008

Siste roser og julelikør

Litt sol innimellom her i dag. Har vert å plantet amaryllisene fra kjøleskapet, i potter. Nå har de stått å trukket litt varmt vann, og blitt plassert i vinduskarmen. Gode tunge krukker til pottene i år. Er så lei av at de velter.

På vei fra drivhuset registrerte jeg at mange roser holder på enda. De ser dog tjafsete ut. Men sånn detaljvis er de egentlig ganske pene enda.

Rhapsody in blue, Nostalgie, White gold, Pearl drift, Leonardo da Vinci, Sekel, og Heritage.
En duppsoleie og en Geranium saguineum striatum, er litt forvirrede.
roser

Ellers var det prøvesmaking av Morellikøren. Vel, det smakte som litt "voksen" husholdningssaft vil jeg nå si. Litt for søt kanskje? Men ikke sterk nok. Ginsmaken var borte, og det var jo bra. Men savnet litt "poff" som kunne kompansere den litt for søte smaken.
Men som en JuleMGT fungerte den utmerket!  ( Julemorellgintonic )

001

Nå har jeg bare lyst på Pizza...

Blogglisten

4 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Det var da en nydelig vinterrose kavalkade:-)

Takk for titten på lukeåpnerne:-) Nå er begge på plass her....

Hilsen fra landet sa...

Fantastiske bilder da... *drømme* Moro å "finne" deg her inne, har jo sett deg på Hagegal - tilogmed fått flotte frø av deg :-)

elle-melle sa...

Det kan nok være at likøren burde lagres ennå litt før den drikkes. Smaken pleier å modnes og bli fyldigere når den har stått bortimot 4 mnd.
Ellers er det roser i blomst hos meg også, lurer på om jeg burde hjelpe til med å avslutte sesongen for dem? Men så er det jo moro å se om det blir roser til jul.

elle-melle sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Related Posts with Thumbnails