ROSES  CATS  TEST  VBHG  BLOGS

tirsdag 30. juni 2009

Frida eller Pål?

Av alle rumpetrollene som var i dammen er det ikke akkurat like mange igjen. Vet ikke om fiskene har spist dem, eller om de rett og slett har hoppet avsted. Fiskene var ganske små og rumpetrollene rimelig store. Men nå vet jo ikke jeg da. Men noen små frosker eller padder er det da blitt. Sitter på vannliljebladene som i tegneseriene.

Men så er spørsmålet: “Er dette Frida Frosk, eller Pål Padde?”
Jeg har en anelse om Pål Padde. Men noen eksperter der ute kan vel se hva det er? På bildet ser den ganske stor ut. Men den er vel ca 2cm stor tenker jeg.

padde

Blogglisten

12 kommentarer:

norskeyper sa...

Hei. takk for sist:o)) Padder har knudrette hud og store vorter på ryggen..den er mer tørr en blaut,og lever bare i vann under formering..har jeg latt meg fortelle..men søte var de jafall.

FO - 2 sa...

Si det du...
"Ka veit me?", som de sier her på Sotra.
Søt er den iallefall. ;)

Marita sa...

Frosker flytter avgårde så fort de er store nok så søker de større utfordringer enn en liten dam... Det gjorde de i allefall i fjor de som vi hadde i vår dam.

Margrethes hus og hage sa...

Så gøy at det ble Frida Frosk/Pål Padde av rumpetrollene da! Må innrømme jeg ikke er helt inne i denne amfibieverdenen, så kan ikke hjelpe der.

Min Verden sa...

Jeg tror det er en frosk, men jeg er ikke sikker. Våre padder er tørre og vortete, men ikke stol på det jeg sier :D Lykke til med dem. Søte er de!

Mete sa...

Likner fælt på det vi kaller frosk her i heimen!
Men ikke FridaFrosk her, da, da vile frøkna mi blitt rimelig sur...

Kristin sa...

E har jo fått meg dam, men ikke kommet til vannliljer, og definitivt ikke til frosk eller padde. E e blaud eller??? e synes ikke de e noe særlig e, (grøss...)så her blir det nok bare blomster :-0

orchis sa...

Hm!? Frida eller Pål? Kanskje kyssetesten kan avsløre identiteten? Den som blir prins bør helst være hankjønn, følgelig Pål Padde. Eller er det kun frosker som blir prinser? Husker ikke helt... :) Søte er de iallefall!

Ellen Walnum sa...

Jeg er ingen ekspert men synes ikke de ligner på paddene jeg husker fra min barndom.

JanneCath sa...

Hvis den hopper er det en frosk og hvis den "går" er det en padde! Enkelt!

Unknown sa...

Den hopper i alle fall nå. :-D

Rekkehuset sa...

Synes kanskje de ser mest "froskete" ut jeg..men slett ikke sikker. Så mange frodige, flotte bed du har! Takk for skryt av kaka forresten, det med kake som smuldrer når man tar på glasur er kjent for meg også.. Denne gangen stekte jeg kaka litt lenger i håp om at den skulle henge bedre sammen og så lot jeg den stå i kjøleskapet over natta - tror det hjalp. At ungene ikke likte smaken er en helt annen sak... Ha en fortsatt fin sommer, hjertelig hilsen Hanne.

Related Posts with Thumbnails