ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

søndag 9. november 2008

Drivhusdilldalling

Ja nå er det bare krampaktig dilldalling i drivhuset. Rett og slett dårlig skjult sjalusi overfor Elleas "Crystal Palace".... Ha-ha!!

Neida, man får gjøre det beste ut av det man har. Og tror ok at min Furtebu, behøver litt mere TLC ja. Har mye rot under arbeidsbordet, og skulte det rett og slett med en Pareo. ( Heter det Pareo på norsk også? Sånn greie en har rundt livet på stranden... Sarong? )
Stiftemaskin er gull. Litt stearinlys og annet stæsj. Fikk en glitrende øyenstikker av min datter. Hun mente at jeg kunne ha den der til minne om henne ( -Skal hun flytte? Hun er 12!!  Eller insinuerer barnet på at jeg bruker for mye tid der i forhold til med henne? Hva? -Nei dette skjønner jeg ingenting av. ) Men den ble nå hengt opp ved bordet, og blinker så fint mot den vakre bobleplasten....

Mulig det er litt for varmt der inne, hvis blomkarsen har begynt å blomstre igjen???

drivhus

Blogglisten

9 kommentarer:

Tonerose sa...

Så koselig du har det i drivhuset ditt!! ;o)

...ønsker meg drivhus jeg.. *sukk*

Ellen Walnum sa...

Å så koselig du hadde fått det!:-) Det var så nydelig med engelen og stearinlysene. Det var da smart med "skjørt" rundt arbeidsbordet. Den ideen skal jeg stjele av deg jeg:-)

Hvordan likte Vilja drivhuset?

Harryford sa...

Nei nå tar det helt av her!!!!!! - - - - Skulle ønske jeg hadde mitt drivhus oppe - og hengt meg på!!!!!
Jeg ville vært noe mer moderat med blonder, heller noe mer småruta - colonial touch! Noen rustikke trekaser, krydder, noen vinflasker - åpnet - men med nytbart innhold! - enkle lamper av tre eller jern . . . . . Misunnelig jeg - ha! - Dream on!!!

Ok - du er god, dette kan du!!!!

Kommer snart boken "Drivhuset - Arena for kreativ vinter styling"! ;-)

Torill sa...

Lekkert!!! Ideen med sarongen tror jeg at jeg stjeler jeg også...

Unknown sa...

Takk takk alle sammen! Ha ha, Harryford, ja det skulle vert en bok det ja. Tror LineCathrin burde skrive den ja.
Men ideen din hørtes da glimrende ut ja.
Idè: En flaske med Bailys der ute og noen små glas... hmmmm...

Bjørg 47 sa...

Det ville vel vært en særdeles god ide om en bok med ideer til innredning av drivhus også vinterstid !!! Kjempelekkert detyte da, selv for en som ikke har eller skal ha drivhus.

norskeyper sa...

Ikke skal ha??? Har vi ikke alle en evig drøm om eget drivhus da? Spesielt i denne stilen..og vinterstid kan en jo virkelig slappe av i et veksthus..Blir nok bare drøm her og....kan jo besøke ett når abstinensen blir for heftig...

Lene fra Lillehammer sa...

Vet du, ærlig talt Charlotte, dette var bare så utrolig lekkert altså, fy søren.Drivhuset ditt er jo finere enn stua mi jo. Tenker du kommer til å kose deg svært der inne ja.

Unknown sa...

Vel, det ser da utrolig mye finere ut på bildet enn i virkeligehten altså...He-he.

Related Posts with Thumbnails